Ugye Petarnak voltak ügyei és kilengései -ez tény.
Utolsó ténykedése, hogy összerúgta a port Momo-val edzésen. Van aki szerint nem csak szóváltás volt, nem tudom nem voltam ott. Akkor még csak pár edzéstől tiltották el. Viszont szerinte nagyon rossz irányba ment a csapat meg a vezetés, ezért egyik este bepiálva elment Laci házához és randalírozott és számonkérte rajta a csapat körüli dolgokat ami szerinte nem voltak jók. Állítólag rugdosta a ház ajtaját és ordibált, hogy beszélni akar Lacival privátban...:D
Aki veszekedett Momoval a Magdeburg meccs közben? Akinek szúrta a szemét hogy a Zagreb elleni égés után a csapat bulizni ment? Akinek nem lehetett egyetlen meccs után sem szemrehányást tenni az akarása miatt?
Na ezt nem értem én sem. Mert működhetne ez a függőségi rendszer úgy is, hogy közben jönnek az eredmények. Csík a veszprémi kézilabda királyává is koronáztathatná magát, ha nem szól bele az edzőkérdésbe, igazolásokba, taktikába stb.
Lölő meg csinálhatott volna valami európai középmárkát a turulból, ha jól megy a csapat szekere. Ezért gondolom, hogy csak mosodának kell a klub neki, mert egyébként kinek éri ez meg?
Csak attól félek, hogy ha Laci is megy (minden hibája ellenére), de valszeg Csík, meg Momo marad, akkor aztán már tényleg senki sem akar ideigazolni........Hiába virít Lölő bármennyit is. Viszont, ha tényleg megy Laci akkor legalább most respect neki....
Nem véletlen, hogy jó pár éve lelépő játokosok meséltek érdekes (mármint egy nem itt élőnek) dolgokat a klubról. Mindennek csak a nagy látszata van, de közben belül meg üres. Asszem eddig csak marketinggel nem nyertek még rangos európai kupát. Hiába csilivili minden (kívülről), ha belül rohad az egész. És a játékosok sem hülyék ki előbb ki utóbb leveszi. Persze van akinek a pénz a fontos az meg leszarja, sőt ki is használja.
Emlékezzünk csak, hogy bő egy évvel ezelőtt valaki pontosan elmondta a véleményét (igaz a saját stílusában) Lacinak erről az egészről (és Momoról). És mi lett az illetővel.....?
Innen a Tisza partjáról kívánom nektek, hogy legyetek túl ezen a szörnyű helyzeten, szükség van rátok, hogy legalább minimális értéke legyen a címeknek!
Elég lenne csak annyi, hogy a szakmát meghagyja azoknak akik értenek hozzá, elég annyi hogy az irodában meg a VIP-páholyban marad. A pálya, az öltöző nem az ő terepe. Ez azért még ebben a közegben sem lehetetlen csak alázat kell hozzá.
A veszprémi G-nap. Ezek tényleg mindent tönkretesznek az egójukkal és a cinikus gátlástalanságukkal. Nincs gazdája ennek a klubnak, ez teljesen világos.
Köszönöm. De a fővezér Mészáros, rosszul tudom? Döglődik a 2Rule-ja, legalább azért nyúljin bele, hogy jövőre jó reklámot kapjon Kölnben. Voltunk már párszor bajban edzők miatt, de ekkorában talán még nem.