Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
De olvasom es eszreveszem a rombolo tipusu lakokat,mar jo par eve.
Mindig nevetnem kell ha valaki felhozza az ujoncozast.
Ez nem errol szol azt hiszem.
Es sajnos a moderatoroknak se mindig van igazuk.
Te eleg okos vagy,hogy ne nyiltan dobald a sarat,de ha valaki jobban atolvasna az irasaid eleg sok helyrol kitilthatnanak.Burkoltan,de rombolo szandeku vagy.
Az,hogy a moderator munkajat szamon kerem nem fugg ossze,hogy miota vagyok itt.Lehet mar a kezdetektol itt vagyok.Nem tudom szerintem az nem fontos ki miota van itt,ez csak neked fontos.Attol meg lehetnek jo eszreveteleim ha mondjuk tegnapelott regisztraltam is.
Pont az ilyenek miatt ment el a kedvem ettol a forumtol,es ezert kerem a tisztelt moderatort,hogy mind a nick-em mind a hozzaszolasaimat toroljek.
A rákos betegek (és mások) nagyon nem örülnek ennek a lerázhatatlan és állandóan ugráló-villogó erőszakos freestart.hu-s reklámcsíknak. Az embernek kifolyik már a szeme! Sokakban ez ellenkező hatást vált ki és azért se fog rákattintani. Nem lehetne valami normális módon odarakni vagy esetleg egy bezár jellel ellátni?
Nem lehetne az alábbi topik topikleírószövegét az első topiknyitó hozzászólásba átmozgatni? Nézzetek oda, rohadt hosszú. így nem lehet érdemileg társalogni!
A topiknyítónak hiába írtam, hogy kérvényezze, valószínűleg nem olvasta el...
Talán az előzményt is megnéznéd. Neem válaszolt, ugyanis a candidásból kitiltotta, oda nem írhatok. Ennyi az össz személyesedés a mai napon. Az utolsó hsz.