World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
picit hadd dicsekedjek en is, a hetvegen ugyanis lekuldtuk Maggit, ez guild-szinten elso alkalom volt, kulonbozo igazolatlan hianyzasok okan 2 db pugot igy is kellett vinni, de a 23/25os aranyt en mar elfogadom, foleg hogy mindket pug dps volt.
vagy 4 szer nekimentunk mire osszeallt a kep, de a vegen megvolt azert:)
erre ugy belelkesedtunk hogy egybol u.az a brigad atment Gruulhoz is, ami nagyon erdekesen alakult, az elso csapat, a High King es buntarsai elso try-ra megfekudtek, erre persze extazisba estunk hogy milyen Qrva jok vagyunk :)) - utana Gruul viszont az istennek sem, egyszer levittuk 1%ra, de addigra mar csak a MT allt elotte, es az egyik OT probalt dps-elni, viszonylag mersekelt sikerrel :P
ezek igy persze nagyon "szezon vegi" sikerek,foleg a ti guildjeitekhez viszonyitva, viszont en nagyon biztatonak latom azt hogy LK-ra pont kialakult egy kb 30 fos kemenyebb mag akikra lehet majd epiteni az uj instakban. es akkor talan majd hozzatok hasonlo utemben tudunk haladni a raidekben
ja, es ZA-ban is megvolt Hex, na azt a boss-t sosem fogom megszeretni ez mar biztos :P
Hogy hívják a mágédat, és melyik szerveren vagy? Megnézném a talentozásodat, mert én is egy mágust húzok fel, hogy mire érdemes rakni és mire nem. Én frostra talentoztam, de arcane-t is akarok bele.
Hogy "csak" havi 3k. Nyilvan osszehasonlithatatlan egy sima jatekkal, de azert megjelenesukkor is csak 10-15k egy jatek. Amugy meg minden relativ: OpHu :-). En nagyon sajnalok egy jatekra 100k -t, pedig 3 ev alatt masra, rosszabra is nyilvan elment ennyi. De AO -ban beszeltem olyannal akinek 8 elofizetese van ... Ezzel inkabb a 2 jatekot szerettem volna magasztalni, mert rengeteg probalkozas utan sem talaltunk megcsak kozelitot sem. Van amelyiket 10 percig birtunk.
abba is hagyta, mert rajott arra hogyha fel van tolve az acc akkro jatszik, es ha jatszik akkor nincs kapcsolat, nincs egyetem, stb. van amikor csak a drasztikus megoldasok mukodnek:)
egyedül egy kolesz szobában vagy hogy? :) Mondjuk nekem is ez lett volna kb., ha wow akkor van, mikor koleszos vagyok, helyette az NHL 2002-vel lejátszottam 10 szezont :D
Hát lassan 3 éve nyomom, durván 33 hónapja, vegyük 100K forintnak. Hónapokkal ezelőtt (júni elején írtam a postot a guildfórumon) 187day volt a total playedem, azóta biztos van 200. Az úgy 21 ft/óra.
Volt olyan csaj a guildben aki a játék indulása óta 350+ day playedet tolt be idén nyárig :) Ha néha másnaposan felébredtem hajnal 4kor és nem tudtam aludni, leültem farmolni, ő szinte mindig bent volt :)
ha úgy nézed, hogy havi 3300 körül fizetsz, akkor az nem sok. De mivel több, mint 3,5 éve vagyok előfizető, ezt összeadva már csúnyán mutat az összeg. De ha azt nézem, hogy mondjuk ennyiből vehettem volna egy ps3-at például (tudom, 3,5 éve még nem volt), akkor arra nem költöttem volna egy összegben, így elfért végülis kis részletekben.
Viszont ami miatt számoltam, inkább az, hogy mennyire rossz a játékidő kihasználtságom, akkor is ugyanazt a 3300-at fizetem, amikor mint pl. mostanában is, két hete be se léptem, előtte is heti max néhány óra. Ez az 58 forint azt mutatja, hogy velem jól jár a Blizz, kevés szerveridőt foglalok, azonos pénzért :D
Na igen, pont ez a bajom az ilyen tipusu jatekokkal. Igaz, hogy csak havi 2-3k - ez benne az atveres -, de mennyi is az 1-2-3 evre? Anarchy Onlinera az ismerosom mar 130k -nal tart. Viszont nezegettem egyeb free, es fel free jatekokat meg sem kozelitik e 2 jatekot. Mivel Anarchy volt elobb, azt kb. 2 evig jatszottam, WoW -nal most telt le az elso ev. Anarchy Rubi Ka kontinens ingyenes (mondjuk alap WoW), WoW meg privat szerver.
épp most számoltam, hogy ha az eddigi összes karakteremen lévő played time-ot órákra bontom, majd ehhez viszonyítom az összesen befizetett euro mennyiséget, akkor 250 forintos euroval számolva (ami nyilván nem megfelelő 3 évre visszamenőleg, de ez most mindegy), akkor egy óra WoW-ért 58 forintot fizettem.
Ha valaki tenne ilyet, akkor Allplayed addon vagy Fubar alá Rest_fu, belépni az összes karakterhez, majd megnézni az összesent. Lehet kézzel is /played-et nyomni és összeadni :) Ez után account managerben megnézni az összes befizetést.
ja igen, abból nekem van piros is, amit úgy szereztem, hogy Sholo végén beragadt guildtárs és nem tudott a hullához menni lootolni, pedig csak a prios sapkáért jött, így én felvettem, bár már a zöldet se tudom miért tettem el előtte :D
Volt szó róla hogy lesz egy ugynevezett soulbound bag, amibe csak soulbound cuccokat lehet pakolni és az nagyon nagy lesz. Itt egy SS az inventorymról:
A malletből én 3 különböző karival 3 különbözőt dobtam ki. Kb. 10 perc összerakni, ha esetleg szükség lenne rá... De most már én is ki akarok dobni mindent a bankból, csak elég nehezen megy. Pl. a potikkal mit csináljak? Van egy csomó poti, amiket nem használok sose, de mégis van belőle. Azokat szoktam a guildbankba bedobálni. :)))