Húúúúú Prágában de rég voltam! El kellene mennem megint, pedig nincs is messze még autóval sem.
Utoljára hehehe 1969-ben voltam a VB. selejtező meccsen, amikor 3:1-re vezettünk, és 3:3 lett a vége sajnos. Így aztán lett Marseille ami ugyebár a magyar foci temetője lett az 1:4-el. Onnan csak lefele megyünk, és azóta nemigen járok meccsre.
Emlékszem 5 napig voltam, hogy milyen jókat sétáltam éjszaka is, és mennyire tetszett az a város, és nem csak a főtér. Mára -lehet- rá sem ismernék. És akkoriban még szerettem a Martinit, (ma már nem tudom meginni) a HOTEL-ben volt egy nagyon klassz bár ott nyakaltam számolatlanul:))) Ha jól emlékszem 6 korona volt :) És a sör 2.50 :)
Detty valamikor délben megy, remélem rendben mindent el tudtál intézni, csomagolás stb. Jó utat, 20 fokot, derűs, napos nappalokat, csillagfényes Eiffel-tornyot!
Amikor Tunéziában stoppoltunk és franciák vettek fel minekt, akkor beszélgetés közben szóba kerültek az arabok. Mi kaseroltuk őket, hogy milyen vendégszerető, milyen kedves nép, jó fejek, satöbbi. A francia pasi egyszer csak azt mondta: - Oké, turistaként láthatjátok így, de nektek nem a szomszédotokban laknak, nem találkoztok velük nap mint nap.