A szobacsere "árát" azt nem tudom, de az én véleményem az, hogy nem igazán érdemes tengerre néző szobát választani.
Ugyanis a közvetlen tengerpartot most alakítják, dolgoznak a munkagépek. Továbbá a tengerparton tartják a helyiek a lovaikat, meg a tevéket, amelyek rendkívül büdösek, így ha a tengerfelőli teraszra kiülsz és úgy fúj a szél, hát ......
Tök jó az elbeszélésetek ! így lehet infohoz jutni igazán! Köszi ez elég húzósnak tünik de egyster élünk!! A villany az tavaj Zakynthoson is így működöt, de vol egy konektor ami a hűtő számára állandóan feszültség alatt volt.
A szobát ,hogyan lehet tengerre nézőre cserélni? probálta valaki? Úgy hallottuk , hogy egy üveg pezsgő és rendben, vagy 10 TD.
Mi a Best Reisen irodával megyünk. Nem tudjátok az a bizonyos János úr ott is delegál minket mert a sahara turára alapból befizettünk.
Meglepődve olvasom Bernair hozzászólását Jánossal kapcsolatban. Mi tavaly júliusban voltunk Djerbán és ő volt az idegenvezetőnk. Maximálisan meg voltunk vele elégedve, sőt én azt mondanám ő volt a tökéletes idegenvezető. Pedig mi kissé problémásak is voltunk. Megérkezésünk után rögtön szobát kellett cserélnünk, mert egy szörnyű kis lyukba tettek be. János ott volt meghallgatta a problémánkat és intézkedett. Teszem hozzá a 2 napos Szahara kiránduláson is szobát kellett cserélni (rossz volt a zár) és ő rögtön elintézte azt is. A Szahara-túrán nagyon-nagyon sok hasznos információval látott el minket. Mindezt érdekesen tálalva, nem unalmasan. Én bírtam a beszéd stílusát és a humorát. Amúgy földrajz-történelem szakos tanár és ennek köszönhetően is egy igen jól felkészült idegenvezetővel volt dolgunk. Többször láttam a nyaralás alatt a szállodánkban is, tehát ha szükségünk lett volna rá, akkor megtalálhattuk volna.
Bizos vagyok benne, hogy a csodálatosan sikerült nyaralásunk neki is köszönhető. A Kartago Tours részéről Ő egy remek választás volt.
Hát igazából a Jánost kétszer láttam a nyaralás alatt: amikor megérkeztünk + amikor elmentünk.
Egyébként sem volt szimpi az ürge, úgy beszélt mint egy rendőr.
Ja amikor megérkeztünk a szia után az első szava az volt hogy rengeteg a rendőr az utakon mert zsidó zarándoklat van, 4 éve robbantottak is.
Mondtuk is neki, hogy ezt nem biztos, hogy el kellett volna árulni.
Ja a bőröndünket is feltörték a reptéren a vámosok, pedig le volt lakatolva.
Vasalt ruhánk ezután megszűnt létezni :(
A szobánk valszínűleg tényleg jobb lehetett mint az átlag, mert a Linda (magyar animátor) volt nálunk és még ő is rácsodálkozott, hogy a többi nem így néz ki.
Nah nálunk ilyesmiről szó sem volt. Egy hótkommersz kulcstartó volt, tudod az a lekerekített végű színes műanyag amibe bele lehet csúsztatni egy cetlit....
Mi a 309-esben voltunk, valszeg a tiétek már egy felújított házban volt (a szobaszámotokból ítélve) és azért ez a különbség.
Az meg nagyon durva, hogy senki nem tud a plusz ebéd lehetőségről!!!! Nem mintha olyan olcsó lenne, de akkor is...
Én nagyon szeretném azt a CD-t! : )) Megoldható lenne valahogy? Átírni vagy ilyesmi? Meg tudjuk beszélni? írj nekem a lucecyta@freemail.hu-ra! Előre is köszönöm! Rita
1 kisüveg sör: 2TD van nekik csapolt sör is de az nem ér pénzt, bár az all inclusivesek hordták mint a cukrot.
Lehet kapni koktélokat is meg minden más import szeszt is de mi ezekkel nem éltünk, ill. koktélt kóstoltunk, de nem ízlett!
Hűtőszekrény nincs a szobában, hogy bérelni lehet e nem tudom, de nagy a valószínűsége, hogy nem. Meg igazán nem is érdemes, ugyanis a szobák árammal való ellátása úgy néz ki, hogy akkor van áram ha a kulcstartón lévő fém tárgyat beledugod a fali kapcsolószerűségbe. Magyarán, ha nem vagy a szobában nincs bennt áram. Televíziót lehet bérelni, elvileg van műhold is, de valahogy mégis csak egy Tunéziai csatorna jött be mindössz.
Italokról még annyit, hogy a szálloda bejárata mellet van egy kis bolt, ahol a hideg 1l-es ásványvíz 0,7TD. 0,33dl Cola 2TD.
Aki félpanzióval megy annak csak egy példa az ebéd árakról: a szállodában van egy hely ahol lehet venni kaját.
1 pizza 5-7TD. Omlett-spagetti-lazagna szintén 5TD.
Az ebédlőben az asztalra tesznek sót-borsot, (sóból kevesebbet).
Bőrből készült táskát Midounban a bazárban érdemes venni, mi is vettünk kettőt. A bazárban is a fix áras boltot javaslom, mert sokszor olcsóbb mint kint hosszas alkudozás után. Bár aki esetleg nagyon jól tud alkudni....
Pénteken van itt piac is, de én érdemleges dolgot nem találtam.
Ezekszerint a helyi időjárás mégis más mint amit irtak, bár lehet, hogy lejjebb másak a viszonyok. A haverom megnyugodhat , ő attól félt, hogy még nagyon hideg lesz a tenger meg hullámzik. A szállodáda szobákban van hűtőszekrény? Bérelni kell, vagy szolgáltatás. Ez azért fontos, mert hideg üditő italhóz hogyan lehet hozzájutni?
Az asztalra tesznek e sót , füszer ,mint itthon? És a vacsinál az italok milyen árban vannak?/kb/ Ami még érdekelne , börből készült táskákat hol láttatok?
A tenger melegebb volt mint a szálloda medencéje!!!
Egyáltalán nem hullámzott, szép és tiszta is volt, néha lehetett találni tengeri füvet a tetején.
A kaja pedig amit írtál is: kicsit sótlan, de jó. Szerintem senki se maradt éhen egyszer sem. Nekünk tökéletesen megfelelt. Mindig bő volt a választék, senkinek sem lett hasmenése vagy ilyesmi.
Csehországból írt nekem valaki, beszúrom ide a levelét:
Hallo, I´m sorry, I don´t understand nothing.. http://forum.index.hu, but pls do u know st about animations team in Prima life garden park? Where is the "best" from animations..? :o( Thank´s a lot. If it´s possible, give me question + email to ur forum. It´s make me crazy, really, I don´t understand.. Have a nice time, Anouar