Ez mar biztos? Nyugdij? MI lesz szegeny Pistankkal? Aki latja, adja at nagy-nagy ölelesemet, nekifutasbol! Szeretem nagyon es aggodom erte. Ha minden igaz, februarban haza tudok egy kicsit ugrani szetnezni munka utan, akkor feltetlenül meglatogatom! Kedves Pista, ölel Bruckner Szigfrid, a gyava oroszlan!
Mit nem ertesz, Agi? Ezek csak artalmatlan kispalidezetek voltak andrasnak!
Hi.Az a legnagyobb baj per moment hogy hétvégén nem leszek itthon mert laptükröt kell csinálnunk egyik osztálytársammal párban ezért a hétvégét Sátoraljaújhelyen töltöm hatalmas munkában.Ez csak tegnap derült ki ugyhogy jó bulizást és várom a hiteles beszámolókat. Mi van Andris izlésével? Teltebb, barna? :)))))) Na jó puszi mindenkinek és kispál helyettem is szombaton.
Még jó hogy oda van írva a kép alá hogy előzmény,mert még azt hittem volna én vagyok a képen az aláírás miatt.. hehe.. Nandi! Csak súgás képpen andrás a barna teltebb nőket kedveli,bár szerintem előtte sem csukja be az ajtót..Ez egyébként milyen szolgáltatás ? Bárki kérését teljesíted ez ügyben??
Gyors üzenet mindenkinek: Egy hónapja nem láttam forumot és most nincs idöm elolvasni rohanok enni mer meghalok mindenkinek puszi szóljon vk ha menni kell vhová buliba hatalmas ölelés országon belül és kívül. Pussz