Van egy eladó 6-os váltóm traficra. Az összes csapágy új benne, frissen összerakva, egy métert sem ment még. Tökéletes, makulátlan állapotban. Természetesen sok pénzért, mert jó :)
Sziasztok! Egy használt Vivaro új tulajdonosaként egy kis segítséget szeretnék kérni. Tudtok ajánlani Budapest környékén megbízható szerelőt? Egyenlőre nincs gond a géppel, szerencsére. De így vásárlás után szeretném a kötelező kört letudni (vezérlés, olajok, szűrők cseréje, futómű átnézés). Kb. mibe fáj egy ilyen szerviz ennél a tipusnál?
Ha itt nem támogatott a reklám, a válasz jöhet privátban is janagnr@freemail.hu
Naaa, bizsuli azért nem üzemelt annyit, mint egy trafic.
Az enyémben van 200 ezer annyit egy bizsuli nem nagyon ment el...
Szombaton beleültem, elzavartam Prágáig, onnan Zwickauba, majd Passau, Bécs, Budapest. Ahol szabad volt ott 170-180, a többinél meg 138 :-) (gps szerint)
Ezt azért egy bizsuli szerintem nehezen bírta volna :-)
A napokban láttam Pesten, egy sötétpiros Traffic-ot, fekete üvegekkel, alumínium tetőkorláttal(nagyon állat), Ukrán rendszámmal. Ha itteni szereplő a tulaj, legyen szíves tegyen fel néhány képet, hadd gyönyörködjünk, mert baromi jól nézet ki!
Szintén 12-15 ezrenként csere.Igazad van. .Aki 30-at elmegy az olajjal s télen naponta 5 x beinditja a használt nem üzemmeleg járgányt az a motor meghálálja egyszer azt a lekvárt ami benne van. Pelenkát is akkor cseréltünk amikor beszarás volt s nem akkor mikor fullszaros volt minden. Az olaj a lelke a gépnek minden mozog ,forog ,kopik és ha nincs kenés mert öreg az olaj akkor idővel tönkre mennek a dolgok.Én ezen nem spórolok.Sok szakértő szerelő tanácsát megfogadva cserélem és eddíg meghálálta a szerkezet is. Ezek nem Zsigulik amiket üthetünk ezeket nem hosszútávra terveztek ezért kell vigyáznunk rájuk mert drágaszág lesz.Üdv Garfield
sziasztok srácok kérdezném tőletek érdekel e valakit egy vivaro vagy trafic ra való küszöb szpojler magamnak vetem még két évvel ezelőtt nincs neki semmi baja de nem jutottam el addig hogy fel tegyem pedig iszony dögös lenne tőle a gép hát ha valakit érdekel írjon ja és persze sosem volt autón szép estét.