Egy férfi bemegy a kocsmába, a pultos kérdezi: - Jó napot! Mit szeretne? - Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést. - Nem úgy értem. Mit kíván? - Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat. - Félreértett, mit szeretne inni? - Miért nem ezzel kezdte? Mi van? - Semmi különös, itt állok a pult mögött...
bár én nem leszek itthon a hétvégén, de tegnap kaptam egy szórólapot, hogy a mellettünk lévő ház aljában (G lépcsőház) nyílt egy új kocsma. Aszongya hogy a legolcsóbb a városban. Csocsó, darts, 35Ft egy deci bor :-). Valami Pedro kocsmája...
Próbáljátok ki... Bár lehet, hogy 10-es kell dobni a késsel, hogy beengedjenek...
Egy faszi bemegy a tetoválószalonba. Tetováló: - Mit szeretne tetováltatni és hova? Faszi: - Egy Ferrarit szeretnék tetováltatni a farkamra. A tetováló kissé meglepodik, de nekikezd a munkának. Elkészül az elso kerék és az autó eleje, amikor a tetováló megkérdezi: Tetováló: - Mi lenne uram, ha elhívná a feleségét, és neki a fenekére pedig a garázsajtót tetoválnánk? Faszi: - Azt nem lehet, ugyanis buzi vagyok! Tetováló: - Értem! A tetováló folytatja a munkát, majd néhány perc múlva újabb kérdés következik: Tetováló: - Mi lenne uram, ha a zacskójára tetoválnék egy traktort? Faszi értetlenül néz, majd megkérdezi: Miért pont traktort? Jön is a válasz: - Ha a Ferrari elakad a szarban, legyen mivel kihúznia!
Te úgy sem érsz rá hétköznap nem!? Azt hiszem én is leszek akkora barom és kiveszek szabadságot holnapra..... egyce élünk! De akko autó lerak és mán focin gajbeba... :-) lehetne ez a nap valami zsönövnap ünnep is és akkó készüljetek sok-sok ajándékka!
müüüüaaaan nem lángosra gondoltam frissen kisütve.......