velszeg igazad van.Van oka.:Nem banki átutalással kapom a fizut....Hűű de nagy bűn...Igazolt 19 éves munkaviszony,ingatlan,kocsi a nevemen,közűzemű tartozás nincs...szóval életem másodi hítelénél már nem vagyok hitelképes.....
Közben sikerült....Bementem barna cipőboxosan,kértem kölcsön 4 gyereket,és máris adtak hítelt...
valszeg, oka van! 5 éve hitelezek, arra már rájöttem, hogy oka van, ha valakit elutasítanak.. Pofára nem megy semmi...különben nem lenne több milliárd nyereség naponta...
Van autóm,lakásom de ebben a gynea országban még neked kell könyörögni hogy a bankoknak az adósa lehess....ROHADT 1.5 millát vennék fel,de már vagy 5 bank elutasit,vagy nem ad annyit
Valoszinu lehetetlen a kerdesem, de hatha valakinek van otlete.
Ceget szeretnenk alapitani. Nincs tokenk es ingatlanunk sem, csak otletek, tervek, nagy partnercegekkel valo alairasi lehetosegek, projectek es kapcsolatok. Szoval kezdenenk. 30 eves vagyok. Barmelyik bankba mentem, kezdoknek semmit. Probalkozunk maganbefektetokkel is, itt viszont az a problema, hogy mivel mi szervizeket ajanlanank, szinte lehetetlen kiszamolni a varhato profitot. Egyszeruen egy kolcsont szertnenk, amit havonta torleszthetunk. Nem valakit aki beszallna. Otlet vagy tanacs?
Azt hiszem tudok segiteni, mert nagyon jo megoldast tudok. alacsony kamat, nem olyan mint a tobbi hitel. a reszleteket elmondom, ha vissza tudnal hivni a 30/5549693-as szamon. szia
remélem tud valaki segíteni. Szeretnék hitelt felvenni, ilyen ingatlanfedezetesre gondoltam. 20 éves vagyok, nincs férjem, élettársam, se gyerekem. van egy állásom, 180 bruttót keresek, és igazából ugy gondoltam, hogy egy új építésű nagyon pici lakást vennék, olyan 8-9 millió között. szerintetek kaphatok hitelt? ugy hogy arra venném fel, az lenne a fedezet amibe laknék. mennyi esélyem van? bankokba nem merek elmenni, mert esetleg hülyének néznek. de jó lenne elköltözni, és inkább saját lakásba lakni mint albérletbe. kérlek SEGÍTSETEK!!!!!!!!
Végigböngésztem a fórumot, de nam találtam ideális helyet, sem hasonló témát,ezért ide írnám problémámat.
Van egy hiteles autóm, mely még 3 évig a banké. Viszont más projektbe szeretnék kezdeni, ezért keresek olyan megoldást, konstrukciót amivel megválnék autómtól, a vételár és a hitel különbözetet (gondolom hitelként) havonta tovább fizetném. Ha esetleg valaki tud infót, megoldást az légyszi írja meg nekem.
Ez volt a legfrissebb topic, amit ilyen témában találtam, ezért kicsit felhozom. Ugyanis fel vagyok háborodva, leírom, mi történt velem ma.
A történet: Szeretnénk vadiúj nyári gumikat, és hozzá klassz alufelniket venni az autónkra. A kocsi 3 éves, megkímélt állapotban van, nem akarjuk eladni, ezért arra gondoltunk, hogy szép újat veszünk mindenből. Egy gumis cégnél kamatmentes hitelt ad az egyik bank (név nem lényeg), itt ki is választottuk, megrendeltük a gumikat és a felniket. Közben elkezdtük intézni a hitelt, mert ugyebár ez nem egy olcsó dolog, 166.000 Ft szereléssel együtt a négy darab. A hitel összege 126.000 Ft lett volna. A hitel az én nevemen lett volna, mert a párom most váltott munkahelyet, és nincs meg a minimum elvárt 3 hónapos munkaviszonya. Én a szüleim által alapított és tulajdonolt kft-ben dolgozom alkalmazottként. Vittem közüzemi számlát, ami a nevemre szól, bankszámlakivonatot, szintén a nevemre szólót, és minden személyes adatot. Az interneten töltött ki az ügyintéző egy adatlapot, nem is kért semmiből másolatot, csak lemásolta a számlakivonatról a fizetésem összegét, stb. A munkahelyem székhelye megegyezik az én állandó lakcímemmel, ahol most a szüleim laknak, én különköltöztem, és most már együtt lakom a párommal. Erre a bank kitalálta, hogy ilyen esetben adóigazolást kérnek, és nem elegendő az, amit a cég adott, APEH által kibocsátott kell. Ilyet meg még a könyvelőink sem tudnak adni. Nem fogok sorbanállni az APEH-nél ilyenért, ezért eldönöttük, hogy inkább az OTP-s A hitelre vesszük meg a cuccokat. Leveszünk a számláról annyit, amennyi kell, és majd apránként visszatörlesztjük. Azért ezt nevetségesnek találom, hogy ilyen összegű áruhitelnél ekkora balhét csinálnak az elbírálással. Az OTP nem is kérdezte, hogy honnan kapom a fizetésem, kapásból adtak 150.000 Ft A hitel keretet. Gondolom, a másik banknak az volt a problémája, hogy családi cégben dolgozom. Ezt a negatív diszkriminációt viszont kikérem magamnak, nem tudom, ki találta ki, hogy ilyen esetben extra igazolások kellenek? Egyre több lesz az ilyen családi vállalkozás, menjen mindenki a sunyiba????
Hát ennyi a történet, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ma már nem fórumozok többet, mert megyek az OTP-be a pénzért, de holnap reggel visszajövök.
Egy céget alapítunk barátommal és és olyan kontaktot keresünk aki ingatlanfedezető hitel lebonyolítását csinálja akár 1 v több banknál. Mi komoly érdeklődőket adunk és a többi megbeszélés tárgyát képezi.
A költségvetést szaki csinálja. Azért kérdeztem a tervezést, költségvetést stb., mert ezeket előre ki kell fizetni, viszont jó lenne utólag a hitelbe ezt is belehúzni (számla van/lesz). Sajnos nulla önerővel kellene egy 35 éves vályogházat felújítani, és egyre több minden derül ki. Félek viszont, hogy nem kapunk annyi pénzt, amennyi kell.
Mivel van elég hitel a nyakamon már így is, nem akartam deviza alapú, szabadfelhasználásút, de valószínűleg mégis ez marad.
Kellene nekem egy olyan hitel, ahol ha 3-5 hónapon belül visszafizetem egyben a pénzt, akkor nem kell kamatot fizetnem. Csak esetleg valami szerződésmódosítási díjat. Nem tudjátok hol van ilyen?
Ha jól emlékszem a Budapest banknak volt egy ilyen tavaly karácsonykor.
Lakáscélú szabfel? Költségvetés kell, nyilatkozat hogy megcsinálod a felújítást, ellenőrizheti a bank, de nem jellemző. Amihez engedély kell, ahhoz persze kell a kivitelező aláírása és az engedélyezés (ez tartalmazza a műszaki adatokat).
Már gondolom túl vagy rajta, de hátha mást is érdekel.
Nos. Nincsen alsó határa a méltányolható igénynek. De az épület szerkezete nem mindenhol elfogadott. Gondolok itten a könnyűszerkezetre. Nagyon olcsón ugysem tudod megoldani... :(
Vegyél fel szabadfelhasználású hitelt. Arra költöd, amire akarod. Ha piacit veszel fel, akkor elég, ha Te készítesz költségvetést, de ellenőrizni fogják a helyszínen. Ha FHB-hez ragaszkodsz, és támogatott forinthitel kellene, az a legmacerásabb. Előfinanszírozási kötelezettséged is van, meg elő- vagy végtörlesztés esetén is horror. Viszont stabil. De ha nem kell több tízmilla, akkor gondolkodhatsz devizában is.
Ex Postabank BAR listára tett 4 és fél éve. Igazán nem tudom, hogy miért, felvilágosítást nem adnak az ersténél, pedig már írásban is kértem... Még válaszra sem méltattak. Nincs véletlenül ötletetek, hogy hol lehetne reklamálni, vagy kihez lehetne fordulni? Még csak automatákkal sikerült beszélnem...