Ilyen botrányos dobószázalékkal nem lehet keresnivalónk sehol, Fehérváron meg pláne nem. Legyünk túl baj nélkül a 4. negyeden, aztán jól van, koncentráljunk a hazai meccsekre, mind a három fontos és rettentő kemény lesz. És idegenből is hozhatunk még minimum egy győzelmet, ezeknek elégnek kell lenniük a felsőházhoz.
Én előzetesben bravúr-félét éreztem, sajnos nem jött össze. De azt hiszem a csapat többedszerre bizonyította, hogy erősebb annál, mint realistán gondolhatjuk.
Reméljük visszaadja majd ezt a labdát a sors, mondjuk a bajnokság negyeddöntőjében...
Izgalmas meccs volt. Nem akarom Wisseh-t bántani, de... Áh, inkább hagyjuk! Kár az utolsó támadásért, az után a hosszabbítás már nem nekünk állt, aztán meg elintéztük, hogy tényleg ne is legyen esélyünk.
Sebaj. Előzetesen amúgy sem számítottam többre. Most legalább lehet pihenni egyet, és koncentrálni a bajnokságra, aztán továbbra is MINDENKIT!!! :)
Pontosan, hangulatban ez nagyon rendben volt, a játék meg olyan, amilyen egy rangadón sokszor várható, küzdés, hajtás, rengeteg hiba. A lényeg, hogy behúztuk.
Következik a Zase, ugyanolyan nehéznek gondolom előzetesben, mint a Jászberény ellenit, de nagyon jó lenne győzni Pakson is. Az elmúlt kb. húsz év tükrében nagyon fura ránézni a tabellára 9 hely különbség a két csapat között, és nem a mi kárunkra. Talán nem is volt ilyen soha...
Általában az emberek akkor foglalkoznak csak a tényekkel, ha az alátámasztja az előzetes elképzeléseiket.... :) Most, hogy idén végre nagyon korrekt eddig az idegenbeli eredménysorunk, meg sincs ez említve, sőt, sokan még így is előre sírnak a delfineken, hogy idegenben nem úgy fogunk hozzáállni a meccsekhez, ahogy kell.
Mindig megy az (többnyire joggal), hogy idegenben mennyire rosszak vagyunk, meg beleszarunk; na idén az Alba után eddig nekünk van a legtöbb idegenbeli győzelmünk...