hát ennél magasabb már nem leszek. A LesLee ha nem dohányozna 9 éves kora óta, lehet,hogy már ő is 210 lenne. Ha nem dohányoznék 3 éve, akkor már megértem volna a 21-et, így meg csak a 19-et.Mert a cigi ugye röviditi az életet.
Kivételesen autentikus forrás bírok lenni...Úgy másfél órával ezelőtt Szabó Úr centiméterekkel kerülte el 2 BMW-s díszribi autóját kiszolgált Mercedes-ével, a 2 muffnak ugyanis megoldhatatlan feladatot jelentett a jobbkéz-szabály...
Tényleg közel volt!!! :-) Hallani nem hallottam, de az artikulációból ítélve Szabó Úr nem a kedvese születésnapjára betanult mondókát gyakorolta azokban a pillanatokban :-DDD
OXI...minden a terveink szerint halad, már beáztattam sósavba a kedvenc Shy Guys barátainkat...Megkérdezted frissenfabrikáltékat, hogy mehet -e az FF+Illés+O+A+Lajcsi közös jammelés? És hogy mehet-e az áldozati oltár előre?
Jövőre már kéne egy zsiráf is...ha csak nem sikerül kidzsémszbondoznom az ideit a vándoroktól....-)Majd elkábítom az áldozati vérrel a pityeszéket és eccer csak vót zsiráf, nincs zsiráf. Megszerezhetném a többi "popkirály"-tól is, de ugye érthető, hogy a nyertesek közül csak az FF ami értékelhető is...a többiek még feláldozásra sem jók, tiszt. kiv.
...már akartam kérdezni, hogy miért van az, hogy mindig az FF kezd a Volt-on. Tavaly is alig értünk le. Most is ők kezdik a banzájt...Elsőkből lesznek az utsók, viszont utsókból az elsők ezt szem előtt kéne....Nem mindenki ér le 6-ra Sopronba.:-)