nem ment el a levelembe a többi dolog? leirtam azt is hogy kapcsolható összkerekes(3 állás van:2wd,4wd auto,4wd low) és van abs -es is csak néha visszarezgeti a pedált(nemtom miért) lehet nem ment el de nekem az elkldöttek közt ugy van !
Én nagyon szivesen elmennék a találkozóra, viszotn legközelebb április 30-án leszek Pesten... vagy tartsuk Párizsban (nincs valakinek MOLos ismerőse, hogy egy kisérő tartálykocsival megszponzorálja?:-)
Komolyra fordítva, sok sikert a szervezéshez és várom a fotókat! Ja és ha valaki erre jár szóljon és fussunk össze!
köszi Geri a képeket ugy néz ki találtam a közelben egy gázosit szakembert((Borsod) Ő is 3 kil környékére tette az árakat.sztem jöv héten indul a projekt.
Rick4 ne haragudj ha 2szer ment el az emilem(márha elment) de szarakodik a freemélem. inkább itt is leirom az alvázszámot: 1FMDU34X1SUA18805 Ez a tuti!!
Hát,szerintem számolj 300 000ft ra nyugodtan,nekem a Prohászka csinálta 2 kocsimat is,de nyugodt szívvel ajánlanám a szappanosékat ill.kontorautógázt is. Ha visszanézel,belinkeltem az én kocsim szerelési képeit valahol.
Geri ha esetleg meg tudnád mondani h mibe fájna nekem egy gázosra történő átalakitás azt naon megköszönném...ja és azt is hogy kivel csináltassam!(persze csakis legálisan érdekel).elég érdekes amit irsz a gázos autdról(termeled a gázt),ez nekem ködös picit,de haggyuk is!
Rick4 ha tudnál nekem árajánlatot adni dolgokra amik kellenének nekem hálás volnék.
Sorolom:
Első lengéscsillapitók hátsó lengéscsillapitó(szint.szabályozós,de nem muszály) első féktárcsa+betét első kerékagycsapágy 2db első stabilizátor bekötő első+hátsó stabilizátor szilent (2-2db) hátsó fékbetét levegő szűrő
ezek a dolgok kellenének nagyhirtelen.Legfontosabb kérdés h mikorra lehetne ezt aktualizálni(SüRGŐŐŐŐS)
Elöre is köszönöm segitségetek! Jó tudni h lehet számitani másokra!
Rick-et en is ajanlom. Pont nemreg vasaroltam tole sok-sok mindent futomuhoz. En is szeretnek meg valamit tole, es jo lenne ha elokerulne. Rick, hol vagy? Haho...
Szia ! Gratula a géphez,szeretni fogod remélem,mert abszolút szerethető! Alkatrészben Rick4 tud neked segíteni olcsón ,gyorsan(ha jó napja van)és abszolút korrekten megbízhatóan hozza kb suzuki stift árkategóriában! A gázzal kapcsolatban olvass vissza itt,az én hozzászólásaimban keresve megtalálod a linkeket ,fényképes dokumentációt mindent,nézz szét az autógáz topikban is,de szívesen segítünk mi is! üdv geri
Gáz ügyben Gerivel vedd fel a kapcsolatot. Alkatrészben meg Rick-et keresd. A többi problémáddal meg jó, ha egy olyan szerelőhöz fordulsz, akivel eddig is dolgoztattál és megbizol benne. A leirásod alapján elektromos problémának tűnnek egy jó villamos szerelő hamar a végére tud jutni. Egy valamit jegyezz meg ez egy nagyon egyszerű konstrukció, a váltó egy kicsit trükkösebb, de a futómű, motor, egyéb dolgok egyszerűek és tartósak. Ezt csak azért irom, hogy ne számithassák fel a szerelők az amerikai lehúzós pluszt.