Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5376
már megint egy követ fújúnk :))))
Előzmény: ZedIzDead (5375)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5375
Ha időnként benéznél hozzánk, ugye, akkor tudnád...

[ZedIzDead]

Előzmény: Lunatic (5373)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5374
Luna bébi!

minden kérdésedre választ kapsz, ha csak egy kicsit feljössz irc-re beszélgetni...na?
lééééccccccccccccccccccccccciiiiiiii

:)

cica

Előzmény: Lunatic (5373)
Lunatic Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5373
Énisitt..
kijeza fotó..
és honnan gyütt vissza Zed?

L.

paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5372
hát még mi hogy örülünk neked!
legalábbis én mindenképp...:-***
Előzmény: ZedIzDead (5371)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5371
Megérkeztem a hosszú útról, letámasztottam a vándorbotot, aztán már jöttem is netelni...merthogy most 1 éjszakát ki kellett bírni a világháló nélkül, ennek örömére aludtam is vagy 11 órát...
És jó újra köztetek! :-)

[ZedIzDead], aki beszél

Előzmény: paulinamartinez (5370)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5370
na mizu?
senki sem beszél ma se?
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.10 0 0 5369
jó éjt mindenkinek!

hurrrááááááá
holnap végre letelik a kétnapos átok!

pauci

paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5368
azért is ő a legjobb!!!!!!!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

pólácska

paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5367
köszönjük, jól.
kíváncsian, a folytatást...
Előzmény: Shalina (5366)
Shalina Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5366
Hű de rég volt az utolsó összefoglaló! Ennek is van oka ugyan, de ennek részletezésétől most eltekintek, álljon inkább itt az elmúlt pár ezer epizód rövid (?) áttekintése…

Háromezerötszáz után grófunk le, Bookshie (igen, jól hallottátok, Bookshie) pedig be. Lép rövidke időre. Kiderül, hogy Shalinánál tengervíz süt hétszámra a zuhanyból, Sally meg csak azért ír, hogy közölje, nem ír. Úgy látszik, ő nem tudja, hogy csalánba nem üt a ménkű! Pau élménybeszámol, minek Futárka igen örül. Uhrin koncert elmarad, de vigasztalnak a képeslapok, kinek-kinek a sajátja, és már aki szomorú. Benedek süt Paunak sütit, mely minden bizonnyal jobban sikerült, mit a számai, hisz fogyasztója még él… Ketchup Ricky Martin klubot alapít, de minek, Linák inkább a harci malacokra szavaznak. Aztán végre egy férfi, helyesbítek, fiúka, akibe Pajlina nem szerelmes, naná, hogy ő lenne az ideális párja. És naná, hogy mindenki szerint meg is tarthatná. :) Shal sztorizik, Pau meg Tinát olvas, de tagadják. Forró a folytatás, legalábbis Axl nadrágjában, ám minden hiába, Béla a nyerő. Shal és Sally új szomszédot kap egy bérgyilkos személyében, ám az legnagyobb bánatukra megtanul magyarul. Everybody, well, come back! Béla, Libi welcome back. S bár Bélát indexre tették és szandál helyett kénytelen inkognitót húzni, a szívekben mégis nyomban beköszönt a nyár, s Von Münchausen tollából megismerhetjük a Lusitania Affair részleteit, aholis a Lub elsöprő győzelmet arat az uhrinisták felett.
S ekkor jön az év meglepetése: Etele (a traktoros méhész) megjelene, s egy fontos információt tár mindenki elé: nem csak sprazziából áll a világ, erre Shal nyomban jól megbecsüli magát, Libi pedig ikesen ragzik. Etele tömjénezve, uhrinizmus elleni dzsihád feloszlatva. Szívdobogások jobbról-balról, ivászat estétől reggelig. Viszont attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek… Etele sárgul, remélhetőleg nem az irigységtől. Axl érdemei ismét osztott nemtetszést aratnak, ennél már inkább az őszi szemeszter, melyre mindenki és egyesek különösen hivatalosak. Libi élteti a személyi kultuszt, mire Paulina (és SM tanfolyama) beindul. Arnold viszont akár svájci, akár néger nem túl népszerű. Felvetődik klubújságként a Lubboy beindítása, Pajlina azonban inkább Erikkel bújuk ágyba, aki sárga ugyan, de nem Etele, s szőrös ugyan, de nem a jeti. Shalina, Libi és Sally kánonban verselnek, egy csendes hegyi városkában a vörös halál csokrot köt a színházban. Ezek után felhívás keringőre s őszibarackszüretre, de végül minden végtelen éjre beköszönt a hajnal, s a becses társaság illatos rózsaágyban nyithatja új napra a szemét.
Shalina jó ízléssel lemond egy végre ember kinézetű valakiről, de végeredmény megint ugyanaz: Linák Bélát akarják, aki él, de nem virul, s mikor végre beteszi lábát elit klubjába, két marokkal szórja a szabadságot, melybe Pajlina nyomban bele is betegszik, egyáltalán nem jól. Csókkúra mindenkinek, de Béla nem gyógyul, Pau kijelenti, hogy ő márpedig nem Ecsek, annál inkább Mária Csi, de aztán Ketchup a nyaralásból, Pau pedig galamb képében jő vissza. Shalinát elnyeli a szürkeség, Bélát a feketeség, de aztán a Jedi visszatér. Alice a szomszédba költözik, s bár már 24 éve erre várunk, bizony egy kérdés felmerül… (sorry, no offense; Welcome to Wonderland :) ) Béla ToT rajongókért rajong, ám mégse kapja vissza az ékezeteit. Mircparti után Libi nyomban lubpartit akar, ahol kinek a pap, kinek a papné. Shalinát a hév, Bélát a nátha kapja el, s Sallyről végrendeletileg szó sem esik. Paulina nem középiskolás fokon nem bírja, pedig még csak most kezdődik, ezért Libi empirikus látomásból méltatja. Aztán grófunk jól elrobog Sally és az általa közlekedési útvonalnak használt fal mellett, végül azonban titkos randikra járnak mindenki háta megett. Shalina most már tényleg beiratkozik, valójában azonban mégse. Pajlina igencsak kedvére vagy nem való feladatokat kap, amelyeket mackófelsőnek, ja nem, tréningnek neveznek. Az élet totál Madness: Béla női szandálban, Sally piros kosztümben, Pau talpig Petit Danone-ban, de ki győzi Bélát kivárni? Itt egy bejátszás következik: lubtalálkozó! Ám ez csak kedves nézőink (és szereplőink) felcsigázása végett történik, ugyanis a villám (meg az esemény) csak pár száz epizód múlva csap le a gyanútlanokra…
Libi nem a kadjába, csak az avarba dől, majd fülét néhány ismerős sor, másokat viszont minden bizonnyal a guta üti meg. Érdekes nap után Pau esküszik a hazára, Béla viszont valamely barnás színű, büdöskés anyagban hagyja azt. Gondolkodás az élet megrontója, de vannak emberek, akiket Forest ennek ellenére szeret. Ami eztán jön, az Sárba döngölés, a topic átmegy trash-be, az uhrinista öndefiníció szerint méhészbe, míg egyesek csillaga felemelkedőben, mások Napja lenyugvóban épp, de azért mindenki szabály szerint szeret, még a pancserokat is. Bár Antonijó nem is olyan jó, éljen az egyház, meg az az egy ház, ahol minden elme és beteg lubtag hatszög alakú menedékre lelhet. Barackos fánk előkerül, Shalina mégis egyedül, forest tényleg designer, de mi ebből a tanulság? Káromkodni (és padlóra köpni) tilos, gondolatok és szerelmek szárnyalnak, Plusssssz az egyik 19, a másik egy híján húsz. Pezsgés a medencében, a világ lekktökéletesebb pasijai a medencén és magukon kívül. Espanol (ha nem nátha), aquí te amo, s a beszélgetés irodalmi mélységekbe süllyed. A lubtalálkozó az aradi vértanúk sorsára jut, ám – mint azt az előzetesben már jóShunk és orákulumunk előre jelezte – feltámadása (el)várható!

Nem, itt még nincs vége, csak feszültségkeltés céljából tartunk egy kis szünetet… :)

Hoping for the best:
Shalina

Hogy miért pont 4155-ig tart ez az összefoglaló? Idézek az adott epizód tartalmából: "Összefoglaló meg régen volt, szégyell, szégyell." :)))))

Shalina Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5365
Utolsó figyelmezetés!

Meneküljön, ki merre lát!

Én szóltam...

Shal

paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5364
Luna baba, ha előbb szóltál volna, én elintéztem volna neked az ötöst, anékül, hogy bármit is kellett volna csinálnod...tudod, nálam ez nem nagy ügy ;-)
Előzmény: Lunatic (5357)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5363
exike, :-*******
Előzmény: Exile (5356)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5362
épségben hazaértem, remélem örültök! :)

most akkor élménybeszámolok.
először is, szégyellem bevallani, szaros metál koncerten voltam tegnap :)
nem volt annyira rossz...
a vidéki pinceklub közönsége nagyjából részeg, fekrázó, földönfetrengő és idióta punkból és ősrokkerből állt, igen változatos, vagy iron maidenes, vagy megadeathes pulcsiban :)
különben télleg nem volt olyan rossza, de mondjuk már amikor másodszor nyomták le a moby dick kereszteslovag c. számát, na az már nekem is sok volt :)
a koncert után átmentünk a falusi kocsmába, na, ott már akadtak aranyosabb srácok is....de ezt nem részletezem....

linácska

Shalina Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5361
Ma senki sem szól hozzá(m)... :((
Shalina Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5360
Hát a Zépluszosokéba nem. Nem lehetne helyette esetleg valami más csapdát választani? ;)
Előzmény: Lunatic (5359)
Lunatic Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5359
Már letisztázódott a dolog, a lényege, nem Shal esett a gonosz zéplusszosok kandikamerás csapdájába...

L.

Előzmény: Shalina (5358)
Shalina Creative Commons License 2000.12.08 0 0 5358
:((((

Egyébként csak légy kemény és kitartó! :)))
És egyáltalán. Jössz már? :)))

A kérdést meg nem értem, úgyhogy valószínűleg nem. Vagy mégis? :)

Shal

Előzmény: Lunatic (5357)
Lunatic Creative Commons License 2000.12.08 0 0 5357
Félidőben Lunatic - Béla : 0-1

:-(
nembaj, hátha bejáccik egy hosszabbítás...
a meccs folyamán egyébként eccer rám is számoltak...de kemény vagyok, és kitartóbb mint azt Libi reméli...:-)

úgyhogy reszkess világ...
gyüvök!

juteszembe Shal...
nem estél te mostanában egy telefonfülke szikszalagos csapdájába hmmm?

L.

Előzmény: Shalina (5354)
Exile Creative Commons License 2000.12.08 0 0 5356
Természetesen Notepad-del. Paulinamartinez minden időt megér nekem.
Előzmény: Törölt nick (5334)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.12.08 0 0 5355
Igen, de csak azért, hogy újabb nem kívánatos elemekkel rakja tele...messze még az a február :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: Shalina (5354)
Shalina Creative Commons License 2000.12.08 0 0 5354
Naaaaa??
(Én drukkoltam...)

És ugye most már kidobáltad az összes nem kívánatos elemet a párnád alól?

Shal

Előzmény: Lunatic (5352)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.08 0 0 5353
drukkolok, bár szerintem már késő, de nem baj :)

na most megyek máris, mert 15 perc mulva megy a hévem....megyek bulcsizni jupiiiiiiii.
majd holnap beszámolok, hogy milyenek a solymári pasik :DDD

sziasztok, jó éjt, stb,

linus

Előzmény: Lunatic (5352)
Lunatic Creative Commons License 2000.12.08 0 0 5352
Nemsokára megyek a pokolba...
mindenki drukkoljon jól!

OK Libi,
téged felmentelek..:-)

L.

Libertine Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5351
Drága PMB, még tartom a frontot, de már igazán elkelne a béla segítsége, mer' kiéhezett Paulinamartinez-rajongó lányok tömege rohamozta meg a házamat egy kis ingyen szexben reménykedve, most, hogy nem vagy itt...segítség!!!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (5349)
Libertine Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5350
Szóval most szimultán kellene masszíroznom a két Linát. Azér' ekkorára nem tudom a két karomat kinyújtani (pedig gyúrok rá :)). Javaslatom, hogy a lányok feküdjenek rá a radiátorra :-)).

a libertine

Előzmény: ZedIzDead (5348)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5349
jó éjt!!!

holnap nem leszek, de tartsátok a frontot! :)

pussz,
cica

ZedIzDead Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5348
Libi, felhívnám a figyelmedet viszont az 5343. hozzászólásra, sz'al tudd, hogy mi a dolgod...

[ZedIzDead]

Előzmény: Libertine (5345)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.12.07 0 0 5347
nem mintha ezt eddig nem tudtam volna...:)
Előzmény: Libertine (5345)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!