Na vége az AXNen a TNG-nek. :( Kár hogy nem a Voyagert vagy a DS9et adják helyettte, azokat még úgyse láttam. Vagy mondjuk a Raumschiff Enterpriset (Azt ugyan láttam, csak a sat.1en)
5 évedra volt tervezve, de nem volt biztos, hogy az utolsót is megrendeli a TV csatorna. Ezért már a 4. éved végén leforgatták a záróepizódot (Sleeping In Light). Ha nem lett volna 5. évad, akkor ez lett volna a 4x22 rész. De mivel mégis lett 5., gyorsan csináltak a 4.-nek egy zárórészt (Deconstruction of Falling Stars) és a SiL lett az 5x22.
A B5 öt évadából négyen átrágtam magam (kis képzavarral). Nagyon tetszik. Viszont egyértelmű, hogy a negyedik évaddal be is akarták fejezni a sorozatot. Ezexerint visszatapsolta a közönség annak idején?
Kérdés: Mi a helyzet a Magyar Star Trek Klub hajójával, a USS Árpáddal? Volt neki egy honlapja is. Elérhető vhogy? Készült valamikor egy filmecske is, a Z tévén adták anno. Sajna nem láttam. 5+2 novella is íródott ami a régi klub honlapján is elérhető volt. Az 5, elolvasható a fan-fiction oldalon, a 2 alkotóját nem érte utol az oldal készítője ezért nincs fenn.
OFF Akkor jó. Elsőre véletlenül nem a tippanccs(kukac)gmail-re, hanem a tippancs(kukanc)gmail-re küldtem, és az illetőt egészen jól elszórakoztatták a génkezelt tribblik... :-) ON