Nektek tenyleg tetszik a TV-verzio? szreintem szornyu: rossz forgatokonyv, nagyon vigyaztak arra, hogy 'gyerek-komform' legyen(light-verzio), es rettento a szereplovalasztas, meg a rendezes. Nekem megvan a Lynch film videon,de mar honapok ota kolcsonben van vkinel(akit nem tudok elerni), baratnomet(aki nem olvasta a konyvet, nem latta a filmet) leultettem a Tvfilm ele, o rohogo-, en sirogorcsot kaptam. aztan az elso resz utan hagytam az egeszet, lekaptam egy FH konyvet a polcrol, es elkezdtem keresni a neten az ereditiert.
mas: nem tudja valaki mikor jelenik meg a kihagyott jelenetkkel feltupirozott verzio a '84-es filmbol.
Szjjasztok...
Én imádom a Dűnét gondolom ti is Most olvasstam el Az Atreidis-házat és a többi hat még Frank Herbert által írt kötet is megvan!2kér(d)ésem lenne(Ezeket please küldjétek a net883@axelero.hu):
1.Van e valami Weboldal ahol további dolgokat olvashatok a Dűnéről
2.Megvan -e valakinek a Video(megvenném)Mivel HBo-m nincs
Tényleg Ghanimát irtam! :-DDD Most fejeztem be a Dűne gyermekeit Xedszer :o) Vedd nyelvbotlásnak :o) Monológ vége, folyt köv ha a jövő szerda is elér hozzám :o)))
Jessica láthatóan terhes, és folyton a hasán tartja a kezét, ami nagyon jellegzetes... Nem játszhatják el, hogy nem tudtak a terhességéről! Ha mégis, nagyon hülyének néznek minket...
Muad-Dib??? De hiszen a törzs számára ő nem Paul Muad-Dib, hanem Usul! Ezt jól el******* :((((
És még a kedvencem, a vízgyürük+Ghanima is kimaradt... :(
Örülök, hogy tetszik :o) Éppen azon töprengek, hogy hogy lehet életben Jessica és Paul, cirkoruha nélkül, a vihart tulélve, a gép mellett, a forró homokon alva... Most kezdtem nézni a 2. részt :o)
Mennyi viztől kicsattanó fremen! Még kövéret is láttam!!! És hogy egy B.G. nem méri fel a helyet, ahova megy, ráadásul a felszin alapján itélve porfészeknek nevezi a helyet...