Keresés

Részletes keresés

rrroka Creative Commons License 2008.04.26 0 0 18038
http://321igen.blog.hu
most jól megugrik a nézettség! ;)
Előzmény: kisedo (18030)
Fafara Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18037
a saját esküvőmön is ők zenéltek pl.
Előzmény: KissMe (18035)
mitcsenkov Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18036
Videókról nem mondanék véleményt - alapvetően távol áll tőlem.

Fotókról inkább.
Szokták magukat itt is reklámozni néha, meg a weblapon saját magunkról írott két mondatuk is... mondjuk úgy, kevesebb szerénységről árulkodik, mint amit a képgalériájuk indokolttá tenne.
Persze ez ismét csak személyes vélemény, ha másnak valamiért nagyon bejön, válassza őket nyugodtan. :)

Ebben az árkategóriában most hirtelen 3 kolléga is eszembe jutott, akik lényegesen ötletesebb, színvonalasabb munkát végeznek:
Víg Laci (www.eskuvoszerviz.hu)
Váradi Tamás (www.eskuvoifotok.hu)
Fekete Csaba & Szalai Mona (www.naszriporter.hu)

És egyikük sem én vagyok, úgyhogy nyugodt lelkiismerettel ajánlom őket. :)

Víg Lacit személyesen is ismerem, nagyon korrekt srác - nálunk is ő fog fotózni, majd augusztusban.
Előzmény: Törölt nick (18032)
KissMe Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18035
Nem, őket nem ismerem. Az egyik későbbi hsz-ban említett Senior Együttes (Kaposvár) voltak. Szerintem akár egy DJ-t is lepipálnak.
A Te általad említett zenekart honnan ismered?
Előzmény: Fafara (18033)
manoka74 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18034

Csak maradjon is így...:-)

Szerintem egyébként mindegy, hogy DJ vagy zenekar, voltunk már mindkét típusú, jó esküvőben. Mi DJ-vel próbálkozunk mert közelebb lesz a többség, vagyis a fiatalok ízléséhez a dolog, legalábbis reméljük.

Ahogy eddig néztem mások esküvőjét, sok múlik a zenén, de ugyanannyi a közönségen is. A legjobbakat olyan budapesti esküvőkön mulattunk, ahogy a fiatalok voltak többségben és nem az 50-60 közötti átlagéletkornak akartak megfelelni. Illetve vidéken, mert ott ez a korosztály is nagyon tud mulatni, de vidéken szerintem mindenképp zenekar, ott az dukál (de nem az egy fős-szintis-haknis:-)

Tavaly voltunk egy marha jó hangulatú esküvőn, de a zenekar annyira tapló volt (szerintem haza akartak már menni), hogy akármit kértünk, direkt lassú számokat játszottak éjfél után... Mondtam is a vőlegénynek, hogy ne fizesse ki őket. Nevüket sajnos nem tudom, hogy ideírjam elriasztó példának.

Előzmény: rrroka (18021)
Fafara Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18033
ez a zenekar nem a sweet nothings volt véletlenül? :)
Előzmény: KissMe (18018)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18032
Van valakinek tapasztalata a következő fotós-videós szolgáltatót?

http://www.ronixstudio.hu/
tarité Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18031
fhgl,hj.k ,,jkbjk.
kisedo Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18030

mi azokkal tárgyaltunk, akik 50,000-65,000 között voltak. de hallottunk már 90,000-ért is, de annak megköszöntük az idejét... :)

milyen blogod van?

Előzmény: rrroka (18027)
rrroka Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18029
igen én is így gondolom! :D
Előzmény: gyongyhaju lany (18028)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18028
Hát Hobo nem kifejezetten tánczene, de éjfél után gyakorlatilag mindegy :)
Előzmény: rrroka (18025)
rrroka Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18027
mi még pénzről nem is beszéltünk, mennyit kér a ti lemezlovászotok?

egyébként szerintem ezen a fórumon segítsük egymást árakkal is, én a blogra is szoktam írni a pénzről, hogy legyen az eljövendő házasulóknak összehasonlítási alapjuk. :)
Előzmény: kisedo (18026)
kisedo Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18026

sziasztok, nálunk is dj lesz, mert a párom kikötötte, h neki zenekar nem kell, a kompomisszum az lesz, h játszhat (igényes) mulatós zenét is. :)

Nálunk főleg 30-40-es lesz a korosztály és inkább barátok, mint rokonok (kicsi a csalás), szóval szerintem nem lesz gáz a dj. Egyébként nagyon szimpatikus srácot találtunk, nagyon jó demo cd-t is adott és elég rugalmasnak tűnik. Nem mellékesen persze kb feleannyi mint egy átlagos zenekar...  :)

rrroka Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18025
7végén elvileg eljutunk a dj sráchoz. van neki rakás zenéje, én olyanokat keresek amik a gerincét adhatják az egésznek. persze rábízom ő a szakember, de vannak olyan zenék amik őrült jók, lagzira valók, de nem hiszem h ismeri, nem azért mert sötét vagy beszűkült, hanem mert nem elterjedt zene.
most pl egyik kedvencem a Karaván familia és Boban Malkovich - Ki itt a legény? az is tuti lesz. másik ami nagyon jó a mirigyéktől a huncut karnyevál, azon mindig röhögnöm kell. aztán van Louie Austen - disco dancer-e az is szuper. szeretnénk még PUF-ot, meg egy-két kispált. Depeche Mode-ot. hobótól vmelyik vadászat számot, mert azt mi fickók imádjuk énekelni...
na szóval ilyen széles a paletta, kiváncsi leszek összehozható-e és hogyan. :)
Előzmény: gyongyhaju lany (18023)
rrroka Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18024
így van, pont azt szeretnénk h mindenki jól érezze magát és ebbe magunkat is beleértjük. :) ezeket a zenészeket meg meglesem.
Előzmény: KissMe (18022)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18023

Kérjetek a DJ-től. Legalább látjátok, van-e közös nevező. Nem?

Annak idején én csak annyit mondtam a mienknek, h. ne tücctücc és a menyasszonytánc alatt jöhet 1-2 mulatós, pl. egyetlen kedvencem h. alábamon alig-alig állok.. stb. Aztán adott mindent, aktuális és klasszikus táncolós zenéket.

Pl. Bubamara mindig van lagziban, meg a vonatozósok 

Meg nézz körül zenekarok repertoárjai között, előadókat, dalcímeket találsz ott is, hátha beugrik, h. ja ez jó lesz.

Előzmény: rrroka (18021)
KissMe Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18022
Ezt megtaláltad? www.senioregyuttes.hu

Gondolom, hogy vidéken azért mások a szokások, és abban is egyetértek, hogy ez a ti lakodalmatok lesz, tehát úgy legyen minden, ahogy ti szeretnétek.
Ha viszont azt szeretnétek, hogy mindenki jól érezze magát, akkor néha sajnos kell kompromisszumokat kötni. :)
Ja, és vannak olyan élő zenekarok, akik adnak ki CD-t, pl. az Asterix együttes, akik mohácsiak, és szerintem igényes zenét játszanak. Az iwiw-en van profiljuk, a honlapjukat hirtelen nem találom.
Előzmény: rrroka (18019)
rrroka Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18021
köszi, de zkr-t semmiképp, DJ srác megvan, konkrétan zenét, számokat keresünk. nem pénzügyi okból, vagy menőségből választottuk, hanem praktikumból.

na látjátok így kell témát feldobni, nem nyöszörögni, h csupa reklám! :DDDD
Előzmény: gyongyhaju lany (18020)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18020

Azért kell jó DJ / zenekar, hogy tudja, mire mozdul a nép. Anno én tökvéletlenül (hirdetésből) találtam egy jó DJ-t. Zenekar - olyan, ami tetszett volna - nagyon drága volt. Ezért DJ volt, és jó hangulat. A DJ sem elképzelhetetlen, bár biztos sokan idegenkednek tőle. Egy DJ biztos jobban elfogadott a fővárosban, mint vidéken.

Egy lagziban ált. nagyon vegyes ízlésű a közönség. Ezért kell széles kínálat, mindenféléből. Sramliból is. Aztán ha már beindul a mulatság, a közönség úgyis kér számokat. Persze ha van miből választani.

- használd a keresőt baloldalt. beírod hogy zenekar, lehet h. a tavalyi/tavalyelőtti hozzászólások közt akadsz vki jóra

Előzmény: rrroka (18019)
rrroka Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18019
helló, azért ne vádolj önzéssel! mert koránt sem erről van szó!
egyszerűen arról, h az esküvői zenekarok nem jók, mi meg - és ebben azért tényleg önzünk - szeretnénk olyan zenéket _is_, amiket mi kifejezetten szeretünk, vagy jelentenek vmit számunkra. ezeket pedig nem tudja zkr eljátszani.
semmi esetre sem szeretnénk CDn fellehető _iszonyat_ mulatósokat, hanem pont olyanokat amik _nem_ iszonyatok, ebben kértem a segítséget.
gondoltam arra h vki tud bevált zkrt, akiknek van CDje vagy letölthető zenéje és akkor azt beszerezzük. kerestem már ilyeneket, de sokszor nem tudtam eldönteni sírjak vagy nevessek a bemutatkozó zenéken. :)

egyébként pont azért alakítjuk így, mert voltunk barátaink esküvőjén, ahol 80' discó volt. pár pia után már elvoltam rá én is, pedig nem szeretem, de a szülők és az oylan korúak nem szerették. anyu azóta is emlegeti, h mennyire csak ültek. de h csak stramli... azt nem.ez a mi esküvőnk.
Előzmény: KissMe (18018)
KissMe Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18018
Én elképzelni sem tudok egy lakodalmas bulit élő zene nélkül, olyan technikával, DJ-vel, mintha diszkóban lennénk. Lehet, hogy azért, mert még soha nem voltam ilyen buliban, de nekem nagyon furcsa.
Nálunk egy háromfős zenekar volt, szinti, gitár, dob, meg persze ének, és mindenki nagyon jól érezte magát, végig táncoltak a fiatalok is, meg az idősek is.
Amúgy szerintem egy kicsit önzés, ha az ifjú pár csak arra gondol, hogy ők a magyar alter zenét szeretik, ezért a DJ majd ilyeneket, meg a CD-n fellelhető iszonyat mulatós számokat nyomja majd felváltva. Ha az a lényeg, hogy jó buli legyen, és mindenki táncoljon, akkor ilyet szvsz nem szabad csinálni. Az élő zene varázsát nem adja vissza semmi, egészen másképpen hangzik egy amatőr zenekar lagzis zenéje így, mint CD-n pl. Lagzi Lajcsi.
Voltunk olyan lakodalomban, ahol öt fős férfi zenekar játszott, komoly hangszerekkel, erősítéssel, stb., és a Metallicától kezdve Eddáig, Beatlest, Illést, lambadát, mindent el tudtak játszani. Nagyon jó volt!
Előzmény: rrroka (18014)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18017
Amúgy meg érdemes a "gyorskeresés innnen" index keresőt használni, mert sok téma ismétlődik a topic hosszú évei alatt. Ügyes kulcssszóval viszont lehet jó ötleteket találni régebbi hozzászólások között is.
Előzmény: kisedo (18009)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18016

Ha jó a DJ akkor hamar ráérez, "mit kér a nép". Esetleg annyiban segíthettek h. konkrét események alatt (tortabehozás, menyasszonytánc) van-e vmi külön kívánság. Ügyesen kell kiválasztani a megfelelő embert.

Volt olyan "zenekar" (ének+szinti) ami rettenetes volt, aztán volt olyan is, amelyik Eddától kezdve Szép a szeméig mindent tudott, színvonalasan. Voltam lagzin, ahol 2! DJ is volt, de rengeteg latint adtak, amiből 1-1 betétnek jó, de végig a lagzin nem, mert a magyar átlagember nem tud rá táncolni. A 3. szám után ki is ült mindenki a teraszra beszélgetni.

manoka74 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18015
Az itt inkább a gond, hogy egy felvetésre 80 reklám link érkezik, arra meg ott a lap.hu. Persze van egy-két valódi tapasztalat, de legtöbbször édeskevés, mert az arányok meglehetősen elbillentek. Mivel egyre több a reklám, egyre kevesebb a valódi fórumozó ergo egyre kevesebb a hasznos hsz. Ördögi kör:-) Tehát ne csodálkozz, ha nem kérdez senki semmit, mert egyre kevesebben vagyunk...
rrroka Creative Commons License 2008.04.25 0 0 18014
vessünk fel akkor témát. :)
nekünk most legnagyobb fejtörés azon van, h milyen zenék legyenek. a zenekart egyből kizártuk, a stramlizene nem bejövős. Lesz DJ aki vegyíti majd a mi zenéinket (magyar alter vonal) a mulatóssal, de azokból is a jobbakat szeretnénk. pl menyasszony kijelentette, ha meghalja az add ide a didit akkor hazamegy. :)
szóval konkrét zenék és számok jöhetnek. lagzis zene is egyéb is.
noesz Creative Commons License 2008.04.24 0 0 18013

igazad van, nincs megtiltva, de ez a topik ne erről szóljon.

Előzmény: rrroka (18008)
KissMe Creative Commons License 2008.04.24 0 0 18012
Egyetértek Ildivel. Én is szívesen segítek, ha kérdezel. Mi már túlvagyunk az eseményen, válaszolok a kérdéseidre, ha felteszed őket.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 18011
Ha kíváncsi vagy valamire, de nem talász infót róla, miért nem kérdezel? Biztosan lesz valaki, aki tud neked segíteni :-)
kisedo Creative Commons License 2008.04.24 0 0 18010
Utolsó 100-at, bocsánat!  :)
kisedo Creative Commons License 2008.04.24 0 0 18009

hello mindenkinek!

én is most szervezem az esküvőmet, de itt valóban nem akadtam hasznos hsz-re - igaz csak az utolsó 10-at olvastam vissza. Szerintem a női oldalak fórumain több infót találtok, de nem célom senkit reklámozni...  :)

üdv, edit

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!