Ma jártam a Lidlben. Az eddig 33 Ft-is császárzsemle 5 fidesz-százalékkal 39 Ft-ra drágult. Az 580 Ft-is Pölöskei szörp is drágult 5 fidesz-százalékkal, így lett 700 Ft.
Remélem, hogy a jóságos miniszterelnkúr ezeknél a termékeknél is megvillantja karizmája vasöklét.
Időnként mond hüjeséget Mzp, de ez sajnos hajszálpontos.
Aha...
A 6,4%-os GDP növekedés tényleg tragikus.
Amikor az ellenzék kormányon volt ezt is csak minuszban tudta.
Nincs itt sok csoda.
A válságból való kilábalás és a fizetések növekedése infációs hatású. Ezt valamelyest lehet korlátozni az alapvető élelmiszerek árának befagyasztásával.
A tragédia csak az ellenzék számára valódi, mert megint messzebb lettek rúgva a megválasztás esléyétől.
Mennie kell annak a csapnivaló kormánynak, amelyik 12 éves kétharmados kormányzásának utolsó 12 hetében kezd el foglalkozni a termékek árával. Felelős gazdaságpolitika helyett hatósági árakkal kezelik a vágtató drágulást, ez felér egy beismerő vallomással. A kormányváltás után 5%-ban maximáljuk az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-ját.”
A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójában jelentette be, hogy hat élelmiszer árát (kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgóétolaj, sertéscomb, csirkemell, 2,8 százalékos tehéntej) vissza kell vinni arra a szintre, ahol október 15-én állt, február elsejétől ezen az áron lehet megvásárolni őket minden boltban.
60 ezer forinttal kevesebbet kereshettünk, mint amennyit a hivatalos statisztika mutat. Két hónap alatt összességében 80 milliárd forinttal lett kevesebb a bruttó keresettömeg. A vállalkozásoknál foglalkoztatottak majdnem negyedének kereseti adatai tehát egyáltalán nem szerepelnek a statisztikákban.
elhiheted nekem, ha az USA-ban lennél, akár egy 10-esért is kapnál farmert. mi okoz ekkora árkülönbséget egy ugyanazon tipusú nadrágban? azt is hozzá teszem, hogy nyugodtan feltehetjük, a gyártó ua. a távol-keleti ország.