Nah explorer beszar, hsz csá, szeretjük a Microsoftot!
1: rózsaszínben látom a világot újra, és ezt nektek köszönhetem. Thnx!
2: Hogy hívták a takarítót, aki mondta hogy kell felkotorni a nigger agyát a Pulp Fiction-ben.
3: Weres, most a hsz a chatben is bennvan c-pvel backup-ként, csak ne az legyen ebből is, mint a linkjeiddel :)))
húha. Furcsa egy reggel ez is! Persze az igazi értelme megint lemaradt a hsz-mnek. :)
10 körül szerződést löszön vala írni alá lőn vala.
.
.
.
Megáldalak!
Máskor a telefonra nem ébredek fel, de most... neeeemm. Smsre felkelek. Pöhe! Muha! Szuper! 5kor jövök haza, folytatom a Blade Runner nézését, közben mégjobban érzem a 4 tequila, pár vodka, egynéhány sör ízét a számban, ami éjfél körül kezdtem döngetni magamba, mivel CSirkém rámcsörögött, én persze boxerben, hogy a Rocktogonnál vannak. Hmmm. "Csááááá!!! Megyek" és vége a szolgáltató pénzszerzésének. 5 perc múlva már egymás hátát veregettük! Aztaqrva! Imádom ezt az arcot! Ahhhh. ooo. igen! Ez az... ja, ez nem az. Másik :)))))))))) Jay nagyon ott van!!!! :) gg LOL rotfl
gg :)
Épp olvasom, mondom magamnak, "dehogy vagyok kikapcsolva!" -> mobil megfog -> hopsz. tényleg :)
Bár szerintem nap közben amikor csicsikáltam valamelyik szerencsétlen hívott és lemerültem. Így járt :) Ennek ellenére a vonalason is megtalálnak az emberek...
Ám nemtom mivan :) Asszem ebből holnap telefonálás lesz. gg
mivel pertut ittunk, ezért nem szólhatott neked a mondat, mert akkor azt mondtam volna, hogy szívnod kellene. a mondat bubusnak szólt, egyes szám harmadik személyben előprezentálva.
Pertut ittunk, de azt írtad, "szívnia kéne".
Ezért kérdezem, hogy Bubusnak szólt-e a mondat vagy nekem. És ha nekem, akkor miért magázódva. Huhh, ritka hosszú bejegyzés! :)