Ha megkérdőjelezhető a választások tisztasága és szoros az eredmény, a Fidesz tábora nem lesz olyan nyugodt, mint négy éve volt - közölte Kövér László.
http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=10667
Ez tetszik: a Fidesz tábora nem lesz olyan nyugodt, mint négy éve volt
:)))
Gyártják már az ideológiát a vereség esetére!Nem lesz itt pihenés! Hidak, utak, autópályák eltorlaszolása annál inkább…
Egyszerű megállapítást tettél, és azt látom, aki nem úgy vélekedik mint te, vagy ti, (MSZP-SZDSZ) kormányzásról, azok mind küldött emberek. Láthatod, nem másoltam be szólamokat, irányelveket.
Természetesen Április 9-e után is fogunk találkozni, mivel ez egy nyilvános topic.
,,A racionálisan gondolkodó liberálisokat is várja táborába Orbán Viktor.
A Fidesz elnöke a hvg.hu című internetes portálnak adott, hétfőn megjelenő interjúban kifejtette, pártja olyan gyűjtőpárt, amelynek "tőkesúlya középre húz". A Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje arra szólította fel az említett liberálisokat, hogy "vitáinkat a táboron belül folytassuk, úgy, hogy mindig tiszteletben tartjuk azokat, akik számos vonatkozásban nem értenek velünk egyet". "
Támogatni tudnám, hogy az elképzeléseitekről írj ...persez lete, hogy azzal kevesebbre mennél...
Például Mikola elképzelése arról, hogy lesz Kovács Pistiből sátánista:
""Én azt mondom, most az országnak egy nagyon kemény irányításra és rendteremtő akaratra van szüksége. Nem lehet ezt csinálni. Ha körülnézünk ebben az országban, hát kéremszépen, csak ami az utóbbi időben lezajlott: jöjjön el az én országom, ezek az individualsita, önmegvalósító plakátok, a csúcsával lefelé fordított karácsonyfa, az ideológiai zűrzavar, amit szándékosan keltenek, Kovács Pistikének az idétlen vigyora a plakátokon, ez a halál kultusza..."