Keresés

Részletes keresés

cornelius Creative Commons License 2000.08.16 0 0 772
Mos melyk? Évi?
Előzmény: withe (771)
withe Creative Commons License 2000.08.16 0 0 771
te, cornel, mi volt ez a rocker-popper ugy?
ET6 Creative Commons License 2000.08.15 0 0 770
Mi? Mond valamki valamit az ÚJ VILÁG elején? Én nem hallom!!! Még mielott elkezdodik az ének?
üVegpohár Creative Commons License 2000.08.09 0 0 769
Handam hát ki?
Metrocard Creative Commons License 2000.08.08 0 0 768
Udv !

Azt hiszem meg soha egyet lemezt sem a boritoja adott el, foleg nem azokat, amikhez koze van Akosnak. Ahogy MarK is irja, 13 ezer fogyott el a KAU-bol, es nem hiszem, hogy tobb fogyott volna egy "erthetobb" boritoval. A srac mar barmit is csinal, borito nelkul is el tudna adni. Varom a lemezt es remelem meg sok ido fog eltelni ilyen bekes varakozassal.

handan Creative Commons License 2000.08.08 0 0 767
Tárulj Szezám.
De nem lány mondja.
Előzmény: üVegpohár (766)
üVegpohár Creative Commons License 2000.08.07 0 0 766
Mit mond a lány az "Új Világ"! elején?
keheske Creative Commons License 2000.08.05 0 0 765
Black Rose: Szerintem a legrosszabb borito a KAU1.
Sajnos...es csatlakoznom kell Szigi101hez, en is csak ultem, no nem tapsoltam, de ugy bologattam, hogy majdnem levertem az asztalt..es akkor fajt volna a fejem, es akkor amerikai mintara beperelhettelek volna, es akkor...;o)))na jo..
udv:
Keheske
Előzmény: Szigi101 (764)
Szigi101 Creative Commons License 2000.08.03 0 0 764
Ugyanmár: Köszönöm szépen!
Lovigabi: Nem sértődtem meg, csak hát ciki volt... :-)
BlackRose: Most hülyén hangzik tőlem, de olyan tökéletes hozzászólást írtál, hogy itt ülök és tapsolok... :-)
Előzmény: Ugyanmár (763)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.08.03 0 0 763
A hiányzó sor a KAU angol verziójából:
Forever and a day
MarK Creative Commons License 2000.08.03 0 0 762
Véleményem szerint a remixveresennyel Ákos nem járt (anyagilag) jobban, inkább a nyertesek örülhettek (na ők sem anyagilag). Egy érdekes kísérlet volt, megint egy olyan, ami még nem volt. Ha így vesszük belefér az eddigi Ákos "feelingbe", hiszen éppen emiatt (is) szeretjük, mert mindig kitalál vmi újat. Ilyen szempontok alapján fogom "vizsgálni" az új lemezt is, amire nagyon kíváncsi vagyok.
A KAU-ból önmagáért fogyott el 13 ezer...
Előzmény: BlackRose (759)
LoviGabi Creative Commons License 2000.08.03 0 0 761
Szia BlackRose :)

"... Szóval, szerintem ez a legrosszabb Ákos-borító, amit valaha láttam, és most cáfoljatok meg, ha nem így van!"

Hát azért ' valamivel ' szebb, színesebb; mint a KAU 1. borítója. Megjegyzem, nem sokkal...

LoviGabi

Előzmény: BlackRose (759)
LoviGabi Creative Commons License 2000.08.03 0 0 760
Szia Szigi.

"Ugye talán egyszerűbb lenne venni egy olyan monitort, ami bírja Ákoska multimédiás cuccosait..."

Na, azért nem kell megsértődni :)
Jelzem, nekem nemcsak a moncsi hanem a gépem konfigja (AMD 5x86/150 - 32 MB RAM - 4x CD - 14" Axion SVGA, kissé sötét árnyalatú képpel) is nehezen viseli ezeket a MM cuccokat :/

LoviGabi
p.s.: a gépem kinézetét megvizslathatod a honlapomon :)

Előzmény: Szigi101 (758)
BlackRose Creative Commons License 2000.08.03 0 0 759
Helló Mindenkinek! Gondoltam, már benézek ide is. SZIGI101: Nem is gondoltam, hogy ilyen sűrűn vagy itt...Ahogy látom, most a lemezborító a téma, a bébivel... Szerintem Marcika van a rajzon. Mivel belül is van két pici kép, ami ugyanennek a képnek a fotó-változata, ez ha jól emlékszem, még a plakáton/Pesti Est/ is látszik... S mivel a fénykép színes és nagyon mostaninak látszik, nem hinném, hogy Ákos kiskori képe lenne. Viszont én azt nem értem, hogy milyen célja volt ezzel a lemezborítóval, mert szerintem, ha ez tényleg a saját gyereke, akkor nagyon durva, hogy ezt csinálta(tta?) belőle! Az a körvonal-grafika átírás ráadásul nem is sikerült élethűre, aranyosnak meg csöppet sem aranyos! Egyik barátom szerint leginkább a GhostBusters! c. film emblémájára emlékeztet,és tényleg! Szóval, szerintem ez a legrosszabb Ákos-borító, amit valaha láttam, és most cáfoljatok meg, ha nem így van! Egyébként a Bonanza óta követem nyomon Ákos munkásságát, és 98, de leginkább99-ig vérfanatikus is voltam, márhogy ezzel a topic-okból megismert kifejezéssel éljek. Ő volt számomra a "beszt"-of nélkül, de még ma is nagyon értékesnek tartom, amit csinál. De kissé azt érzem, hogy ez a Keresem az utam dolog, az egész promóciójával és mindenével együtt egy visszaesés Ákostól. Megint új arc, design, remixerek, maxik hegyén-hátán,- nekem ez nem fér bele az igényes, vonósokkal tarkított zenébe, és az egész, eddig megszokott, egyedi Ákos-feelingbe! Persze, cáfoljatok meg, ha ti nem így látjátok... Mert nekem valahogy mindig eszemben van ez az idézet:
"Már nem akarom tudni, hogy ki csinált ipart a Zenéből....".Persze, az egyértelmű, hogy pénzből él az ember, de akkor minek hangoztatja mindenütt, hogy őt nem érdekli a pénz, és csakis a Művészetért csinálja?!?....Szóval, nem is tudom...Azért remélem, az új abum majd megcáfol...
Szigi101 Creative Commons License 2000.08.02 0 0 758
Ugye talán egyszerűbb lenne venni egy olyan monitort, ami bírja Ákoska multimédiás cuccosait...

Akkor javítsátok légyszi a szöveget...

Előzmény: LoviGabi (757)
LoviGabi Creative Commons License 2000.08.01 0 0 757
Szia Szigi.

Ugye, talán egyszerűbb lenne megvenni a CD-t :)))

LoviGabi

Előzmény: disp (756)
disp Creative Commons License 2000.07.31 0 0 756
Izé... benne van az angol szöveg a cd multimédia részében....
Előzmény: Szigi101 (755)
Szigi101 Creative Commons License 2000.07.31 0 0 755
Egy újabb érdekesség:
Hallás után, egy sor híján, egy barátom által lejegyezve:

Akosh: Damned

I packed my bags this morning
Without a word of warning
A cold of winter in my heart

As I walk away from you
The hardest thing I'll ever do
A world of memories falls apart

---???????---
I praied for the answer
I dreamed of the light
A beautiful solution to make things right
But I'm damned if I stay here
I'm damned if I run away
And If you ever tried to see what
I showed you or hear what I say
I never would left you asleep where you lay
But I'm damned if I stay here
I'm damned if I run away

I know it was not easy
I know you tried to please me
I know you're asking yourself : why ?
And maybe the problem's in me
I have no right to be happy
Always have to say goodbye

=> refr.<=

And now that my life is turning
Bridges burning ! Forgive me!
And one day we'll all be older
Four-leaf clover
But now it's over !

=> refr. <==

Remélem tudtátok hasznosítani! Aki a hiányzó sort tudja, az pedig írjon! Köszi előre is!

Előzmény: Szigi101 (754)
Szigi101 Creative Commons License 2000.07.28 0 0 754
És még egy érdekesség: az albumon 13 dal lesz, mint a Beavatáson.
Előzmény: Ugyanmár (753)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.07.28 0 0 753
Halódik a topic, mindenki várja már szeptember 20-át...:))))
Erősítsetek meg vagy cáfoljatok, de valahol azt halottam, hogy Ákos kiad mégegy maxit egy új számmal(gondolom a nagylemez címadó dalával). Vagy mindezt csak álmodtam?
A remixalbumról:a remixek korrektek(az MP3-asok is), az angol dal szintén, ami viszont gyomorforgató, az az Induljon a Banzáj!2000. Ákos megerőltethette volna magát éneklés terén, de az egész szám úgy szar ahogy van. Bocsi, de ez a véleményem a dologról. Az egyik DJ ismerősöm saját bevallása szerint gyakran szokta játszatni Junior alkotását. A disco népének állítólag ez kell...
A KAU angol verziója tényleg szép, viszont az egyik refrénnél mintha csúnyán belevágnának Ákos hangjába(valószínűleg hangmérnöki hiba lehet, de lehet hogy én hallom rosszul).
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.20 0 0 752
Üdv,
LG, hozzáférhetővé tudod tenni e fotókat??? Estleg elküldhetnéd, ha nem túl nagy kérés....:-)))
LoviGabi Creative Commons License 2000.07.20 0 0 751
Szia.

Szerintem Ákost, kiskorában :)

LoviGabi

Előzmény: totyus (750)
totyus Creative Commons License 2000.07.20 0 0 750
Az a baby.jpg kit ábrázol?
LoviGabi Creative Commons License 2000.07.20 0 0 749
Sziasztok.

Nos, fel lett küldve a listára két kép is - összehasonlításként. Az egyik egy baby.jpg néven fut, a másik meg a KAU2 hátulján is látható fotó. A kettő közt tökéletes az azonosság :)

Majd megprószálom weben is elérhetővé tenni...

LoviGabi

totyus Creative Commons License 2000.07.20 0 0 748
Eccerű a dolog, nincs mit ragozni rajta:
1. A kora tavasszal készült verkfilmben látható ( szerintem min. 4 éves ) gyerek nem az Ákosé. Marci MOST kb. 20 hónapos.
2. A KAU2 borítóján viszont nagy valószínűséggel ő látható. Hogy miért, mit jelképez?
Ezen még nem kattogtam, nekem csak úgy szimplán tetszik, jópofának tartom.
3. Szerintem Ákosnak teljesen átlagos hétköznapi orcája van...:-o)
Ennyi erővel sok gyerek apukája lehetne.

Mondjuk Zámbó Dzsimmi nem tudná eltitkolni a zabigyerekeit....:-)))
- Ó istenem, mi csak egy gyereket akartunk !!....-))))

Ákos amúgy nem szereti olyan Story magazin módra mutogatni a Marcit ( A nagy sztár papucsban gyermekével stb.... ), de szerintem egy CD borítóra ( főleg LE ) ráfér.

Előzmény: keheske (746)
Küklopsz Béla Creative Commons License 2000.07.19 0 0 747
Csirkeól és hozzáröfögés? Most akkor a csirke röfög, vagy a malac lakik csirkólban? Bocs.

Egyébként szerintem minden kritika építő jellegű, mint ahogy egy rémrossz filmből, netán Aki klippből is lehet tanulni.

Forma és tartalom viszonya Ákosnál: nemtommá melyik klipje beharangozóján Ákos azt mondta, ez a klipp azért nagyon jó, mert a felvételhez olyan optikát használtak, melyből nincsen kicsi hazánkban, és egy vagyon neki az ára. Hát ennek nagyon tudtam örülni, és rögtön Ákos rajongó lettem.

Előzmény: EsbY (737)
keheske Creative Commons License 2000.07.19 0 0 746
Udv itt is neked LG!es persze mindenkinek is udv!
Hogy ki az a csecsemo?en is azt hittem, hogy marcika..de van itt meg vami..emlekztek a gyaloglos chatre akossal?en ott voltam es egy csomot valaszolt is nekem (!) :o)) ..nos..ott irtam, hogy Marci benne volt a verkfilm vegeben..erre akos min 72es betumerettel ( na jo nem, csak !jellel) irta, hogy marci nem szerepelt a verkfilmben..akkor meg ki volt az a kisfiu, aki tortenetesen nagyon hasonlit Akosra???( Lehet hogy zabi gyerek?;o)))hat szval keremszepen en eztete nem ertem..
Plana, hogy miert kerult a boritora ez a kisbaba...(aki azerintem nagyon aranyos....)
Udv:
Keheske( aki tovabbpasszolta a labdat..kinek is??:o))
noemi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 745
Nekem a Z+on, az egyik Izé-ben ütötte meg a fülemet ez a tény (azt hiszem Philip mondta). Ákos is a vendégek között volt, de nem tiltakozott ellene.
Előzmény: LoviGabi (744)
LoviGabi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 744
Hello.

Na most megkérdem az Ákos levlistán jól :) Csak lesz belőle valami...

LoviGabi

Előzmény: EsbY (743)
EsbY Creative Commons License 2000.07.18 0 0 743
Én is pontosan erre akartam "rákéreckedni", amikor -igaz, zárójelben- megjegyeztem: "...akárki is legyen az..."
Számomra nem az a fontos, hogy kit látunk a képen, hanem az, hogy milyen célzattal került a borítóra egy csecsemő... Azért kérem ki a véleményeteket, mert bennem sokminden felmerült -amint az látszik is az előző "kérdőívemből"-, amikre nem tudom a pontos választ... magamtól.
Valószínű, hogy ezekre a kérdésekre igazán csak Ákos (vagy a borító tervezője...) tudna választ adni... de lehet, hogy Mi is összedobjuk a megoldást. :) Feldobtam a lasztit... lehet kapkodni utána... aztán helyezzük el együtt a kapuban. :)
Előzmény: LoviGabi (742)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!