Keresés

Részletes keresés

tibra Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3622

Nekem tetszett PA műsorközlő: ülési sorrend:)

Szertintem meg Demeter Pista inkább járt a fellegekben.

Ez nem feltétlenül baj, de szerintem ez az autonómia inkább a helyi önkormányzati szinten kamatoztatható inkább nem pedig a pártpolitikai mezőben.

Viszon kétségtelen: a legnyugodtabb ő volt. Nézni őtt lehetett leginkább.

Úgy gondolom a vita után: ha volna adminisztráció, meg lehetne mérni azt, hogy a hármas körzetben hogy tetszett a mezőny.

Előzmény: Törölt nick (3621)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3621
Televíziós vita, azaz élő választási műsor volt a Szolnok TV-ben, a 3. választókerület, Szolnok jelöltjeivel.

Ülési sorrendben: Erdei Péter (SZDSZ), Botka Lajosné (MSZMP), Szalay Ferenc (FIDESZ), Bencsik Mihály (MKP), Demeter István Ferenc (MDF) beszélt az elképzeléseiről, terveiről.

Nekem személyesen nagyon tetszett Demeter István Ferenc az MDF jelöltje, azért is, mert gondolatai, tervei, nem tartalmaztak pártpolitikai irányelveket, mint a többieké, és látásmódja is jelentősen eltért.

Őt a politika az elmúlt tizenhat év alatt nem rontotta el!

stusa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3620

Rendkívül kíváncsi leszek Kuncze szerepfelfogására a 4 párti vitán!

rdi attitűdjét látva Gyurcsánynak 3 ellenfele lesz!!!

tibra Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3619

,,Aki 8 évvel ezelőtt igért és nem teljesítette az ne kérje számon attól, aki 4 évvel ezelőtt igért és nem teljesítette."

Bencsik Mihály SZTV 2006. III.30.

stusa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3618
Választási vita SZTV - MOST
tibra Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3617

Na ugye; BJT is kvázi Fidesz-barátnak tekinthető. 

Ezt (amikor még kovettem) a Szolnok fórumon tett hozzászólásai is megerősítették.

De, hogy Szalay FEri szimpatizálna a Jobbik-MIÉP nézeteivel, meglep.

Előzmény: stusa (3615)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3616

Wagner is odaadná a fél lábát azért, hogy pártja bejusson a parlamentbe.

Szerintem mindekettőt odaadná azért, hogy ő is képviselő lehessen. Képviselőként aztán, akadálymentesíttetné a parlamentet... :))

Előzmény: stusa (3615)
stusa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3615

:))))))))

Wagner, alias BJT felajánlotta a szolnoki FIDESZ-nek, hogy fogjon össze a MIÉP-JOBBIK-kal. Szerinte az annál is könnyebb, mert Szalay szimpatizál az ő elveikkel!

Ugyanakkor kijelentette, hogy DFT-nek és Pokorninak ( a FIDESZ liberális szárnyának) nincs helye a nemzeti oldalon!

:))))))))))

tibra Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3614

Azért szerintem ezekben a politikai viszonyokban nincs olyan, hogy soha.

Pl. anno Ausztriában emlékeim szerint a néppárt és a szabadságpárt is hosszú patthelyzet után egyezett meg. És a szociáldemokraták ellenzékbe kerültek. De tőlünk keletre Romániában is így partnert cserélt az RMDSZ hirtelen.

Előzmény: stusa (3611)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3613

Ha a FIDESZ elfogadja a 20%-os adókulcsot, akkor Kuncze velük alakít koalíciót?

Be ne dőlj már a Fidesz SZDSZ ellenes propagandájának!

Vedd észre!

A Fidesz az SZDSZ szavazóbázisát is célbavette végső kétségbeesésében!

Orbán bele fog dögleni, ha április 9-én veszítenek... :))

Előzmény: stusa (3611)
stusa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3612

Ahogyan a fideszes szélsőjobbos kiszólások is  kevesebb szavazatot hoznak szerintem, mint amennyi mozgósítást a másik oldalon - így van ez a szadesznél is:

egyszer már "lefeküdt" az MSZP-nek, ebben illúzióik nem lehetnek a szavazóiknak.

Ám a szavazatmegosztóknál többet veszíthetnek!!!

Előzmény: Sarkany (3610)
stusa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3611

1. Nem most van ideje a koalíciós zsarolásról tárgyalni!

Ezt nem Seres írta:http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=10767

2. Az SZDSZ kb. 250.000-es szavazóbázisa nem lesz elég 60%-nál nagyobb részvételi aránynál. Ha ehhez még az is hozzájárul, hogy a baloldali szavazatmegosztókban még erősítik a szadesz erőszakos, törpe zsaroló mítoszát, emlékeztetik a köztársasági elnök választást, akkor hiába dolgozik Kövér, Semjén, Mikola - "eredményesebb" lesz az SZDSZ apparatcsikjainak tevékenysége!

3.Természetes, hogy egy pártnak hangsúlyoznia kell saját arculatát, de szerintem nem a koalíciós partnerével szemben! Rendkívül kíváncsi leszek Kuncze szerepfelfogására a 4 párti vitán!

UI: Épp most kaptam egy érdekes emailt:

Ha a FIDESZ elfogadja a 20%-os adókulcsot, akkor Kuncze velük alakít koalíciót????))

Előzmény: eR-dei (3609)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3610

Nem lesz MSZP-SZDSZ koalíció?

Vedd észre!

Ez egy üzenet azon SZDSZ szimpatizáns választók részére, akik azért szavaznának a Fideszre, mert nem értenek egyet azzal, hogy az SZDSZ koalícióra lépett az MSZP-vel!

A szavazat maximálásra a kis pártoknak van a legnagyobb szükségük.

Előzmény: stusa (3608)
eR-dei Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3609
Miért szerinted ezt a kérdést az szdsz tette fel ? Nem! Ezt a kérdést ha jól emlékszem az általam egyébként becsült Seres tette fel?
Másrészt érdekelne, hogy szerinted mennyi esélye lenne egy programját még csak részben sem megvalósító pártnak a következő választásokon?

Szerintem már megy az erőfitogtatás, de mennie kell, mert csak emlékezz vissza, mennyi időbe telt az adórendszer átalakításának a megkezdése?

Itt kétségtelen tény, két nézőpont csap össze, a kampánmyban is , az egyik az "osztogató" gondoskodó államé, a másik a "kicsi" ujraelosztásban alig résztvevő államé .
Ha reményeim szerint megalakul az szdsz-mszp kormány, akkor ebből a kettőből kell összegyúrni a következő évek programját.

Ráadásul az ellentét feloldásában nagy segítésgünkre leheenek az uniós támogatások is.
Előzmény: stusa (3608)
stusa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3608

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=10781

Nem lesz MSZP-SZDSZ koalíció?

A köztársasági elnök választás után itt egy újabb okos SZDSZ megnyilvánulás.

A Szadesz megpróbálja ellensúlyozni Kövért, Mikolát, hátha mégjobban megutálják az esetleg a szavazatukat megosztó választók. Pedig egy felmérés szerint a nagy pártok szavazóinak 9 %-a kívánja megosztani listás és egyéni szavazatát, hogy a közelálló kis párt bekerüljön az OGY-be!

Előzmény: Sarkany (3607)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3607
No, azért Mikula bácsi is bevert néhány szöget a Fidesz koporsójába és az SZDSZ parlamentbe juttatása érdekében... :))
Előzmény: stusa (3605)
tibra Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3606

Olvasom a 4 vk. körzetének egyik politikai hirdetését:

preferál is, moderál is, tolerál is LIBERÁLIS

Beírásodnak igazat kell adnom Stusa!

Helyette javasolnám a magyarosabb Tilt is, tűr is, támogat is hármast.

Bejáratott, jó ideig sikeres jelszó is.

Ez az idézet egy EU-s hirlevélben olvasható. Azt gondolom idevaló:

Jacques Chirac a csúcstalálkozó talán egyetlen, személyéhez kapcsolódó közjátékáról is kifejtette a véleményét. A köztársasági elnököt elmondása szerint mélyen sokkolta, hogy előző nap „egy francia angol nyelven szólalt fel a Tanács asztalánál”. Chirac előző este felháborodottan pattant fel a helyéről és tiltakozásul kivonult a tárgyalóteremből, amikor Ernest-Antoine Seilliere, a munkaadók és az ipar európai ernyőszervezetének, az UNICE-nek az elnöke a szociális partnerekkel tartott eszmecserén angol nyelven emelkedett szólásra. Seilliere, amikor a francia államfő kérdőre vonta, azt mondta, hogy az „üzlet nyelvén” kíván felszólalni. „Azért álltam fel, mert angolul fejezte ki magát” – mondta sajtóértekezletén még mindig megbotránkozva Jacques Chirac, aki nem titkolta azt a véleményét, hogy egy franciának kutya kötelessége (lenne) az anyanyelvén megszólalnia, amelynek védelmébe országa oly sok energiát fektet.

Előzmény: stusa (3605)
stusa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3605
Ne bántsd a bajszos megmondó embert! Semjénen kívül egyetlen politikus sem tett annyit az SZDSZ parlamentbe kerüléséért, mint ő! (Még a szadeszes politikusok sem:((()
Előzmény: eR-dei (3602)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3604
Kövér Laca sem minősül jogforrásnak... :))
nilan Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3603
Inkább kalács :))
eR-dei Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3602
Te Sárkány, Tibra, Stusa és Többiek!

Az én arcom ragyás ?? :DDD
Sarkany Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3601

A gonoszság a jogforrás megkérdőjelezésére irányult!:)))

Miért és mitől jogforrás?

Semmi egyéb, mint egy felfuvalkodott pártaparatcsik (majdnem azt írtam: pojáca), aki egy lelkes aktivistával viteti el a balhét (mosatja tisztára a saját és pártja szennyesét)! Undorító...

Kis hazánkban nagyon eltorzult a demokrácia, ha ezt egyáltalán még annak lehet nevezni... :((

Előzmény: stusa (3599)
stusa Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3600
Egy tanult ember érveire hátha nem a személyes ellenszenv lesz a válasz :))
Előzmény: tibra (3598)
stusa Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3599

A gonoszság a jogforrás megkérdőjelezésére irányult!:)))

Egyébként teljesen egyetértünk!

Jellemző példa, hogy mennyire agyonhallgatják az adatgyűjtési, adatkezelési ügyeket. Egy kis látszat paláver, majd elalszik az ügy. Az OVB kései beadás, a bíróság bizonyítékok hiányában sikálja az ügyet.

Bezzeg micsoda isteni színjáték alakult ki egy kisstílű politikai pojáca provokációja kapcsán.

Mindenki tárgyal, mindenki egyetért, OGY rendkívüli ülés ha kell stb, stb.

Előzmény: Sarkany (3596)
tibra Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3598

Szerény mondatomnak nagyon nagy az idézettségi faktora. Köszi:)

Előzmény: stusa (3592)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3597
Kuncze: a Fidesz kétségbeesett

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=10736

Sarkany Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3596

Ez nagyon gonosz volt!

Úgy gondolod?

Ha csak ebben a választási kampányban, a pártok által megvalósított bűncselekményeknek csupán egyikét is adófizető állampolgárként és/vagy választóként elkövetném, úgy mondana ki bűnösnek - a magát függetlennek nevező - bíróság, mint annak a rendje! Gyorsított eljárásban...

A pártok képviselői és a közhatalmat gyakorlók miért tiporhatják sáros lábbal, büntetlenül a törvényt?

Hol van ebben az országban a törvény előtti egyenlőség?

Egyáltalán, jogállamban élünk?

Én kérek bocsánatot!:))))))

Kitől és miért kérsz bocsánatot?

Ennyire kirfordult már magából a hazai jogrend és jogbiztonság!?

Elképesztő!

Előzmény: stusa (3595)
stusa Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3595

Ez nagyon gonosz volt!

Én kérek bocsánatot!:))))))

Előzmény: Sarkany (3594)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3594

Hiszen a városi elnök is megmondta:

Szolnok város MSZP elnöke mióta minősül jogforrásnak?

Előzmény: stusa (3593)
stusa Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3593

Nincs itt valamiféle ellentmondás?

Persze, hogy nincs. Hiszen a városi elnök is megmondta:

az ismeretlenek által törvénytelenül összegyűjtött, CD-re írt, majd a konspiratív eszközökkel a pártirodába juttatott törvénytelen adatbázist CSAK KEZELTÉK!

Már ez is bűn???

Ugyan már ne kicsinyeskedj!!!!

Gyulán is azt mondta a kistérségi képviselő, hogy rácsempészték a gépére, ő csak nézegette.

Lehet, hogy egy választási módszertan könyvből tanulnak mindannyian!!!

Előzmény: Sarkany (3591)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!