Kár volt ezzel a terelő hablattyal fáradoznod. Tényleg késő van és számodra talán jobb lett volna, ha hagyod elhamvadni a lángokat. (Ahelyett, hogy ráöntesz még egy kis spirituszt. :)) )
ettől szłnes a világ. szerintük ez is magyarország: ők is magyraország, kik szerint a jobbik ne az igazi magyarország. van egy másik része, akik nem értenek egyet a balónéékkel. nem értem mi ezzal baj. (nem én nem írtam elá és n mis fogom, mert pont lesazrom a jobbikot.)
(Örülök, hogy nem vetted zokon és remélem, hogy ezentúl te is odafigyelsz erre. Néha már szinte a falra tudok mászni attól, hogy az írott és elektronikus sajtóban, magukat műveltnek tartó emberek is egyre gyakrabban keverik ezeket a névmásokat... )
Vannak trendi dolgok tudod, mint mostanában a világon (Európában, sajnos, főleg) ez a bornírt bezárkózás, egyes népcsoportok hibáztatása minden bajért (antiszemitizmus, idegengyűlölet, homofóbai, stb.). Az emberek szeretik kimutatni a legrosszbb oldalukat a bajban. De ez olyan, mint a divat maga. Egyszer mini, egyszer maxi. A kretén tömegek meg mind utánozzák.
De az egyensúly helyre fog állni, ahogyan a makro gazdasági jelenségek a világban normalizálódnak.
Mindennnek, szerintem kevés köze van ahhoz, hogy itt mit tóltak el a kis percemberke politikusok.
Az aláírás, szerintem nem önsorsrontó és nem suicid. Óriási dolog, hogy van egy eszköz- az internet- ahol sokan (kicsit beismerve, hogy az EP választás előtt nem fogták fel, hogy mekkora a baj) S.O.S. jeleket küldhetnek, névvel és arccal a világnak. Hogy mi, magyarok nem ilyenek vagyunk.
Nem kell megsértődni, nem neked szól személyesen, de ma már sokadjára olvasom ezt és most kicsapta a biztosítékomat. Nagyon zavaró nyelvtani hiba. Nem, igazad van.
KI "olyan alternatívákat tudjanak kínálni a választóknak, amelynek van vonzereje"
Kérhetném, hogy figyeljetek oda a vonatkozó névmások helyes használatára?? Az "ami" mellékmondatra vonatkozik, az "amely" pedig főnéves szószerkezetre.
Nem kell megsértődni, nem neked szól személyesen, de ma már sokadjára olvasom ezt és most kicsapta a biztosítékomat. Nagyon zavaró nyelvtani hiba. BE
de próbálj bemenni erre az oldalra! Annyira zsúfolt, hogy azonnal lefagy.
Ez esetben meg lehet, hogy ujra kellene húzni a gépedet, most viccen kívül. Éppen nem egy "ütős" gépen netezek, (7-8 éves 1,7-es P4 proci, alaplapi videókártya, stb, WinXP, IE7) de kb 3 pillanat alatt tölti le.
Hát arról lehet, hogy fogalmu(n)k sincs, de próbálj bemenni erre az oldalra! Annyira zsúfolt, hogy azonnal lefagy. Meg fogsz lepődni mennyien írták alá valódi névvel, fényképpel.
Izé, tudod, egy választást mindig egy társadalmi igény alapoz meg, és az az opció csak a kretén politikusok önfényezéseiben létezik, hogy a választó tömegek lennének a hülyék. Marad tehát az, hogy a hatalom eddigi gyakorlói, a mai parlamenti pártok (ott ülnek folyamatosan a gengszterváltás óta, mindegyik) mit csesztek el nagyon és sorozatban annak érdekében, hogy a társadalomban meglehetősen ütős módon létrejött ezen változtatás igénye.
Az efféle aláírósdi, meg a JOBBIK fikázása tökéletes tévút ebben a kérdésben, de még azt is megkockáztatom, hogy önsorsrontás, szuicid tendencia. Ehelyett talán a saját portájukon kellene azzal foglalkozniuk, hogy olyan alternatívákat tudjanak kínálni a választóknak, aminek van vonzereje.
Nem mindegy ? Arányaikban kevesek ahhoz, hogy Országnak nevezzék magukat egész Magyarországon.
Ha teljes Fidesz-szavazótábor is aláírná, akkor sem csak az aláírókból áll az ország.
Szóval, jó lenne ha a kirekesztés ellen küzdők nem mindjárt 430 ezer választópolgár kirekesztésével mutatnák be, hogyan is kell a kirekesztés ellen működni.