Former Laker Karl Malone, sitting out this season after arthroscopic knee surgery in June, was a courtside spectator in a brown felt western hat and leather western boots. He was accompanied by his son Karl Jr. Bryant said he still talks to Malone every day, but doesn't know whether Malone is leaning toward playing next season.
Jaja túlságosan eredményes volt a DET közönség, pár pofonnal sikerült kiütni a legfőbb riválist.
Azonkívül nem tudom, hogy a kurva drága VIP helyekre hogyan kerülnek ilyen fradididrukker szintű emberek. /valszeg a cégek bélik a helyet, és valami gazdagfőnök hülyegyereke csávók járnak ki. Azoktól szintén nem sajnálom azt a pár maflást./
Hát egy all star játékossal kevesebb a ligában. Ki tudja Artest jövőre is hol játszhat.
Nem azt mondtam,hogy ez a normális viselkedés,de ekkora büntetést nem érdemelt.
Csak ízelítőül:
"A számos fegyelmi vétsége miatt már sokszor büntetett Artestet lassan beszámíthatatlannak kell gondolnunk, és valószínűleg az NBA-vezér is ilyesmit gondolhatott, amikor súlyosabban büntette az edzőjét fojtogató Latrell Sprewellnél vagy a Rudy Tomjanovich edzőt megütő Kermit Washingtonnál. Az egy szurkolót megütő Vernon Maxwell harmdakkora büntetést kapott 1995-ben, mint most Jackson vagy O'Neal, de mindez abszolút semmi Artesthez képest, akihez viszonyítva Dennis Rodman kifejezetten jófiúnak látszik. A főkáoszgyáros az elmúlt két évben mutogatás és kispaddal veszekedés miatt négy, szándékos faultok miatt szintén négy, egy eldobott tv-monitor miatt három, illetve egy szétvert öltöző miatt, egy játékos szándékos lekönyöklése miatt és a kispad engedélyezetlen elhagyása miatt egy-egy meccses eltiltást kapott."
És ugye az USA-ról van szó,ahol fő a következetesség...
És amit már többen leírtak: ezek után a Detroit(főleg a közönség) nagyon olcsón megúszta,főleg az Indiana játékosainak drasztikus büntetéseinek ismeretében.
ja, és ha MArk Cubant meg lehet vágni dollárszázezrekre, mert azt mondja, a bírók bénák, akkor igenis a Pistons is fizethetne mondjuk egymillát. (mert Ámerikában elképzelhetetlennek tartom a "zártkapus mérkőzést")
Reggie azért, mert "elhagyta a kispadot". Ahogy én láttam, visszatartotta meg nyugtatgatta Artest-et még a "rendes" lökdösődés során.
" Four players -- Indiana's Reggie Miller, and Detroit's Chauncey Billups, Elden Campbell and Derrick Coleman -- were suspended one game apiece for leaving the bench during the initial fracas."
wow, az ember mikről lemarad 4 nap távolléttel...wow!!!!!
rendesen megszopatták a pészerzt...wow.... azért én mondjuk cca. 15 meccsre bezáratnám a Palace-t, mint RENDESEN A VILÁG MINDEN TÁJÁN a focipályákat... sok kis köcsög ditroiti gettóköcsög paraszt. A Det fanok kb. olyanok, mint a legrosszabb angol (magyar?:)) focihuligánok
egyébként pl. JO el sem hagyta a pályát, míg Sheed a nézőtéren próbálta visszafogni az embereket.
(az meg, sztem az egyik legnagyobb faszság, mikor vkit, (pl. millert v. campbellt) eltiltanak azért, mert "elhagyta a kispadot")
AZ IND JÁTÉKOSOKAT JÓL MEG KELL BÜNTETNI! (ezzel megvolnánk)
A DET-ot, mint FRANCHISE-t JÓL MEG KELL BÜNTETNI! (ez nem történt meg, és nem is fog...)
Artestet örökre el kéne tiltani... Az az ember nem normális.
Egyébként 1 ponttal nyertünk a Dirk nélkül felálló Mavs ellen. Kezdek aggódni a csapatért. Viszont Eddie Griffinnel csiszolatlan gyémántot találtunk. :D
Én azt gondolom, hogy beszaladni a pályára, az támadást jelent. (Írtam is meg szmájliztam is, hogy hogyan értem) Épelméjű ember nem fut be a pályára ahol kettőtizes, százötven kilós csupaizom csákók vannak. A támadó az térdenállva is agresszor, tehát le kell csapni. /:))) <- szmájli nem feltétlen a véleményem, csak magyarázni akarom, hogy mi lehetett mögötte./
Az én véleményem az, hogy nem kell gyógypedagógiázni, aki befut a pályára az ne sírjon ha lecsapják, mint Hanzi makk alsót. Kész.
Én szivesebben nézem a dolog szórakoztató oldalát, mert legalább aki megérdemelte kapott pár maflást, ugyanis a fő bűnös szerintem a közönség. A jegy csak arra szól, hogy arra a székre aznap nem ül más. Arra nem hogy az ellenfelet sértegesse, vagy bántalmazza.
Azzal egyetértek, hogy pár detroiti meccsre be kéne csukni a csarnokot.
Amúgy nekem egyformán keleti kedvencem ez a két csapat sok éve.
Na de sok volt a duma.
A Hornets-nek megvan az első győzelme. Elég sokáig kellett rá várni.
ezt az büntetést fel lehet fogni, úgy, hogy így jár az aki kezet emel a nézőkre... Tök mind1 mi volt az előzmény, az a pár KO pár másodperc alatt kurva sokat rontott az NBA imidzsén, és ezt meg kell torolni keményen, hogy ha másnak is eszébe jutna ilyet csinálni akkor kicsit gondolkozzon el a dolgon, hogy egy ilyen ütéssel nem annak árt akinek beviszi hanem a ligának, és a csapatának és játékostársainak... aki nem képes ezt felfogni az így járt.
ui: teljesen egyetértek Toka véleményével a 3 Pacerses jómadárral kapcsolatban
Védekezett?????? Nem láttad, hogy egy térdelő embert nekifutásból letaglózott? Egy védekezésre képtelen szerencsétlent. Kifelé menet még leütött egy rendőrt is. Idióták! Amúgy a Pacers és a Pistons a meccseit pár meccsig üres nézőtér előtt kellett volna játszania...
Artest mindig is egy idióta volt, Jackson egy 0, de JO-ban nagyot csalódtam...
Na és? A mostani meccsen pl. adott Nash 18!!! gólpasszt. Összehasonlításul Magic Johnson (all time apg leader) rekordja 24. Nem azt mondom, hogy egy kategória a két játékos, de ez azért nagyon jó eredmény.
A Suns-rajongók pedig aggódnak, ha a csapatuk nem húz el a meccsekken az ellenféltől a játék elején, mert akkor a kezdő ötösnek nagyon sokat kell játszania. És a rájátszásra semmi nem lesz a Phoenix-ből.
Srácok! Ez a Nash egy állat! :-) Az utóbbi időben nézem, hogy rendszeresen 20 pont körül, és emellet 10 assziszt felett teljesít meccsenként. Most néztem, az átlaga 15.7 pont, 11.6 passz (ezzel természetesen 1. a ligában) és 3.9 pattanó. Hát úgy látszik, nagyon jót tett neki a költözés, Dallasban közel sem voltak ilyen átlagai (persze a pontokat kivéve).
Sőt! Most látom, hogy 10 meccs után már 12.2 APG-je van! A második Starbury 8,7-tel...
Arról mért nem irnak hogy mennyi pénzbüntetést kapott a Detroit? Meg elfogadhatatlannak tartom hogy nem záratják be azt a rohadt auburn hillst., ilyen dolgok után.Tanulthatnának az europaiaktol is vmit az amik...
Persze mi szivtuk az egészet 3 key playert eltiltották összesen kb. 150 mecsre aztán a Pistonsi közönség meg semmi...vagy csak egyelőre???