Kedves Nilan!
Biztosan állítom, életkorban is jelentősen eltérünk egymástól, és azt is, hogy én nem a Kádár-korszakban szocializálódtam!
Ezért is kérdezem tőled, hogy nekem miért kellene azokat vallani, amit te szeretnél hallani?Ha így tennék, akkor én lennék Nilan, és nem Bihari!
Szeretnél velem nicket cserélni, akkor továbbá nincs több konfliktus?
Baráti üdvözlettel:
Bihari
Sokan mondják. A gengszter váltás óta egyedül az MSZP-nek volt épkézláb elképzelése a város fejlesztésére. 2002-ben. Ipari park, logisztikai központ, civil terminál a reptéren, ezek megvalósítható kitörési pontok. A terv jó volt, a megvalósítás erősen tendál a 0 felé. A hegesztő nem tudott felnőni a feladathoz. Milyen hegesztő, milyen hegesztő? Hát az aparát (Hofi). Polgári oldal figyelmébe ajánlanám Szalay évzáró beszédét a Néplapban, 2001. december: „Szolnokon nincs szükség újabb munkahelyekre. Szolnok fejlődését a sport és horgász turizmus fejlesztésében látom.” Komoly fantáziadús terv volt. MDF? Mindig rácsodálkozok, ha azt hallom, hogy Szolnokon is van. SZDSZ? Hát F.Gy. sokat rontott a képen, ugye a Fidesz barátság, a fűnyírás nem tette hitelessé. Pálmai? Erről egy Smokie szám jut eszembe.:) Erdei P. legalább kommunikál a néppel. Csak ne lenne annyira ipar ellenes. 2006? Na ez jó kérdés. Ja, van üzemorvosom, rálátok az egészségügyre. :)
Szerintem is jobb volt az előző mezőny. Átlagosan szvsz az MDF teljesített a legjobban (Demeter plusz Petronyák osztva kettővel), egyénileg pedig Erdei (Pálmai a mezőny második felében).
Választási műsor a 4. választókerületben.
A sorsolással eldöntött ültetés, szintén érdekesen alakult:
Biber József Tibor (MIÉP-Jobbik a Harmadik Út), Pálmai László (SZDSZ), Nagy Endre Attila (Magyar Kommunista Munkáspárt), Petronyák László (MDF), Iváncsik Imre (MSZP), dr. Kovács László (FIDESZ-KDMP) jelöltjei foglaltak helyet.
Nem vettem figyelembe, ahogyan előző beírásomban sem tettem, a jelöltek gyakorlati szereplésénél érzékelhető hiányosságokat, véleményem szerint, akik eltértek a sablonos közlésétől, Nagy Endre Attila (Magyar Kommunista Munkáspárt), Biber József Tibor (MIÉP-Jobbik a Harmadik Út) jelöltjei voltak.
Tényleg - akkor bővebben (szubjektíven színezett vélemény):
Bíber József - a rendpártiság mindenek felett. Kicsit tovább kellett volna lépni, s nem mindent (egyébként aktuális problémafelvetést) ezzel magyarázni.
Talán mást is megtudhattunk volna a hamradik útról.
Pálmai László:
hát lehet segítenek a fideszes megmondóemberek abban, hogy kapjon voksokat. Szerintem sajna ő ebben nem sokat tett.
Heurisztikus fejlesztési megoldások tarkították a 7 percét. Látszik, de meg is mondta: ingázó. Ezzel kapcsolatban és a Szolnok Intercitiy újraindításával kapcsolatban jutott hirdetésének első sora: preferál Jó helyen kezdi:)
Emellett javasolnék egy kommunikációs tréninget neki.
Iváncsik Imre - szürke eminenciásnak tűnik nekem. Tegnap Julika sokkal kommunikatívabb volt.
Kovács László - kezdő kommunikátor, hibás mondatokkal.
Pl. feleségem üzemorvos, rálátok az üzemekre.
A Fidesz nagygyűlésen sokkal jobban felvezette a gondolatait. ebből most csak csíra maradt.
Petronyák László - Ebben a mezőnyben azért valami színt is adott.
Illetve dehogy nem volt jelöltlista, a Népfronté. Ilyenek voltak rajta: Losonczi Pál, munkás, stb.
Emlékszem a 86'-os választásokra. Azon a napon a bratyóval tapétzáztuk a lakást. Mondták ugyan a gyárban, hogy illik elmenni szavazni, meg hogy ha nem megyek, kijönnek a lakásra, no hiszen, jöhetnek, mondtam, de nem jöttek.
A szolnok.hu választási oldalán Demeter Pista még mindig nem szerepel a jelöltlistán. Odáig rendben, hogy 18-án még nem volt rajta (mivel 17-én adták le a cédulákat), de könyörgöm, két hete nem volt ott frissítés? Hol itt az esélyegyenlőség???
Variációk II. Olvasom egy topicnyitóban: ,,Boross Péter ma reggel nem zárta ki, -parlamentbe való bejutásuk esetére- hogy akár az mszp mellé áll az ország "érdekében"."