Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Ez így nem szerencsés fajtája a linkelésnek, mert ha valakinek be volt állítva egy könyvjelzője abban a topicban, és rákattint, akkor elveszti a könyvjelzőt. Sokkal jobb a megnéz vagy a válasz vagy a vissza a topikba link.
Bocsi, hogy ideírok, bár nem biztos, hogy ez is megfog jelenni!
Mióta ez az indapass vagy mia @ van azóta fél óra mire belépek, állandóan viszautasít. Mire a régi nick nevemmel sikerült beirnom , ma 17 óra körül, pedig egyszerűen nem jelent meg !!!!!!!amit 2szer is írtam a Menjünk fogorvoshoz topicba. Kérem Modik tegyétek át a kérdésemet ahova való, mert választ szeretnék kapni. A techelp-be "nincs jogosultsága belépni" ezt írta .
De olvasom es eszreveszem a rombolo tipusu lakokat,mar jo par eve.
Mindig nevetnem kell ha valaki felhozza az ujoncozast.
Ez nem errol szol azt hiszem.
Es sajnos a moderatoroknak se mindig van igazuk.
Te eleg okos vagy,hogy ne nyiltan dobald a sarat,de ha valaki jobban atolvasna az irasaid eleg sok helyrol kitilthatnanak.Burkoltan,de rombolo szandeku vagy.
Az,hogy a moderator munkajat szamon kerem nem fugg ossze,hogy miota vagyok itt.Lehet mar a kezdetektol itt vagyok.Nem tudom szerintem az nem fontos ki miota van itt,ez csak neked fontos.Attol meg lehetnek jo eszreveteleim ha mondjuk tegnapelott regisztraltam is.
Pont az ilyenek miatt ment el a kedvem ettol a forumtol,es ezert kerem a tisztelt moderatort,hogy mind a nick-em mind a hozzaszolasaimat toroljek.
A rákos betegek (és mások) nagyon nem örülnek ennek a lerázhatatlan és állandóan ugráló-villogó erőszakos freestart.hu-s reklámcsíknak. Az embernek kifolyik már a szeme! Sokakban ez ellenkező hatást vált ki és azért se fog rákattintani. Nem lehetne valami normális módon odarakni vagy esetleg egy bezár jellel ellátni?