Egy 97-es évjáratú 1.6-os A4-esem lenne.A gondom az lenne vele,hogy alacsony fordulatszámon ha kicsit több gázt nyomok,elkezd rángatni(kb 2500-as fordulatig).Olyan mintha 1henger nem menne.Szerintetek?Gyertya?Kábelek?Vagy nagyobb lehet a baj?
Én a helyedben dízelt vennék. Nekem is az van , volt benzinesem is anno, de többet biztos nem ülök benzinesbe. 1.6 nem versenyautó, igaz azért annyira rosszul nem megy, de a lámpáknál a Suzukik otthagynak rendesen:) Pályán 4000 -es fordalatnál megy 130 környékén ami momentán nekem nem begyere, ellenben a dízel 160-nál forog 3000-et hatodikban.. Városban a benzines 8-10 litert bekapja , a dízel 6- 6.5 literrel beéri. Normál nem száguldozós tempónál meg 5 liter, vagy még kevesebb. Pár hete mentem kirándulni, nem száguldoztam volt benne pálya kevés és 4.8 literre jött ki a fogyim... Szóval én a dízelt javaslom , de a döntés a tiéd:)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni minden hozzáértő audis-tól. Nekem egy A4-es 1.9TDI autóm van 1996-es évjáratú. Tegnap egyszer elkezdett a 3 sípolni. Mi lehet ez a sípolás?
- ha leveszem az akksiról a sarukat, mit kell újraprogramoznom? pl. a rádiós magnót hogyan (a kód megvan)?
- kulcs ugye ekkor semmit nem felejt?
- nekem olyan kulcsom van, amin van egy kör alakú benyomható gomb a közepén. ez a rádióvezérlő gombja vagy csak a led világít (most kilehet merülve az elem, mert nem reagál)?
- az immobilieser led-je (a műszerfalon) allapállapotban (nyugalomban, autó lezárva) villogni szokott vagy sem?
Bocs, ha zöldfülű vagyok, de eddig még nem volt Audim, könyvet meg nem találtam nyomtatott formában.
Olyan problémám lenne, hogy a kocsimba a digitklímát amikor bekapcsolom hallom, hogy sűrűn ki-be kapcsolja magát.. valami relé kapcsoló hangját hallom.. gondolom ez nem szokványos vagyis eddig nemvolt vele ilyen baj.. köszönöm előre is a segítséget
Nekem is ez az autom van, csak 2.4L sajnos légteleniteni és tisztitani kell az egész rendszert! Mert valószínüleg a moslékot is felhozta a tankból! Fúvókák ki és tisztistás!!
Hát passz 2000-es 2.5 TDI-hez kellene AKN-es motor.
Most vettem állítólag friss vezérléssel de hallom,h vmi cicereg benne ha meg úgyis szét kell szedni akkor csere minden az a biztos mert méf sokáig szeretném használni.