Jimmy, te vagy a legnagyobb !!!!!!!!!!! Nagyon megérdemelte !!!!!!!!! Fantasztikus, egyszerűen fantasztikus !!!!
Paul Hunter előtt is le a kalappal, szenzációsan játszott az egész torna alatt, a tegnapi 135 break szerintem világcsúcsidő alatt született. Király kis torna volt, most már jöhet a vb !
Ezt egyszerűen nem hiszem el !!!!!!! Egy megnyert frame-et, és meccset így kiengedni a kezéből. Mi a f@szért nem játszott biztonságit, miért akarta egyből elrakni a pirosakat a végén ????
Mondtam már,h nincs igazság?Ezt a tornát Hunternek kellett volna nyerni a mutatott teljesítménye alapján,de pont a döntőre csődöt mondott a zsenialitása..:(
Azé gratula Jimmynek,valahogy csak eljutott idáig..no meg Ronnienak is az LG-hez!
Sziasztok,
Talán ez magyarázat lehet, eszerint az utolsó verseny dupla pontokért megy:
"To add further suspense and make the race even more gripping, for the final event, the Players Championship in April 2004, Order of Merit points are doubled. This means that the eventual winner may not be known until the final ball of the deciding frame in the final tour event."
Egyébként Go Jimmy, sajna nem voltam TV közelben, de örömmel látom, hogy még teljesen nyílt a meccs, ez örömteli, főleg ahhoz képest, hogy Hunter eddig eléggé leosztotta az ellenfeleit.
Jó helyen kapisgálsz,sztem,de dupla ponttal jött ki az a holtverseny..
Talán mert Hunternek lenne ezzel a 200 ponttal a legmagasabb egy tornán elért pontja..nem ez hülyeség..nem tom.
The Players' Championship is the final event on the LG Tour and carries double points.
ezen en is gondolkoztam, arra jutottam, hogy talan az utolso verseny duplan szamit, vagy valami ilyesmi (egyebkent nem lenne holtverseny mert szerintem Ronnie-nak is jar pont).
tudja vki, hogy ezt miér nyeri meg Hunter ha ma megveri Jimmyt? csak mert ha jól számolok, Ronnienak és Paulnak egyaránt 470 pontja lesz. holtversenynél az abcben előrébb álló nyer? :DD