Keresés

Részletes keresés

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 179
Tudtam, hogy ez lesz belőle.... Ezért nem is akartam mondani. Most megint én vagyok a gonosz...
Előzmény: clairvoyance (178)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 178
Még egyben van a monitorom. Élvezed ezt?
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 177
Köszi:)) Most is épp olvasok. De érzésem szerint azáért valami köze csak va a versnek az avantgárdhoz.
A kazi 540 Ft.
Tudom, hogy műveletlen vagyok, de ki/mi az a Mr. G.?
Szóval bejött két fickóval. Az egyik nála alszik. Jó, az igaz, hogy ez nem feltétlenül jelent rosszat a Te szemszögedből...
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 176
Csiga akácerdőben...
Az idegeimmel játszol. Itt fenn dobog a sz. a torkomban!!!
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 175
Gyerünk, hey!!!
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 174
Nyögd már ki, qrva élet!!!
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 173
Az ember gyűlöli, hogy tudja, hogy mi lesz a következő mondat, és mégis reménykedik és vár és reménykedik és vár és így tovább és mindig ugyanaz a vége. Mindig ugyanaz a kibaszott vég...
Azért mondjad!!!!!
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 172
Ne kímélj! Gyorsan! Mindjárt mennem kell! Különben is, kéznél van Mr.G... :-))
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 171
A versről majd szóban. Jó látni, hogy fejlődtél. Lámlám, ha többet olvasnál. :-)) Azonban lenne egy-két észrevételem (kicsit hogy pl. átestél a ló túloldalára). Ugye tudod, hogy ennek ellenére a versnek SEMMI köze az avantgarde-hoz? Igy is az egyik legjobb, hát a Gyertyaláng féle közhelyeknél messze...

A vidikazi mennyit kóstál?

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 170
Mondd nyugodtan, ha más nem írd meg mailben. Nekem is kéne mondanom valamit a "benn vannal" kapcsolatban, csak nem tudom, hogy mondjam. Az előbbi kérdésem is erre vonatkozott egyébként.
Előzmény: clairvoyance (168)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 169
Rengeteg dance dolog készült. 60%-a selejt, a többi rulez. KIrály vagyok... Készül egy új stilus: a dark danse.

Szh. iz ö nájsz sztésön.

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 168
BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN!
BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN! BENN VAN!

Tök jó a net, ilyenkor érzi az ember!!
Milyen állapotban vagyok? Hmmm. Szerinted? Repesek a boldogságtól!!! :-((( Egyre mélyebb a mélypont.. Sőt, majd mondok valamit. Inkább el se mondom. Ha megtudnád,....

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 167
Itt vagyok egész hétvégén. Holnap délutánra hazanézek, tesóm szülinapjára, elhozom a vidókazit...:)))))

Olvastad a versem?

Láttam ma többször is. Ja, Csaszi is jön mindjárt.

Milyen állapotban vagy?

Előzmény: clairvoyance (166)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.27 0 0 166
Heyya, suttyó! Itt vagy?

This is the so-called Szh. topic. I renamed it.

Mi a helyzet odabenn? LÁTTAD???????????

Leea Creative Commons License 2000.10.27 0 0 165
Miért van Szhely topic? Egyébként itt van.
Előzmény: clairvoyance (164)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.27 0 0 164
Kriszta klón
Kriszta klón
trükkös Kriszta klón, hehe :-))))))))))

Persze, ez kit érdekel, amikor

Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás...

Éljen soká a Szh. topic!!!

"I wouldn't sacrifice anything at all for love"
words by Martin Lee Gore

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.27 0 0 163
Immár "tiszta" fejjel:

vasárnapig nem leszek.. küldjétek le nyomdába az anyagot, (lám, mennyire megbízok egyesekben).

Ez a Mr.Jones (most megy TV2-n, almost vége) nagyon jó!! Minden gond.körösnek ajánlom (melegen, ahogy a rektor mondaná)

off

Szh.-nek N I N C S fickója, NEM IS LEHET, de téged az mit érdekel, BAZZEG! Menny csak a Kriszta-klónod után, vagy a Csángóné Viki után!!! Tiszta sor, értve vagyok??
Most éppen alkotok és SZÍplasszplasszt tancsizok. És különben is: Szombathely szép állomás és tom a nevét is!!!

on
hát "on" az nincs több

The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.26 0 0 162
SUTTYÓ! Má' nem azé' mondom, de télleg kissé off az a topic... Na, idefigyejjé'! Arra én is kíváncsi lennék, hogy a SaturdayPlace-nek van-e fickója... Ha megtudod, szójjá' má' nekem is!!!
JA, egyébként ha bele akarnál kötni még a zújságba, akkó' igyekezz, mer' mán elvileg kész van.
Na, CAKÁT!

Szomhathely szép állomáááááás...
(majd 1szer ******kja mááááás... is!
(HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ!!!!!!!!)

Leea Creative Commons License 2000.10.26 0 0 161
A többieknek: bocs a sok "off"-ért.
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 160
Becopyzni könnyű, de írd be az egészet:)) Egyébként bizonyos szobában nem ég a villany.
Ja, és mail elment.
Előzmény: clairvoyance (158)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 159
wn74bz6o
t oet9345345353
lapapa u984359435345
e 867ert66qq jfs fssdfswe
nigt!
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 158
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!! Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!! Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 157
Nem, de be lesz programozva a videjó.
Előzmény: clairvoyance (155)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 156
Helps me naiv as a bad friend. " wasnot bout ya..., hey!

Wasbout MR.G, the stuffff himselfheyya :-)))

Only minutes to reach unconsciousness (Lochness?Ö

Gettta.. down

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 155
Ojankésőnfennlezmégvalaki, hogyavfilmetfelvegye?
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 154
"Helps me naiv as a bad friend. " - Eztet hogy érted?
Előzmény: clairvoyance (152)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 153
Most már meek aludni...
Mnt mnden nap .. fél12-igg.

Nem látoim a biltelnyűk.ket!
Szhely..

My life is meaannigle.ss

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 152
Hey, that also feels quite ok. :-)))
Helps me naiv as a bad friend.
I know.
Somehow

Tell her,
Tell her everything
by saying nothing...

Szh. station:-)))))) :-(((((((( :-((((((( :-((((((((( :-)))))))

Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 151
A film már le van beszélve, úgyhogy péneteken fel lesz véve, és lehet, hogy haza kell mennem:(((( szombaton estére, mert tesóm szülinapja lesz, úgyhogy el is tudom hozni.
A nyomozással kapcsolatban: meglátom, mit tehetek.
Ja, és elküldöm a verset, amit múlt héten nem olvastál el a freemail-edre, oszt ha van "hangulatod" (ahogy mondád) hozzá, akkor olvasd el!
Előzmény: clairvoyance (148)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 150
Clairvoyance...
Dance...
Szombathely...

is good in life..

and the stuff, mr. G???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!