Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Tavasz végéig nyár elejéig szeretnék venni egy nagy sarokcsiszolót (flexet). Addig nézegetem az akciókat (új gépek) de nem zárkóznék el egy nagyon megkímélt használt géptől sem. Ívhegesztő Fórumtárs linkelt ide a fórumra egy Flexet (amit már elvittek) és hogy árulnak még mellette egy régi Black&Deckert is. A hirdetésben a fotó alapján megkíméltnek néz ki, de a tulajnak a feleségével tudtam csak beszélni aki annyit mondott hogy használták és működik. A férje biztosan több infót mondott volna de nem volt otthon, ennyi infó alapján meg így megvenni elég lutri. Személyesen meg nem tudom megnézni a távolság miatt, amúgy Zalaegerszegen van a hirdetés szerint, de a címet nem kérdeztem.
Bocs, de most olvasom csak a dilemmádat a kőkorszaki Flexszel. Én zalaegerszegi vagyok elugorhattam volna meghallgatni, ha valami emberi távolságban lett volna. Azt mondod, hogy már elvitték?
A 0,8-as alu huzal ugyanolyan szépen működik a gyári 1-es V görgővel mint a 0,8-as U görgővel, annyi hogy a V-t csak 1-esig kell meghúzni :-) Tulajdonképp felesleges megvenni az U görgőt, a V-vel is működik szépen.
A Flex már nincs meg, 10+ utánvételes szállítás kb 13ezer párszáz ft-ba lenne. 28 éve vették az építkezéshez azóta használták ők is meg a sógor is.Egy idősebb nővel beszéltem de annyit tudott mondani hogy működik, szerintem várok még vele.
Postázásnál az a probléma hogy Szerda, péntek pont nem vagyok otthon hogy átvegyem a kedd, csütörtök lenne jó. Ha holnap feladnák nem hiszem hogy keddre megjönne.