"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Nem kell szerintem semmi jószándékot feltételezni a politikusoktól emögött. A Fidesz simán szavazóbázist épített. Hozott nekik pár százezer szavazatot, mint anyám, és mellekesen néhány fideszes idősecske neje vagy anyja is otthonmaradhatott a vak kommondorra vigyázni. Hivatalosan persze az onokákra. Tűzoltókból meg már akkor is hiány volt, szóval átcsoportosították a kiosztandó zsét és két legyet ütöttek egy csapásra.
de teljesen komolyan mondom. Tanulmányok vannak erre. Az idősotthonokban nincs férőhely. Ami elérhető áru, az szar, ami nem luxus, csak megfelel az emberi normáknak megfizethetetlen az átlagnak. ahogyan a privát idősgondozó is. A nőke elmegy 40 év után, és a nyakába szakadhat mind a saját szüleinek, mind pedig a férj szüleinek ellátása ...
A nők 40 progi nem a női seggnyalás miatt van, hanem az állam ezzel spórolja meg az idősellátás, illetve az egyéb gondoskodási munkák értékén való megfizetését. Egy 60 éves nő még simán tudja gondozni az anyósát, tud inget vasalni a férjének, vigyázni az unokákra, tehát gazdaságilag jobban megéri 40 év munkaviszony után látszólag nyugdíjba küldeni az ingyenrabszolgákat, akiket, ha piaci értéken fizetnének tb-vel, ny. járulákkal sokkal többe kerülne. Tehát a nők 40 valójában újabb kizyákmányolása a nőkének ...
Hát, nem tudom, de én most is azt látom, amit írtam:
"A hiba a nők törvény előtti többletjogaival van, illetve a rám utaltságuk a biológia rovására történő megszüntetésével van."
Te kedvelted azt az állapotot, mikor a nő rád volt utalva, most, hogy a nő önálló, (önellátó?) te valamiben hiányt szenvedsz. Neked a hatalmad elvesztése fáj.
"A nőhatalom megszünteti a nőiességet és férfiasságot, egyforma hangyadolgozókat követel .. és a férfiaktól követeli."
Ezt a fogyasztói társadalom teszi (velünk) de ez sem törvényszerűség. Nyilván heteket vitázhatnánk magáról arról is, mi az, hogy nőies, férfias, de elbeszélnénk a lényeg mellett. Semmiféle hátrány nem ér téged, ha te férfi maradsz, a nőd meg nő. És a te "férfiséged" nem azon fog múlni, hogy sikerül-e függő viszonyban tartanod a nőt.
A nők törvény előtti többletjogán vakarózok kicsit, a nők 40 nyugdíjprogramon kívül nem látok nagy előnyöket. Mondjuk az arcátlanság, maradjunk annyiban. A férfiak az életben betöltött (természetes) nagyobb tehervivő szerepe sokkal jobban koptatja őket, gyakrabban vállalunk nehezebb, veszélyesebb munkákat, részben érdeklődési körünk, részben (természetes) rátermettségünk, részben kalandvágyunk okán. Neked vajon sok masiniszta kolléganőd van? :)))
Egyetértek! Mindkét irány célja a hatalom megragadása, azaz a hatalmi viszony.
Itt is, akárcsak a bántalmazó térben mindegy szinte, kinél van a gyeplő, csak valakinél legyen, és legyen, aki térdel.
Néhány civil szervezet, de már cégeknél is láttam, h társelnökök vannak, ami egy jó irány. De kulturális változásokat 10-20 évek alatt elég nehéz elérni, bár lehet, h itt a szingularitás segíteni fog. Optimista remények szerint jó irányban, Realista szerint pedig az erősebb kutya baszik alapon óriási szopása lesz a nőkének ...
Ezért követnek el hibát a femi mozgalmak, mert férfihibáztatóak, és nem törekednek asszertív kommunikációra ...
Most vettem egy könyvet, amit nagyon reklámoznak bántalmazottaknak, és a harmadik oldalnál kifordult a gyomrom a fröcsögő férfigyűlölettől ...
Pedighát én inkább vok nőember, mint ffiember párti, de ha faszi lennék, lehet magam is átcsapnék nőgyülöletbe.
Mondom ezt úgy, hha agyonvernének, sem mennék fél méternél közelebb egy férfiemberhez, de ennek is megvan a maga oka. Mert a struktúrák olyanok, hogy inkább nem kockáztatok. De ettől még nem utálom őket, akkor sem, ha éppen nőgyülölők, mert pontosan tudom, h mitől olyanok, amilyenek, hiszen őket is anya nevelte ...
Valóban, nem ma kezdtem a nőhatalmi visszásságok szembesítését a valósággal, bár nem igazán személyes érintettségből, mint ahogy te a topiknyitódban írtad, inkább az igazságtalanság és képmutatás elleni általános averzióm okán, valamint a nevelő és szórakoztató célzatú fórumozás praktikus összekötése miatt.
Amúgy lenne is egy általános jellegű tanácsom a nőhatalmi változásokra, mást úgysem nagyon tehetünk a mostani mainstream progresszív világban:
"Tragédiának nézed? nézd legott
Komédiának, s múlattatni fog"
;-)
Vagy ahogy ebben a cikkben részletesebben is kifejtette a szerző:
De ha nem nőhatalmozol, akkor mindjárt mondhatjuk, hogy vannak feministák és vannak az antifeministák. :) Bocs, de szerintem mindkét csoport nagyon rossz irányba halad.
Elvesszük azokat a jogszabályban meghatározott női többletjogokat, kivéve az alkotmányosakat, aztán állambácsi az adófizetők pénzén adjon rendes fizetést a gyerekeknek, amit majd a szülei beosztanak nekik zsemlére és tankönyvre. Csak hát ezt mindjárt nem akarnák fizetni a gyerektelenek. Plusz aki tényleg akarna gyereket, az kerítene egy szombatesti spermadonort. Mindenki nyerne vele: az állam egy jövendőbeli szépreményű adófizetőcsemetét és politikai népszerűségre váltható demográfiai nyereséget, a nőnek lehetne gyereke kompromisszumok nélkül és a spermadonorként kizsákmányolt férfi repkedne melegágyról melegágyra. A sztereotípiák szerint amúgy is erre vágynak az említettek. :) Aki meg mégsem, azok számára nem lenne tilos a hagyományos családmodell megvalósításához társat keresni.
De sajnos mindjárt ez ellen is mindjárt jön valaki a fő érvvel, hogy miért fizesse ő a borsodi szegényember hülyegyerekét.
Sapka le ! :-))) Győzködje a nőket a búbánat, hibátlan a meglátásod Alma..
Hé, férfiak.. a nőkről szóló álmaikban csalódott férfiak!
Én most ugyan elmegyek egy éjszakai kanyarra, de holnap reggeltől tényleg arról kéne beszélgetnünk hogy mit lehet tenni egyénileg a nőhatalom ellen. Mindegy hogy a "milyen alapon válogassunk", vagy a "mit lehet tenni egy halálközeli párkapcsolattal" témájáben.
Megígérem hogy lesznek kékpirulás tanácsok is a kékben érdekelt résztvevőktől - de lesznek piros pirulás megfejtések is.
Az hogy a mai fiatal lányok elfogadják a beléjük sulykolt példát - és ötvenéves korukig tizenhatévesek akarnak maradni - ez a minden téren való egyformaság szempontjából sem számít.
(meg még jópár egyéb szempontból sem)
Amit az én bezárkózásomról írsz, az onnan messziről (és a te szemeddel) nézve nagyon is elképzelhető.
Amit a római birodalom felbomlásával való párhuzamról írsz, az egy nagyon precíz és ideillő hasonlat.
A barbárok szemében végül is nem volt világvége, és majd kétezer év múltán a történelemkönyvet olvasva szintén nem az. DE..
..de ne képzeld oda magad egy átlag római helyébe..
Azt is írod, hogy nem tudod van-e nőhatalom.
Ezt a kifejezést csak én használom - a feminizmus helyett.