Tájékoztató adatok JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 03 .számú egyéni választókerületi eredményéről (SZOLNOK) A szavazókörök 3,44 %-ának adatai alapján.
Jelölt neve Jelölő szervezet(ek) Kapott érvényes szavazat % 1 Szalay Ferenc FIDESZ-KDNP 125 47,89 2 Botka Lajosné MSZP 119 45,59 3 Demeter István Ferenc MDF 7 2,68 4 Erdei Péter SZDSZ-A MAGYAR LIBERÁLIS PÁRT 6 2,30 5 Bencsik Mihály MUNKÁSPÁRT 4 1,53
Tájékoztató adatok JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 04 .számú egyéni választókerületi eredményéről (SZOLNOK) A szavazókörök 1,81 %-ának adatai alapján.
Jelölt neve Jelölő szervezet(ek) Kapott érvényes szavazat % 1 Iváncsik Imre MSZP 162 49,39 2 Dr. Kovács László FIDESZ-KDNP 131 39,94 3 Petronyák László MDF 15 4,57 4 Pálmai László SZDSZ-A MAGYAR LIBERÁLIS PÁRT 13 3,96 5 Nagy Endre Attila MUNKÁSPÁRT 4 1,22 6 Bíber József Tibor MIÉP-Jobbik 3 0,91
Nyugdijas munkanélküli vagyok, sulyos szivbeteg, ingatlanom nincs mert nem kaptam támogatást, bankbetétem nincs, rosszabbul élek mint 4 éve, mé ne legyek depresszios:)? A tiszába ugrás adoját legalább senki se emelte:)
A hídfoglalás csak április 23 után lesz aktuális...
Addig is, amíg a Tiszába veted magad, vedd ki a bankbetéted, ad el az ingó és ingatlan vagyonodat és próbálj meg felülemelkedni a Viktorod által belédsulykolt depresszión!
Legalább egy-két hétig normális ember módjára fogsz élni.
Akiknek nincs szándékukban elmenni szavazni, azok nagy valószínűséggel ilyen műsorokat nem néznek. Ha neki is rugaszkodtak, a dög unalom miatt 10 percen belül átváltottak egy másik csatornára. Így aztán Ibolya produkciója számukra elveszett.
"dehaza ugye elsőként a Pantel indult el saját eszközparkon hurokmegosztáson ADSL szolgáltatással. Ők is a belvárosi kerületekkel indultak és a sajtóhírük szerint év végéig meg lesz több fővárosi központ is, közelítve a főváros lefedését. Mivel a Pantel infrastruktúrája országos így tervezik más nagyvárosokban is megjelenést ahol ez üzletileg a legjövedelmezőbbnek ígérkezik. És ugye az ő tulajdonosuk a Hungarotel a lakossági piacon is érdekelt, és azt lehetett olvasni fórumon hogy rövidesen lakossági fronton is beindul az unbundled netjük. Ha tényleg meglesz a fővárosi lefedettség és még más nagyobb városok is beindulnak jővő év végéig arra már fatávnak is reagálnia kell. És ugye mivel Pantel most kezdi ők már újabb eszközökkel indulnak.
De még az is lehet a első lakossági unbundled TvNet lesz, a weboldaluk szerint az 5. kerületben rövidesen ők is saját unbundled ADSL-t indítanak szintén ADSL2+ infrastruktúrán. Itt [link] láthatod hogy jóval nagyobb csomagsebességeket terveznek mint a jelenlegi fatáv nagyker csomagok, hűségszerződés nélkül. Árak még nincsenek de a csomag elnevezések igen beszédesek, sok helyen megegyeznek a jelenlegiekkel, gyanítom azok árban egálban lesznek az új csomagok árai pedig ezekből és jelenlegi piaci trendekből kikövetkeztethető. Viszont a TvNet sokkal kisebb cég mint a Pantel, kérdéses nekik mennyi időbe fog telni egy fővárosi lefedettség kiterjesztése saját infrastruktúrára. A vidéki megjelenése nálunk nem hiszem hogy reális, de ha már a fő piacán itt a fővárosak többen fenyegetőleg fellépnek fatáv ellen az globális változásokat okozhat fatáv viselkedésében.
És egyes belső infók szerint lesz még cég aki rövidesen elindul unbundled szolgálatással ezeken kívül is. És gyanítom ha ennyi beindul akkor idővel mennek utánuk a többiek is hisz innentől ez már kényszerpálya."
szerintem a fidesznek eléggé stabil a szavazo tábora, D.I. - szerintem - olyanokat tudott felpiszkálni akik el se mentek volna, mert a kampányban nem láttak érdekeset, de ettöl a kis tamado stilustol megjött a kedvük. Azt nem hinném, hogy aki eddig a fideszt választotta volna az most D.I. hivö lett.
én hallottam már olyat, hogy egyszer valakik hoztak x törvényt amit késöbb modositottak vagy akár ujat hoztak helyette. Annyi mindent meg tud szabni az állam az élet minden területén, csak szándék kérdése, hogy a tének megtiltsa az árukapcsolást (adsl-hez kell a telefon) és megtiltsa, hogy szivozzon az ügyfelekkel. Bár a tét se értem, mér jo az neki, hogy itt van a szoba falán a drot vége, kaphatná tölem a pénzt az adsl-ért, ha nem akarna külön lehuzni a nem használt telefon dijával. Nem azzal kéne a net elterjesztését segiteni, hogy drága pc-t lehet támogatva venni, hanem azzal, ha a netet lehetne olcson és csak netként használni. Jo dolog a sulinetexpressz, de az elözö gépemmel (700celeron 196memo) is tökéletesen tudtam böngészni mailezni webszerkeszteni, nem a gép a drága hanem a net elérés.
Szerintem is javított az MDF esélyein Ibolya mai alakítása, de a parlamenti küszöb átugráhához ez nem lesz elegendő. Ibolya a Fidesztől viszi a voksokat... :)
Egyedül a Dávid I. volt olyan, hogy az elpilledö szerencsétlen nézönek kinyilhatot egy pillanatra a szeme, lehet, hogy nekik hozott valami plusz szavazatot ez a vita. Akár azt is el tudom képzelni, hogy annyi bizonytalan felfigyelt rá (a nagy unalom közepén) hogy összejön vele a bejutás. Ha nem lennék elfogult csöláto fideszes, ez alapján a vita alapján az mdf kapna esélyt tölem.
Mivel annak idején hoztak egy törvényt ami szinte lehetetlenné tette az alternatív hurkok építését, mire lehetett volna próbálozni, már nem nagyon érte meg. Ráadásul a lakásokig húzni a drótot elég sokba kerül. Itt lehet aktív állami beavatkozás.
Ezt írtad: "Furcsa, hogy ami gáz az az elözö kormány balfafsága, ha meg valami müködik az a jelenlegi sikere."
A számokat mindjárt elkezdem bemutatni. Ebben a dologban szerintem lehetett volna többet elérni, akár állami beavatkozással is, de ne legyünk telhetetelenek.