hali! nagyon szívesen. :)
na most Higgins megmutatta, hogy ő is simán vissza tud jönni 0-58ról, mint az elötte lévő frameben Day. lehet mégis a rutin győzedelmeskedik!?
két verzióra mutat a link: az ADSLes elég jó minőségű. viszont real media stream szóval elvileg nem lehet elmenteni, de azér lehetséges persze. :)) ha érdekel vkit én leszedtem és átkonvertáltam avi-ra, feltehetem vhova.
az a tavalyi 147 viszont engem érdekelne.:) el tudod küldeni vhogy? vagy esetleg vhova feltölteni!?
jaaa kegyetlen gyors volt, lehet a hosszú haja miatt lassult be kicsit mostanában. :)
holnap délután kezd Ronnie, nem csodálkoznék újítana vmit a fazonján, VBre azér illik.. :)
Higgins 131e az, már a legnagyobb break. :))
Dohertyt nagyon sajnáltam tegnap, már épp kezdtem megkedvelni erre kiesik. az nagyon nagy dolog volt szerintem, hogy mennyire emelt fővel tudott veszíteni, egy előzetesen nála esélytelenebbtől.
találtam nemrég a neten egy jó kis snookeres linkgyűjteményt talán van aki még nem ismeri: http://snooker.startkabel.nl van pár érdekes videolink, pl Ronnie leggyorsabb 147e.:)
Jó kis meccs volt, a végén Matthew jobban játszott már, kijött a tudáskülönbség (ezért jó dolog a hosszú meccs). Ha jól emlékszem 5-7 után tudott nyerni ötöt zsinórban.
Holnapi schedule:
Morning:
Joe Perry v Robert Milkins*
Peter Ebdon v Ian McCulloch
Afternoon:
John Higgins v Ryan Dale*
Jimmy White v Barry Pinches
Evening:
Graeme Dott v Mark King
PeterEbdon v Ian McCulloch*