Abban is igazat adok, hogy Gyula bá nem volt egyszerű eset. Én nem értettem egyet az elméletével, mégis tiszteltem benne a gondolkodó és alkotó embert.
De Construkt és csapata éppen ezt nem tudják elviselni.
gyulat ismertem, marmint innen, nem volt egy egyszeru figura.
azert nemi fricska erezheto a modik reszerol, - lehet h csak tudat alatt - mert betehettek volna az alternativ elmeletekhez, vagy nevezhettek volna alternativ fizikanak. de igy benne van, h letezik a regi fizika es szuletoben az uj fizika. :)
bar azert nem ertem, h mi alapon dontheti el egy forum user, h mi a tudomany es mi nem. de legyen igy.
azt sem ertem, akkor miert jarnak ide ellenkezni. ennyi tisztesseg nincs bennuk, h ha az alternativok beken hagyjak oket es nem 'szemetelik' tele a 'tudomanyukat' szerintuk nem oda valo temaval, akkor ok ezt miert nem tudjak megtenni viszonzaskent? ennyire pitianerek lennenek? vagy a regi 'dogoljon meg a szomszed tehene' mentalitas alapjan, ha nekik nem sikerult semmi kiemelkedo akkor masnak se sikeruljon? es ez a stilus! tisztan latszik, h a sajat frusztraciojukat vetitik ki a masik sertegeteseben. ennyire egyszeru emberek, h ha egy forumon nevtelenul lehulyezhetnek valakit, akkor tobbnek erzik magukat?
Az egész azért érdekes, mert az egész világtörténelem arról szól, hogyha valaki újat alkotott, vagy felfedezett,vagy nem értett egyet a régivel, azt agyonra üldözték.
Az a köze, hogy Jánossy Lajos a marxista filozófia alapján próbált fogást találni a relativitáselméleten, és ennek érdekében attól sem rettent vissza, hogy hatalmáva visszaélve hallgattassa el azokat, akiknek más volt a véleményük. Tipikus bolsevik tempó, még ha az ilyen desktrukt-féléknek nagyon is tetszik.
Csak azt nem értem,hogy a tiszta fizikának, vagy matematikának, mi köze ahoz, hogy valaki kommunista ,vagy nem. Szerintem tök mindegy ,hogy mi a világnézete valakinek.Ha a törvények megállják a helyüket. A többi csak bla bla.
lattam. ez legyen elete legnagyobb orome. azert emberileg is rendesen leszerepelt ezekkel a megnyilvanulasaival. kezdve a kommunistazassal, amivel kapcsolatban tudjuk h ...(nemiromle), ezt kovetoen meg be is panaszol teged es miutan bebukta az x-et, engem is. mert nem akkor ment panaszra, amikor eloszor olvasta, hanem miutan valaszoltam az x-re adott blod valaszara.
ha most leirnam amit gondolok rola, nem egy hetre tiltananak. de nem irom le, es tudtommal a gondolat meg teljesen szabad. es nem ugy mint a regi viccben, h
'szabad orszagban, szabad emberek azt mondjak amit szabad.'