Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Még nem biztos ám a csere, mert az obi nem fix. Reméljük, sikerül megállapodni egy kollégával, no meg a szállítóval. Ha lesz, akkor kipróbálom, ígérem :-). Az egyik obim nekem is makró amúgy.
Ha már itt tartunk. Érdekelne vkit újszerű, garis (05.25-ig, utána 12 hó ingyenes alkatrészellátás) fehér GF1 váz? Minden tartozékával. Mondjuk 77e irányárban.
A cucc értékét jelentősen emeli, h előző használója Rabi Miklós volt. Szóval olyan képeket lehet vele készíteni, mint a honlapján vannak :-))
Az az EVF tényleg jóság, de ha van rá pénz csak akkor érv:)
Jaaa, manuálobikkal érthető a szitu, nekem ahhoz nincs türelmem (max. makrónál), de azt, hogy pont ahol értelme van a 20/1.7-nek (kevés fény, kocsmázás, lakásbelső babaaltatás, stb.) legyen pontatlan az AF nehezen viselném el, szóval egy ilyen tesztet valamikor csinálhatnál:D
Stabi, jobb jpg, jobb magas ISO, wireless vakuvezérlés, (sokkal) jobb EVF lehetősége (na, ez tényleg qrvajó, próbáltam), megszabadulás az 1/30 s-tól :-D, jobb fogás.
Hirtelen ennyi jut eszembe. Igen, határozottan jobban tetszik PL2. Az AF-ről csak annyit, h 3 obim van jelenleg, abból 2 MF. :-) De amúgy az biztos hiányozni fog.
Ami viszont nagyon nem tetszik, h a hátsó tárcsája az vicces. Nagyon pici eleve, és szinte akadásmentesen jár. Simán el lehet véletlenül állítani A-módban a rekeszt. Ebben sokkal jobb a GF1-é.