Igazából a 8* semmivel sem rosszabb mint a 10*m csak nem hangzik olyan jól. Én is elengedtem már a százalékok alakulásának figyelését, bár ezzel a rendszerrel a továbbiak sem értek egyet messzemenőleg. Sőt rövid távon sem. Elméletem szerint aki győz annak + jár, akik kikap annak -. Viszont ez a rendszer ezt az elképzelést teljesen megcsúfolja, de annyi előnye viszont van, hogy még kiigazodni sem lehet rajta. Sosem lehetett tudni mikor veszítesz 2, vagy 14 százalékot.
Így aztán ha úgy gondolják visszasorolnak, semmit nem fogok tenni ellene, pedig egész seregek állnak rendelkezésre(Vétózás, szellem). Sőt már Pedró sem foglalkozik az üggyel, ő teljes energia forrásait a kaszinóra fordítja, a megvívott csata befejezése óta teljesen sikertelenül.Annak meg van , volt az előnyes, hogy a rendszernek ezt a működését sikerült közösen megfejtenünk, cserébe viszont azóta a nyerésnek a közelébe sem jutottunk. Valamit valamiért, mint Mester bölcsesség is tartalmazza.
Szívós munkával sikerült leküzdenem magam 8*-ra egy nap alatt. Pedig elég sokáig sikerült tartanom a 10*-ot. Egyre több az olyan kérdés, ami úgy kezdődik, hogy "Melyik nem...." és utána felsorolnak 10-12 lehetséges változatot. Gyűlölöm ezeket a kérdéseket, és a jelenlegi labirintusban nagyon sok ilyennel találkoztam. És egyre több új kérdéssel. Így aztán visszahajított a rendszer. Nem baj, remélem hamar sikerül megint felkapaszkodnom, csak többször kellene játszanom. Délelőtt tudok egy keveset játszani, és késő este. De ennyi elég is nekem.
Lehetséges, hogy megszakadt az internet kapcsolatod. Ha továbbra sem történik semmi, amikor valamire rákattintasz, kérlek ellenőrizd a hálózatod állapotát, majd ha sikerült elhárítanod a hibát, használd a böngésződ Frissítés gombját az oldal újratöltéséhez!
Itt egy újabb probléma. Amit írok egyszerűen eltűnik. kezdem újra. Sziasztok! Köszönöm a drukkolást, de azt hiszem ez a nap a kupa szereplés végét is jelenti. Ennek ellenére elégedett vagyok azért eddig is vele. Ezt még ki kell vizsgálni.Fő, hogy idáig sikerült visszakecmeregnem. Szép napot mindenkinek!
A mai nap végén még sikerült megvernem a 10*-os Nicot is 5:3-ra.
Ennyi 10*-ost egy nap még nem sikerült megvernem. Ez volt ma a negyedik, és egy döntetlenem is volt Perzsacicával, akárcsak Időgépnek. Milyen kár, hogy ezek az eredmények nem a bajnokságban voltak. Ott behozhatatlanul hátul kullogok. :)
Fő, hogy eddig eljutottam, pedro felélesztése holnap következik. Innentől még napokig tartó munka vár rám rám, amíg mindenhol helyre tudom állítani a dolgokat, ha tudom egyáltalán. A jelszók többségére már a fene sem emlékszik. Köszi a segítségeket, aludjatok jól, csillagfényest mindenkinek!
Köszönöm! Vagy megoldották, vagy magától is megoldódott, a lényeg, hogy be tudtam lépni, és lejátszottam a bajnokit, 5:5 lett. Most miattam lett ennyi, tiszta ideg voltam, és rém szar időket ütöttem, amikor meg jót, Perzsaqcia is annyit:)
Megírtam a problémádat. A programhibákba tettem be, elnézést kérve, hogy nem idevaló a téma, de talán hamarabb megnézik. Megkérdeztem, tudnak-e segíteni, vagy legalább azt meg tudják-e mondani, hogy mikor léphetsz be újra. Sajnos nem hiszem, hogy minden nap átnéznék az üzeneteket. Ma már nem valószínű, de holnap talán reagálnak rá. Mindenesetre figyelem, és rögtön értesítelek. Ma éjfélig még ránézek, és holnap kb. 12 óráig figyelni tudom. Utána sajnos el kell mennem,de este megint leszek, igaz 20 óra körül. Akkor gyorsan írok üzit itt, ha délután esetleg válaszolnak.