Jó azért túlzásokba se kell esni.. Simán volt reális győzelmi esélyünk, de sajnos nagyon nem éltünk a lehetőséggel.. de egyértelmű, hogy ezt a meccset ki kell elemezni. Amikor Jovanovics negyedszerrel vitte körbe hátul a labdát és passzolta meg a tripladobót, mondjuk ott nem értem mit akartunk. Ezeket a következő meccsen nagyon meg kell fogni. Az elején tök jól működtek pl. Kriva faultjai is. A második félidőben, meg mintha nem is lettünk volna fent védekezésben. Gyakorlatilag ugyanaz történt, ami a szombathelyi meccsen, csak ott simán belefért.. Ezt valahogy meg kell oldani a továbbiakban..
Semmi gond nincsen,mindenki nyugodjon meg.Akár nyerhettünk is volna,de ma ők jobban dobtak kintről.Voltak hibák,de ekkora iramban nem is csoda.Péntekre rendezni kell a védekezést és nem lesz gond.
Viszont egyvalami mellett nem tudok elmenni szó nélkül,a folyamatos reklamálás.Milos ne engedd már ezt meg a csapatnak,mert teljesen felesleges és csak ártunk magunknak!
Nem volt méltó szerintem a mi játékunk a döntőhöz. 1 perc alatt 4 eladott labda. Kurva gyorsan rendet kell tenni, mert az Olaj nem fog minket kimélni. Ezzel a győzelemmel meg főleg nem.
Nézzük a jó oldalát, szarba nyúltak és legalább nem Szombathelyen. Legközelebb azért védekezni sem ártana, hogy ne tudjanak ráemelni ennyit és abból rengeteget tisztán.
Szomorú vagyok. Annak ellenére, hogy ők extrán játszottak és dobtak, mi meg rosszul, még így is meg lehetett volna.. De ha három - amúgy máskor csípőből megoldott - gyorsindítást elcseszünk, ott nincs miről beszélni. Kíváncsi leszek mi lesz pénteken. Mondjuk azt valahogy erősen kétlem 55%-kal fognak triplázni. (bár az is igaz, hogy ezeknek a nagyrésze tiszta dobóhelyzet volt) Azért 63 pontot kapni egy félidőben.. Ezt szerintem senki se írja bele az önéletrajzába...
Ne vegyük el a Szolnok győzelmének érdemét és ne mondjuk azt, hogy magunkat vertük meg. Persze nyilván a második félidei védekezés botrányosan gyenge volt, 63 pontot kapni 20 perc alatt egy bajnoki döntőben az borzalmasan sok, főleg ha azt a csapatot Falconak hívják. Nem tudom miért estünk szét hátul a második játékrészben, de Keller fault problémája volt szerintem az egyik oka ennek. Azt viszont el kell ismerni, hogy Wiggins-szel a három centerünk közül senki sem bírt.
Pénteken szerintem nagyon nehéz meccs vár ránk, mert a Szolnok úgy fog ide jönni, mintha vért ittak volna. Előttük lebeg az Alba elleni recept és nagyon bízni fognak a győzelemben. Higgadtan kell majd játszanunk és a védekezést újra meg kell nyomni 40 percen keresztül. Szerintem a 3. mérkőzés nehezebb lesz, mint egy esetleges 5. mindent eldöntő finálé.
Azert azt nem gondolnám…Mi balfaszkodtuk el,voltak periódusok amikor kicsit meglephettunk volna ehelyett jöttek a buta hibák.Az Olaj is fárad ám csak mondom nem robotok.
Az kemény egymás után két tripla..Hát nem lett egylabdas ahogy sejtettem.Remélem lefárasztották őket mert a harmadik meccs ismét kulcsfontosságú meccs…Ha azt tudnánk hozni az Olaj nagyon nehéz helyzetbe kerulne.
Ja egyébként ritka gusztustalan színész. Beni tanulhatna tőle. Dehát megették neki. Ez nem az ő hibája. Egyébként nincs miről beszélni, nem érdemeltünk győzelmet.
Bajnoki döntőben idegenben sokkal jobban nem lehet játszani (persze cáfoljanak rám a fiúk erre a második félidőben). Fontos volt, hogy amikor a Szolnok kicsit elkapta a fonalat, akkor arra egy 8-0-ás "futással" válaszoltunk. Pot az első negyedben tanárian irányított, a másodikban voltak már hibák, de összességében teljesen rendben van eddig. Meglepett, hogy Zoli ilyen keveset játszik, persze Milos nyilván tudja a dolgát, de így azért a második félidőben simán nyomhatna 16-17 percet is. Bízom benne, hogy javulni is fognak a dobásai, nagy szükség van ma is egy MVP Zolira.
Az lenne a fontos, hogy ne szórják majd a szolnokiak a triplákat, mert ha ez nem fog megtörténni, akkor szerintem jó esélyünk lehet az újabb győzelemre.
Azért most éppen van benne valami. Jól kezdett nagyon, de amikor visszajött többet ártott mint használt. Az a feldobott labdája a négy büntető után nagyon kemény volt, szerencsére Perl és Benke helyrehozták.