Keresés

Részletes keresés

bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -3 2 1388

Pedig eleinte ő tünt jobb fejnek a hebehurgya öcsikéjéhez képest... Az is szimpatikus volt, ahogy a kishugával bánt. Az már kevésbé, ahogy óne zsenír rástartolt egy férjes asszonyra. De ez ahogy bosszúból beköpte Gina gyerekét, tényleg mindennek az alja... És most miatta, meg persze Gina miatt veszítik el Anyuskáék az imádott kislányt.. :P

(Most ne foglalkozzunk a jogi helyzettel, meg a realitásokkal, induljunk ki a sztoriból)

Előzmény: GPS (1387)
GPS Creative Commons License 2021.04.09 -5 1 1387

Igor óriási öngólt rúgott az árulásával

Igor egy gusztustalan, kisstílű, bosszúálló pöcs volt ebben az esetben.

Egy olyan seggfej, aki egyszerűen nem bírja felfogni, hogy ha egyszer neki kell ez a nő - akkor miért nem áll félre mindenki az útjából - hisz neki ez jár.

Egyébként Ginácska mégis mivel akarja bizonyítani a vérszerinti anyaságát?

Oké, DNS-el lehetne - de mégis milyen alapon rendelné azt el bárki is - pláne egy kiskorú esetében?

.

Előzmény: bk_barát (1386)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -2 0 1386

Igor óriási öngólt rúgott az árulásával, ha nem így történik, akár később is találkozgathattak volna barátilag hármasban, pl. a játszótéren, főleg, hogy kiderült, hogy Gina Tatyika édesanyja, így az együtt lehetett volna a kislányával, anélkül hogy feldúlná a gyerek életét...

bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -2 2 1385

Nem beszélve arról, hogy Ginuska elfelejtette megkérdezni az apa nevét, így hogy tudták volna arra anyakönyvezni a gyereket... Tuti, hogy a jóembernek fogalma sincs a kislánya születéséről, de ha tényleg Mikola volt a tettes, az idővel úgy is kiderül... Szegény gyereknek két anyja és három apja lesz, bősz harcban egymással.... :P

Előzmény: Apádfüle (1381)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.09 -4 2 1384

Ez is elképzelhető, bár Gina emlegette a gyámhatóságot, ebből következne, hogy "lepapírozták" az örökbefogadást, bár az unkán viszonyokról sok mindent hallani, még az is lehet, hogy beadták a hatóságoknak, hogy Krisztina szülte, ezért viseli a nevüket.

Előzmény: acsapos (1376)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.09 -3 0 1383

követség fogadásán kommersz 12 egy tucat bekészítés volt (pogácsa, stb., amilyenek a konferenciákon, csapatépítőkön szokott lenni),

Erről jutott eszembe: egyszer láttam egy olyan Stroy Gála fogadást, ahol "Norbi update" pogácsákat kínáltak a nagyérdeműnek! :D

Előzmény: Mazsola0070 (1375)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.09 -3 1 1382

Nyilván kibérelték a rendezvényközpontot a forgatás idejére a legolcsóbb alap bekészítéssel, oszt jónapot.

A rendezvényközpont az olyan kaját visz oda, amilyet kérnek (voltam én már sima konferencián is, ahol voltak speciális ételek), úgyhogy valóban a Tesco-gazdaságosság játszhatta a főszerepet, a vidéki tahóvá lezüllesztett Janinak (ő sem viselkedett eddig így) meg jó volt a pogi is.

De végül is mindegy, amennyi ellentmondás és érthetetlen szál volt a budapesti követségi fogadásként megtartott algériai osztálytalálkozóval kapcsolatba, ez a legkevesebb.

Előzmény: bk_barát (1377)
Apádfüle Creative Commons License 2021.04.09 -1 2 1381

Gina babája nem egy játékbaba, amit valakinek oda lehet adni "csak úgy".  A papírokon, illetve azok hiányán pedig nem lehet ilyen lazán átlépni. Iskolába, gyerekorvoshoz, mindenhová kellenek a hivatalos iratok.

Apádfüle Creative Commons License 2021.04.09 -3 3 1380

Enyhén szólva egy kicsit megint félrement.

Már az is elképzelhetetlen (de valaki már említette is), hogy a két személyre szóló meghívóval hogyan mehettek be négyen. Pláne úgy, hogy a nevek nincsenek is leadva.

Előzmény: TonyBrasco (1369)
Noirette Creative Commons License 2021.04.09 -3 2 1379

Igen, ahhoz képest is eléggé pimasz volt Petra, hogy egy magas rangú politikussal beszélt egy protokolláris eseményen. De Róza mamát kivéve a teljes slepp eléggé lejáratta magát a fogadáson. Márkból azért több kulturáltságot néztem volna ki, de neki muszáj volt ott is "csajozással" próbálkozni. 

Előzmény: luci87 (1362)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -1 0 1378

Tatyika Tatjana Tatarenko néven jár iskolába, ha nem így lenne, az azért neki is feltünt volna már...

bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -1 3 1377

Eredeti arab kaják, mit képzelsz, ez egy Tesco gazdaságos forgatás, elég volt beszerezni azt 3-4 burnoszt... :P

Előzmény: Mazsola0070 (1375)
acsapos Creative Commons License 2021.04.09 -1 2 1376

És mi van akkor, ha nem hivatalos örökbefogadás volt, hanem Timike egyszerűen elvitte Gina babáját és odaadta gyerekkori barátnőjének felnevelésre. Mondjuk itt baj lehet a papírokkal, de lehet hogy Tatyika az apai (ukrán) nevén lett anyakönyvezve, akit a nevelőszülőknek nem kellett okvetlenül ismernie.

Előzmény: Mazsola0070 (1354)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.09 -3 2 1375

Igen, ez nekem is feltűnt, hogy vajon hogyan adta le Róza Márk nevét előzetesen a követségen (ez a tegnapelőtti részben hangzott el, hogy szükséges és többször szólt is Petrának emiatt), ha nem is tudta ki lesz Petra kísérője.

De úgy tűnik, azért a követség biztonsági emberei ezt nem vették komolyan, mert Márkot minden előzetes névleadás nélkül simán beengedték, anélkül, hogy megkérdezték volna, kicsoda....

Ami még érdekes volt, hogy az algériai követség fogadásán kommersz 12 egy tucat bekészítés volt (pogácsa, stb., amilyenek a konferenciákon, csapatépítőkön szokott lenni), semmi algériai vagy arab étel, specialitás, apám egyszer nagyon régen volt a kínai követség fogadásán, háát, amiket mesélt ott kizárólag igazi, elképesztően finom kínai kaják voltak.  

Előzmény: TonyBrasco (1369)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -1 0 1374

Márknak az első perctől nagyon tetszik Petra, és érzi hogy a lány sem közömbös iránta, bármilyen undok is vele. Persze akkor se kéne tűrnie a csicskáztatást, akkor talán a kisasszony is többre becsülné...

Előzmény: Magdi60 (1368)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.09 -3 1 1373

Nem azért linkeltem be, mert jelentősége lenne, hanem érdekességként, mint a tegnapi követségi jelenetek forgatási helyszínét.

Előzmény: Apádfüle (1364)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.09 -3 0 1372

Én azt hittem, azért vett bölcsőt, mert saját gyereket szeretne Ginától.  Gina viszont tegnap azt mondta, hogy ezzel csak tudtára akarta adni, tud a korábban született gyerekéről.

Annyira talán még Tibitivi sem hülye, hogy egy több éves gyereknek bölcsőt vegyen, eddig nem is merült fel annak a lehetősége, hogy Gina korábban született gyerekét vennék magukhoz. 

Előzmény: Ilhilla (1370)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -1 3 1371

Igor hihetetlen aljas módon adta  ki Gina titkát, nem csoda, ha az meggyűlőlte.... Nekem Tivadar egyre szimpatikusabb, mostanában nem bunkózik annyit, viszont Zsigával is tök rendes volt, és ahogy az üres bölcsőt ringatta a szobában, Tatyikának is jó apja lehetne.. Persze még igy is elég meredek, hogy Gina eléálljon és benyögje, hogy ja, drágám, mégis csak van baba, de már 7 éves... Az már másik kérdés, hogy a kislány mit fog szólni, ha a tündéri Gina néni pikk-pakk kiszakítja a Tatarenko családból, ahol mindenki annyira szerette...

Előzmény: luci87 (1367)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.09 -2 3 1370

berendezett gyerekszobában

Elképzeltem, hogyan fogják belegyömöszölni a frissen műtött Tatyikát a bölcsőbe... :D

Előzmény: Apádfüle (1365)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.09 0 5 1369

Az ellentmondásos az volt, hogy Róza mama le akarta adni a neveket, mondta is Petrának, hogy adja meg a nevet még időben... de akkor milyen nevet adott le, ami alapján nem tudta, hogy Márk lesz ott?!.... vagy egy kicsit megint félrement a forgatókönyv írás.. :P

Magdi60 Creative Commons License 2021.04.09 -3 0 1368

Ahogy kezelte Márkot csodálom, hogy hagyta ezt a semmibevevést, parancsolgatást.

Előzmény: Apádfüle (1366)
luci87 Creative Commons License 2021.04.09 0 3 1367

Tivi annyira szerelmes Ginába,hogy bevesz neki akármit mond!Majd megmagyarazza valahogy!

Nekem fura csak,hogy nemrég még szerelmesen omlott Igor karjaiba,uj életet akart vele kezdeni,most meg már legjov0bban gyuloli a világon?!!Igor is berágott rá Tatyi miatt...

A sors fintora lenne,ha teherbe esett volna Igortol!

Apádfüle Creative Commons License 2021.04.09 -3 3 1366

Nyilván azért mentek külön kocsival, mert Petra az utolsó pillanatig titokban akarta tartani, hogy Márk lesz a kísérője. Ami nagy marhaság, mert egy óra múlva úgyis kiderült. Talán jobb lett volna, ha mire Pestre érnek, Jani túl van az első sokkon, kicsit csökken a feszültség, Róza mama is rájuk parancsolt volna, hogy viselkedjenek rendesen. :)

Petra se tud viselkedni diplomás létére, de Janiból is kitört a parasztgyerek, hiába öltöztették úri göncbe. :) A pogácsakínálgatás, vihogás, meg az a félrehúzott nyakkendő.

Én azon csodálkoztam, mikor Petra a számba jöhető gavallérok között böngészett (Szkander, Carlo stb., uramatyám!), hogy csak ezek a suttyók vannak a telefonjában. Nem volt az egyetemen egyetlen barátja sem?

Előzmény: luci87 (1361)
Apádfüle Creative Commons License 2021.04.09 -4 6 1365

Arról nem beszélve, hogy Gina váltig tagadta a férjének, hogy van egy gyereke. Pedig ott lett volna a ragyogó alkalom a berendezett gyerekszobában. Persze tagadhatott nyugodtan, nem tudhatta, hogy pár nap múlva összehozza a sors a gyerekével. Csak ezek után nem tudom, hogy képzeli, hogy most hazaállít Tatyikával, és közli, hogy Tivinek volt igaza, tényleg van itt egy gyerek. Miből gondolja, hogy Tivadar repesni fog az örömtől, hajlandó megbocsátani a hazugságokat és felnevelni a kislányt? Ha Tivadar kivágja őket, mint a macskát, mihez kezd? Főállású semmittevő, kicsi feleség, jövedelme semmi. Visszamegy Ukrajnába, a szegénysorra? De semmi nem érdekli, csak a bosszú.

Előzmény: TonyBrasco (1356)
Apádfüle Creative Commons License 2021.04.09 -4 0 1364

Semmi jelentősége.

Előzmény: Mazsola0070 (1355)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.09 0 1 1363

Mondjuk Róza mamát sem értem, amikor megbeszélte Petrával az egészet, ismerve a Janival való kapcsolatát, felajánlhatta volna ő, hogy menjen Petra Janival, ő meg majd talál helyette valakit, erre ezt a felesleges feszkót gerjeszti. 

luci87 Creative Commons License 2021.04.09 0 1 1362

Mondjuk azért Petra elég durván elkapta a karját az államtitkárnak...!

Nem a haverjával beszélt...megtanulhatna diplomás létére kulturáltabban is viselkedni,pláne egy társadalmi eseményen!

Előzmény: Mazsola0070 (1353)
luci87 Creative Commons License 2021.04.09 0 1 1361

Hát ez minden volt,csak nem osztálytalálkozo..:)! Felesleges volt Petráék jelenléte,pláne az,hogy miért két kulon kocsival mentek fel,mikor rokonok?A Nyirseg elég messze van B.p tol ahhoz,hogy egy családbol egy uticéllal,két kocsival menjenek,mikor 4 en elfértek volna,elég luxus a mai benzinárak mellett!

Előzmény: Ilhilla (1360)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.09 -1 1 1360

Szerintem az "osztálytalálkozó" csak a fedőneve volt ennek a találkozónak, aminek csakis a leendő autópálya volt a témája.  Ezt abból gondolom, hogy egy magyar vidékfejlesztési államtitkárnak semmi keresnivalója egy ilyen eseményen.

Azt nem tudom, hogy miért kellett hozzá ilyen "puccos" rendezvény, talán  mert a nagykövet úr túl feltűnő lett volna a réten a fején egy konyharuhával? :D

Egyébként így, hogy Róza mama kísérője Jani lett, Petra és Márk részvétele indokolatlanná vált, rájuk nem is vonatkozhatott a két főre szóló meghívó, örüljenek, hogy egyáltalán beengedték őket.

Előzmény: Mazsola0070 (1353)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.09 0 2 1359

Azért mondjuk ez a húzása szerintem azért nem biztos, hogy üdvözítő lesz Róza mama felé, ha majd az megtudja... de meglátjuk... 

Eleve egy profi államtitkár bármennyi és bármilyen kínos kérdést le tud pattintani magáról és sokkal elegánsabban is leszerelhetne egy számára nemkívánatos kiscsajt a kidobatás helyett. (Most túl azon, hogy Petrának is kijárt már valami ilyesmi, na de... mégiscsak Róza mama unokája...)

Előzmény: bk_barát (1348)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!