És gondolom valami rendőrségi brillír logikával le lehet vezetni, hogy gyanús volt az alkatrész rendelés, és azt akarták megtudni, hogy az állítólag a hátizsákon lévő DNS azonos-e az alkatrészt
rendelő anyjának a DNS-ével?
Miért nem a rendelő személytől vettél le akkor a DNS-t?
Ez itt a Nyakatekert-bikkfángosbukfenc II hadművelet, ugye....
akkor az anyjàt se szondàztattàk volna feleslegesen hogy dns mintàt nyerjenek tole.....
Minek anyu dns-e, ha a gyereké/elkövetőé megvan. Max annyit értek el a szondáztatással, hogy anyu nem ivott:) Akkor a meglevőt kell a gyerekével összehasonlítani, nem anyuét a gyerekkel. Mindössze ennyi, ezért nem kell anyu a buliba. Vagy azért zsákolták be a gyereket, mert anyu DNS-ével stimmelt? Egyéb tipp nem volt?
"Csak a DNS vizsgálat hülyeségét/értelmetlenségét hozom fel"
Fotelharcosként igazán beperelhetnéd a nyomozó hatóságot adófizetői pénzünk hűtlen kezeléséért. ( biztosan nyersz, s akkor a kirúgottak helyére beültetheted magad, és a rokonaidat).
elobb meg kellet gyozodni hogy a talàlt dns valoszinuleg az ové.... ehhez elég volt osszehasonlitani azt a mamàja dns-ével...ebbol làttàk hogy nagy valoszinuséggel o az.
Ez túl van bonyolítva, ezért nehezen hihető. Sokkal egyszerűbb lett volna (ha már szinte biztosak
a dologban) kiküldeni hozzá két nyomozót (a házat meg pár emberrel körbevenni), hogy velük kell
mennie egy lopási ügyben tanúként. Ha szökni próbál, akkor maga ellen vallott.
Ha bemegy, akkor már mint tanútól le lehet venni a DNS-t meg ujjlenyomatot.
Ha nem lenne meg a merénylo dns-e a helyszinrol a hàtizsàkdarabrol, akkor az anyjàt se szondàztattàk volna feleslegesen hogy dns mintàt nyerjenek tole.....
A véleményem továbbra is az, hogy a rendőrség (felsőbb és vélhetően politikai) nyomásra sürgősen sikert akar felmutatni. Ilyen már volt, móri ügy. Volt először a Farkas-páros, akikben halálbiztos volt a hatóság, majd jött a Kaiser-páros, akiket el is ítéltek, ártatlanul.
Kísérteties a párhuzam. Adott egy személyiségzavaros, vélhetően piromániás "hülyegyerek", aki
hasonlít a gyenge minőségű fotóra. Valószínűleg már robbantott is többször a saját szórakoztatására,
ezért most ideális tettes az ügyben.
Csak remélni tudom, amennyiben ártatlan, akkor sziklaszilárd alibije van, különben még Ferenc Ferdinánd esetet is rá fogják verni.....
Te meg minden faszságot benyalsz. Hol bizonyítottam, vagy tettem bármilyen kijelentést, hogy ártatlan? Csak a DNS vizsgálat hülyeségét/értelmetlenségét hozom fel
És utána őrizetbe veszik a hülyegyereket, róla is DNS-mintát vesznek, és hoppá! meg fog egyezni a hátizsákon talált mintával. Akkor mit fogsz kitalálni, bűnvédő?
A cuccon talált DNS-t kell valamihez hasonlítani, nem a rokonához.
Ha betörő vagy, akkor anyádnak mi köze van hozzá? Az, hogy te a hülye gyermeke vagy, annak nem sok köze van egymáshoz, pláne a rokonságnak. Megállapítják, hogy ő az anyja. És?
(A személyesen a gyanúsítottól való közvetlen DNS mintavétel ütközött nehézségekbe (illetve nem lett volna okos dolog*) addig, amíg nem volt rendőrkézen.
Az elfogáshoz bőven elégséges volt egy anya-fia szintű / nagyon magas-fokú egyezés. Most már ezen túl vagyunk. Lehet közvetlenül a gyanúsított DNS-ét vizsgálgatni oda-vissza.)
*Ha pl. vele csinálják meg a "szondás-trükköt", akkor már rég Venezuelában lenne, mire elkészült a teszt.
Ahelyett hogy letartoztattàk volna a merénylot azonnal, elobb meg kellet gyozodni hogy a talàlt dns valoszinuleg az ové.... ehhez elég volt osszehasonlitani azt a mamàja dns-ével...ebbol làttàk hogy nagy valoszinuséggel o az.
A DNS-nek ebben mi szerepe van? (Hozzátartozóira értem) Max a rokonsági fok állapítható meg.
A távirányítón levő meg csak azt, hogy van a cucchoz köze, ami nem igazán jelent semmit. Az amit most hallok, hogy a pince tele volt minden szarral, az már bizonyít. A DNS szerintem csak annyit, hogy valamikor volt hozzá köze. A rokonsági fok meg semmit.