Nos Skacok, jó volt látni tegnap pár Macifület, Olivért, Maciarcot :-D stb., s a szerető gazdikat. Köszönhetően a gyerkőczöknek, órák alatt nagyot fordult a kerítés vs. Orlando lufi tulajdonlási aránya, így a képeken kicsit majális jellegű a hangulat.
Kellemes nap volt, amely ugyan _nem_ pótolhatja a MOT-ot, de talán enyhe gyógyírt jelent, amíg összejön a nagy csapat is. Külön jó volt új tagjainkat is személyesen látni, ráadásul plusz pont nekik a szintén nem fehér verdáért :)
Ja, és arról a "borzalmas" :) felniről se feledkezzünk el! (Istenem, csak egyszer fordulnátok el, azonnal emelőn lenne a kocsi :D )
Nálunk a hazaút is változatlan hangulatban telt, tessék csak nézni a csomagtartót! :)
Mi abban egyeztünk meg, hogy viszem, ha előjön újra (de persze azóta sem jelentkezett a hiba). Kíváncsi vagyok, hogy Te a csere után -akár fél-egy évvel is- tapasztalod-e... Ha nem, akkor annak én _is_ örülnék :), hisz megvan a magoldás.
Nem volt mit tenni: osztálykirándulás volt a középső fiaméknál... Ráadásul búcsú (megy 8 o. gimibe / a nővére után).
(Amúgy az is nagyon jól sikerült, pláne, hogy a legkisebbnek sem lett semmi baja: egy totál kietlen réten egyszer csak felbukkant egy száguldó lovaskocsi, ami elé a kicsik ijedtükben kiszaladtak... Megállt mindenkiben az ütő... Hajszál híján nagy baleset lett. Hihetetlen, hogy a nagyváros kellős közepén biztonsággal terelgetjük őket / a kicsi is megtanult városiasan közlekedni, szétnézni, stb. A Bükk-fennsíkon, meg a forgalomtól totál messzeségben egy réten majdnem elgázolják. A JóIsten vigyázott mindnyájunkra.)
Bevittem, természetesen nem nagyon sikerült reprodukálni a hibát, bár féligmeddig igen. Az lett a vége, hogy biztos ami biztos inkább rendelnek egy komplett bowden készletet és kicserélik az egészet. Szerintük az tud szorulni csak.
Szerintem igen, kb. másfél óra nekünk az út. Ha többiek is ott kezdenek, akkor reggel még nyúlcipőt is veszünk, hogy odaérjünk. :) Hányan indulunk onnan?
Nos, a múltkori megoldás kb. 10 perc volt, most minimum egy órát volt a szervizben. Nem tudták produkálni a hibát, így bár minden szóba jöhető dolgot átnéztek, de nem találtak semmit. Neked milyen gyakran jelentkezik? Fél évvel ezelőtt nekem _minden_ 2. és 4.-be váltás ilyen volt.
Azért még 100 alatt maradok, de 50e km után semmi. Mi a felszereltséged, mert bizonyos szint felett (emlékeim szerint) erősített a szövet. A mienk ilyen, LTZ-s. Mindenesetre 6700 km után ilyen szvsz nem megengedett, gyakorlatilag új a kocsi.
Sziasztok! 6700 km van az Orlandómban, s a vezető ülés a "hátsóm" alatt kicsit bolyhosodik. Most még szinte alig észrevehető, de észrevehető. No, gondoltam ez érdekes, mi lesz 60 ezernél? Nem vagyok súlyos alkat (70kg) és nem veszélyes tárgyakkal a farzsebemben ülök be a drágaságba....mégis ez van. Tudom, vehetek üléshuzatot, de nem akartam, mert tetszik nekem ez az ülés, úgy, ahogy van, s elvileg bírnia kellene. Valakinek hasonló tapasztalat? Erre is vonatkozik a garancia?
szia. igen csak penteken tudom vinni mert akkor erek ra. majd meglatjuk. ha esetleg korabban lesz infod amit el tudok majd mondani a szervizben azt megkoszonnem.