127 kép? :D Azt a nyomkodós mindenedet! Én 4x kattintottam el eddig. A CSM -et állítgattam, meg az egyéb beállításokat végeztem el. Most töltöm az akksit reggel meg folyt. köv. az ismerkedéssel, és a tanulással(!!!). Már a D3-nál is majd' elvesztem a sok opcióban. :)
Agyon is vertek volna, ha ott nekiállok komolyan tesztelgetni, akkora tömeg verődött össze a D800 érkeztére. :)
Most úgy néz ki, tényleg nagyobb szállítmány jött, mivel voltunk vagy tízen, akik abban a másfél órában gépet vettek.
Kimentem késő délután a városligetbe és ott tesztelgettem kicsit a gördeszkapályán. Az LCD zöldes elszíneződése valós dolog. A gép, így első blikkre több mint ígéretes, bár kell még pár hét mire összeszokunk. Mindenesetre hétvégén esküvő és úgyse állom meg, hogy ne lőjek vele párat.
Nem, ezen nem akarok "spórolni". Amúgy is azt vettem észre az eddigi tesztek alapján, hogy a 24-70 szebben muzsikál a D800-on, mint a D3-on. Persze ezt nem exakt info alapján, hanem csak olyan ráérzésből mondom. Ezen felül viszont kifejezetten sokat használok fixet. A képminőségben nem alkuszom, a súlyban szeretnék. :)
Én most nem veszek. Nem elsősorban az ára miatt, hanem azért, mert a D3-ban is elsősorban a súlyt sokalltam. Most megpróbálom megszokni markolat nélkül (könnyítési hullámban vagyok). Ha megy megy, ha meg nem, akkor veszek én is. És persze, csak eredetit. :)