Aki tart magyar óriást az jelezzen felém. A legutóbbi Kistermelők Lapjában megjelent cikkre jelentkeztek magyar óriás tenyésztők, tartók. Van egy magyar óriás fehér tenyésztő is! Akinek szüksége lenne bakra! Létre hozunk egy honlapot ahol lehet majd árulni a magyar óriásokat.
Értem.Ha van rá módod készíts már légyszíves képeket a tenyésztőnél ha ilyen és hasonló nyulai vannak!Nekem nagyon kellene fehér bak persze magyar óriás.Hol laksz?
Magyarországon a XX. század első felében rendkívül népszerű volt az óriásnyulak tenyésztése. A belga óriás meghódította Európát! Az akkori belga másként nézett ki, mint most. Teljesen másként. Sokat változott. Minden nemzet saját képére formálta az óriást. Amelyekről én tudok: -belga -német -magyar -cseh(morva) -szovjet -brit
A brit elég közel áll a magyar óriáshoz. A német- és belga óriás már nagyon eltávolodott. Szovjetet még képen sem láttam. Szívesen látnék egyet. De a magyar az magyar. Ilyen egy igazi magyar óriás!
Szinte mindenünket ki viszik aztán vissza hozzák!!Tudod a Zsi.....ók!!Na ezt nem is fírtattom!De az biztos hogy amik lesznek vágni való nyúlaim egysem fog ki kötni az áruházak polcain!Mivel szereztem vevőket a nyúlaimra!Ma is vágtunk kettő db-t!!1000ft/kg adtam!3 kg volt a nyúl!ezresé meg meg vettem!És még etetnem sem kellett!