Keresés

Részletes keresés

BlackTriple Creative Commons License 2010.10.14 0 0 2480
már nagyon hideg van motoron reggel :-(
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.13 0 0 2479
Úgy gondolom, hogy jövő hét elején lesz dolgom a West-End-ben, előtte majd jelzek és megumálunk valamit.
Előzmény: BlackTriple (2478)
BlackTriple Creative Commons License 2010.10.13 0 0 2478
hát kia vezér? OV...
Ha bejössz kávézunk és beszélgetünk :-)
Előzmény: CaféTriple (2476)
misii Creative Commons License 2010.10.13 0 0 2477
Benne vagyok a próba és egyéb szavazásban is, de ez egy kávédba fog kerülni, persze csak akkor, ha még belefér a költségvetésedbe. :)
Előzmény: CaféTriple (2472)
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.13 0 0 2476
melyik vezér szól? mostanában nem spekulálok sajnos, hiányzik is egy kicsit. lehet, hogy inkább fel kellene inkább dobnom a tunning árát valamire? hátha lenne belőle akár valami komolyabb is.lehet, hogy bemegyek hozzád valamikor
Előzmény: BlackTriple (2475)
BlackTriple Creative Commons License 2010.10.13 0 0 2475
nemsokára szól a vezér...vegyünk fel pozit...de milyen irányba?
Előzmény: BlackTriple (2474)
BlackTriple Creative Commons License 2010.10.13 0 0 2474
rám számíthatsz! Az ellenérzés már megvan :-) Kapja be mindenki! :-)
adamrezi Creative Commons License 2010.10.12 0 0 2473
Én majd jól beszavazok mindíg, és építtetek veled valami giccses szart. :)
Az arany/fekete kombó megunhatatlan! ;)
De aztán nincsen duzzogás, ha valamit megszavazunk, akkor az legyen, nem ám saját elképzelés.
Itt havi szinten megy a szavazás:
http://www.triumphrat.net/britishmotorcyclegear-com-bike-of-the-month-contest/

Nem biztos, hogy ami neked tetszik, az másnak is bejön.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen társaság szavaz.
Előzmény: CaféTriple (2472)
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.12 0 0 2472

Szevasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Mint sokan azt bizonyára tudjátok időbeli korlátok miatt nekem az új motor vásárlás és/vagy átépítés ugyanolyan fontos, mint maga a motorozás. Mivel az új Speed Triple nekem csalódást okozott, az S1000RR-ből nem csináltak (még) streetfightert és a V4 Tuono vlszg nekem kicsi lesz,  úgy határoztam, hogy befejezem a sajátom átépítést és szeretném a jövő évi Tridays-en privát kategóriában elindítani a motoromat. Ha összeszerveznénk egy közös túrát és együtt rághatnánk a körmünket a sikerért az maga volna a Nirvána, de most legelőbb avval tudnátok támogatni, hogy segítségemre lesztek egy-egy döntés meghozatalában. Üssük el közösen az unalmas telet, valamennyi motorozás illúziót idecsempészve. Vagyis szavazzatok. Mert minél több szavazat érkezik egy-egy holmira, annál nagyobb eséllyel fog sikert aratni Ausztriában. Természetesen a finanszírozás az én gondom (persze adományokat elfogadok he-he), és majd azt is megmomdom, hogy mennyi az annyi, vagyis mennyim van az ügyre. Már most is kb, 1M.-nyi extra van a motoron és ezt most fokozhatjuk. Nem akarok senkit irritálni, a magam módján fanatiuks vagyok és a motorozáson kívül semmire sem költök (természetesen a lányomon kívül), de szeretném ha senkiben sem keltenék ellenérzést az ésszerűtlen pénzköltéssel. Számításaim szerint kb 20 látogatója van a fórumnak, tehát nézzük KI AZ AKIT ÉRDEKEL AZ ÜGY? PRÓBASZAVAZÁS URAIM!

Attis_ST Creative Commons License 2010.10.12 0 0 2471
Ez már igaz :)
Előzmény: Ratesz (2470)
Ratesz Creative Commons License 2010.10.11 0 0 2470
Kis örömökből áll az élet... :-)
Előzmény: Attis_ST (2469)
Attis_ST Creative Commons License 2010.10.11 0 0 2469

De még mennyire díszítik :)

Végre megint mér a km órám, megértük ezt is :)

Előzmény: csibu955 (2467)
Ratesz Creative Commons License 2010.10.06 0 0 2468
Nekem ezt a bringát még emésztenem kell, furcsák az arányai, de lehet csak a kép tömzsíti. Az új lámpa és a váz rögtön mutatja a változást, de még nem tudtam eldönteni, hogy ez kárára vagy előnyére vált. Fejidommal nézzétek, akkor mindig sokkal jobban mutat minden street/speedtriple.

Mindenképpen meg kell tekinteni élőben amint lehet!
Előzmény: CaféTriple (2454)
csibu955 Creative Commons License 2010.10.06 0 0 2467

Volt daytona elsó tellóm, de eladtam, végülis ki sem próbáltam a motorhoz adták egyéb más daytona alkatrésszel amikor most egy ST-t díszítenek.

Persze kipróbálhatod a gépemet, én is szivesen kipróbálom a tiéd. Mondjuk az Rs futómű nagy előnye, hogy a legrosszabb köves úton is lehet 60-al menni :D

Előzmény: Ratesz (2465)
Ratesz Creative Commons License 2010.10.06 0 0 2466
Ja, ha nem lett volna tiszta a futóműről beszéltem... :DDD
Előzmény: Ratesz (2465)
Ratesz Creative Commons License 2010.10.06 0 0 2465
Nyugi Csibu, király a géped! :) Viszont érdekes lenne számodra kipróbálni a Daytonáét, ami szintén nem egy mai technika, mégis annyi állítási lehetőség van rajta, mint a mai gépeken. Simán el lehet veszni a setupokban, az idei egyetlen mátrai karikázásom alatt vagy 12-15x változtattam rajta és lehet vissza kellene tekernem alapra és újrakezdeni mindent. :-)))) Volt, hogy alig bírtam befordulni egy körforiba, pedig egy negyedet(!) tekertem csak! Majd egyszer összefutunk jövőre és kipróbáljuk egymás paripáit, kiváncsi vagyok az RS-re - gondolom vica versa így van. ;-)
Előzmény: csibu955 (2460)
streettriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2464

Hajszáritóval melegitsd, és próbáld fölhajtani a tank formájára.

Azért jön föl mindig, mert nem követi a tank ivét.

Sziló elvileg megfogja, viszont elég drasztikus.Ha cserélnéd a padot, akkor van szopás.

Talán a 3M-nek nagyon vékony k..va erős speciális kétoldalas ragasztója, én először inkább azzal próbálkoznél.

Állat az új Speed, bár a Street váza szerintem szebb.

G.

Előzmény: CaféTriple (2463)
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2463

Köszi. Majd leszedem valamikor, aztán valahol összefutunk. Majd jelentkezem miatta. Remélem most télen lesz rá időm.

K. Zsolti, aki eredetileg is és most is felragasztotta a tankpadot, most szilóval próbálkozna. Szerinted az megfogja?

Azt mégis megmondanád, hogy ennek az anyag hol van az olvadáspontja, hőre ez is lágyul, gondolom. Mit tudom én, ha 70-80 fokra felmelegítem, egy súly alatt lehet, hogy ki tudnám egyenesíteni. Vagy? Most nagyon rideg, olyan mint a sztirol. Volt egy műanyagújrahasznosító üzemem, nem vagyok teljesen kuka a műanyagokhoz.

Ja és hogy tetszik az új Speed?

Előzmény: streettriple (2462)
streettriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2462

Szia Gergő!

Az a kár, hogy nem Street-ed van :).

Az a gáz a tankpaddal, hogy hiába melegited, mert a ragasztóanyag szar rajta.

Meg kéne próbálni leszedni, letakaritani az alját, és valami speckó ragasztóval visszatenni.Csak a melegités nem oldaná meg a gondodat, és lehet, hogy a gyanta is fölhólyagosodna.

A csizmavédő project természetesen működik, csak kéne nekem a vas hozzá.

G.

Előzmény: CaféTriple (2461)
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2461

Hello Géza,

kár, hogy az enyémre nem jó mert simán alku nélkül megvenném.

Viszont kellene egy kis segítség. Nem tudom mennyire emlékszel, de van egy gyári karbon tankpadom, ami kezdettől fogva szarul állt a tankon. Valahogy görbe és elválik  a tanktól. Pedig a gyári katalógusból van és nem is én tettem fel. Szóval pld azt szeretném kérdezni, hogy hogyan reagál ez az anyag a hőre? Ha esetleg megmelegíteném, nem lehetne rajta valamit javítani? Vagy esetleg Te nem tudnál valamit kezdeni? Ja és áll még az ajánlatod, amit tavasszal tettél a lábtartó melletti izére? Bocs. de nem tudom  a nevét :)

Üdv

Előzmény: streettriple (2449)
csibu955 Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2460

A hétvégén kicsit motoroztunk a Mátrában aránylag nyugodtan és azon gondolkoztam, hogy nekem nem is igazán kell több, persze ha lenne még benne erő elférne, meg egy két gyorsításnál biztos nem bánnám de nem áldoznék fel egy Nm-sem.  Az Rs súlya egyébként meglepő ahoz képest, hogy nem mai gyerek (lassan veterán korban van:D) menetrekészen+teletank is csak 234kg.

Talán a futómű lehetne jobban állítható...esetleg kormányról:D (emiatt egy kicsit érdekelnek a BMW-k). Persze túra kategáriába nincs szégyenkezni valója, sőtt 2000-ben még nagyon jónak írták az újságok...de mindenki tudja: repül az idő.

Az új GT-ről olvastam, hogy kapott plusz Le, de a nyomatékból visszavettek...remélem azért nem indulnak el a Le hajhászás felé, legalábbis túra kategóriában semmi képpen nem kellene.

Előzmény: CaféTriple (2457)
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2459

akkor anya örül :)

Előzmény: BlackTriple (2458)
BlackTriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2458
nekem nagyon gyere be a gép!!!!
Előzmény: CaféTriple (2454)
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2457
Igen sokkal modernebb, frissebb lett. De szerintem hamarabb mutatták be, mint szerették volna. Gondolom a marketingesek elkezdtek ordítani, hogy lassan a Hyosung is a nyakunkra nő (ez csak bulváros túlzás). Nekem hiányzik a motorikus fejlődés, kevésnek találom a súlycsökkentést és bár mindig is nagyon tetszettek az Y küllős kerekek, kissé már elcsépeltek ezért valami olyat vártam volna, ami egyedi. Kíváncsi leszek lesz-e belőle R verzió. De nyílván a Street példájából kiindulva max egy-két év múlva és csak ugyanezzel a motorral. Én kicsit csalódott vagyok
Előzmény: csibu955 (2456)
csibu955 Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2456
Vadító. Eddig is nagyon tetszett, féltem attól ha a két körlámpa valamikor eltűnik akkor nem fog tetszeni de nagyon eltalálták és ami mégjobb, hogy lehet hozzá kapni dupla körlámpát is:D. A vázat tényleg jó, hogy átdolgozták.
Előzmény: CaféTriple (2455)
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2455
Hát ilyen lett. Nincs benne 1200-as blokk, csak az 1050-sen javítottak valamennyit, 137 Le lett főtengelyen Viszont vadonatúj a váz, ami azért jó hír, mert a mostani 1997-ből származik. Tehát jócskán eljárt már felette az idő, de azért igencsak jól bírta. A súlyából 5 kilót faragtak le, vagyis 212 kg lett teletankolva (elvileg). állítólag olyan a kezelhetősége, mint a Street R-ré. Meglátjuk.
CaféTriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2454
streettriple Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2453

499 Euro a Rizománál.És ott még alkudni se lehet :).

Előzmény: Mcemru (2451)
gaborab Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2452
nem vok nagyon oda ezekert a tuning cuccokert, de ez odaver :)
Előzmény: streettriple (2450)
Mcemru Creative Commons License 2010.10.04 0 0 2451
csábítóan néz ki...
az ára már nem annyira :)
persze tudom h általában 300+ euro egy ilyen szett...
Előzmény: streettriple (2449)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!