Nyilván nem minden a stat, de itt az jött le, mintha csak úgy tessék-lássék tenné a dolgát mindenki. Márpedig 13 támadó lepattanó vagy ennyi assziszt azt mutatja, fejben rendben voltak a játékosok, odafigyeltek. Nyilván a jó dobóforma lehet egyszeri is, decemberben itt nyolcvan alatt dobva nyertünk. De a védekezés az odafigyelés kérdése.
Nyertünk, elvettük a pálya előnyt, valóban helyenként élvezhetően _ végig vezetve, de ... nagyon hullámzó alapszakasz után nagy meglepetés lenne ezt a csapatjátékot és feljavult védekezést hozni megbízhatóan ...
Sztem nem jól láttad. Ha arra gondolsz,hogy mindenki csak gépiesen teszi a dolgát,abban van valami,de ez a jelenlegi világjárvány idején az élet minden területén így van. Én is tapasztalom,hogy minden területen fásult mindenki.
Viszont ez a mai meccs ennek ellenére sztem rendben volt.
Azért most ne fanyalogjunk... Ez volt eddig a szezon legfontosabb meccse, hat játékos tíz pont fölött, kiosztottunk 21 (!) asszisztot, agyonnyertük a lepattanót és dobtunk idegenben majdnem százat. Ja, és nem a Jászberénynek. Szóval, hogy úgy játszottunk, mint máskor, az nem tudom, mire igaz... Esetleg néhány őszi meccshez viszonyítva.
természetesen semmit nem ér, ha nem nyerünk itthon, márpedig ez a két csapat eddig mindig idegenben verte a másikat. De most nagyon ott kellene lenni fejben, mert a Debrecen nem fogja feladni egy szar meccs miatt.
Furcsa meccs volt olyan szempontból,hogy majdnem ugyanazt játszottuk mint az egész szezonban.
A különbség az volt,hogy jobban dobtunk mint szoktunk,meg a védekezésben jobban odatettük magunkat.
A hozzáállás az maximálisan jó volt.Voltak most is hibák,de ez most belefért.Nem lefutott a párharc,de most nagyjából látszott,hogy mivel lehet legyőzni a Debrecent.Szoktuk ekézni Fofót,de ez most taktikailag is rendben volt.
Ezt én nem értem! Az alapszakasz két sima veresége után, idegenben, gyakorlatilag végig vezetve, magabiztos győzelem mellett "iparos munkának" nevezni, és hiányolni a tüzet... Adja a jó szerencsénk, hogy ilyen iparos munkával és ilyen eredménnyel csináljuk végig a rájátszást.
Összesen öt eladott labdánk van, tízzel több lepattanónk, ez nem azt mutatja, hogy fejben ne lenének ott a játékosok. A Debrecennek nyilván meleg a pite mínusz tízről, de ezen az utolsó negyeden már nagyon túl lennék...
Nekem ez iparos játék, nincs benne tűz és motiváltság. Olyan kötelező munka szagú, nem szeretem a sportban az ilyen mentalitást, nem érzem a verseny és küzdő szellemet a mieinknél ...
Hát, eggyel dobtak be több triplát ugyanannyi kísérletből, mint mi... Nekem úgy tűnik (csak a statot látom), hogy Moodyra elég sok fog hárulni, ő meg szeret is eszetlenül játszani, de az biztos, hogy mi dobhatnánk jobban. Igazi play-off meccs.
Jobbak vagyunk lepattanóban, egész jól limitáljuk a centereiket, viszont szarul dobunk. Izgalmas, igazi play-off meccs, jó lenne kihasználni, hogy nekik van több veszíteni valójuk. Kérdés, egy szoros végjátékig elmegyünk-e és ha igen, abban tudunk-e végre nyerni.
Nem baj! A kupán "bejelentkeztünk" a rájátszásra. Én Davis elé tennék gyorsan egy jövő évi szerződést, mielőtt lesimáz minket a DEAC. Aztán Voja mellé keresnék egy meghatározó magyart jövőre.
Fofónak egy jó tanács. Az utolsó 5 percben irányítson Voja. Akkor talán találkozik a labdával. Garantálom, hogy hatékonyabb lesz, mint Curry eszetlenségei.
Egyébként alacsony színvonalú meccs volt.Nagy esélyt szalasztottunk el,mert gyengén játszott az Olaj.Akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.Persze ha az Olaj jó lett volna,akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.
Amit említesz az így van.Sajnos nem tanulunk a hibáinkból,nincs változás.A védekezésben volt előrelépés,de ma ez nem volt elég.Sajnos ma Davis sem volt olyan hatékony mint máskor,pedig ez ma elég lett volna.A továbbiakat majd meglátjuk,de én úgy gondolom a Debrecen jobb lesz mint a mai Szolnok.
Curry egy beépített ellenfél, mindig minden rajta megy el. Mellőzni kellene , vagy lecserélni az utolsó percekre. A padon talán nem tud hibázni! Nagy kár, hogy így alakult, mindig csak a bizakodás aztán a nagy semmi!