Saját autóval rendelkező magára is igényes hölgy családi házak, lakások, irodák , takarítását vállalja hétköznap és hétvégén is szakmai fényképes önéletrajzzal.heti rendszerességgel . Megbízható leinformálható kollégákkal ,társasházak, irodaépületek takarítását is vállaljuk .
Tisztelt hölgyem/uram! Tóth Árpádné vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem. 2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idős emberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:800 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi
Heti egyszeri rendszeres takarításra és vasalásra keresek megbízható , takarításban gyakorlott, alapos hölgyet, hosszú távra, lehetőleg pénteki napra. Olyan személyt keresek, aki teljesen önállóan képes elboldogulni, folyamatosan rendben tartani a lakást, takarítás közben óvja a berendezési tárgyakat. Tapasztalatunk szerint 7 órai munkáról van szó, ezért 7000 forintot tudunk fizetni. Referencia feltétlenül szükséges!! Négyfős család vagyunk, reggeltől estig dolgozó házaspár és két egyetemista fiú. A lakás kb. 110 nm, II. kerületben van, a Pálvölgyi barlanghoz közel. (Kolossy térről 65-ös busz). Azonnal lehetne kezdeni! Kérem, hogy akkor keressen, ha valóban úgy gondolja, hosszabb távra keres munkát.
Elvárások:
- szobákban porszívózás, portörlés, pókhálózás
- 2 fürdőszoba alapos takarítása, kád körül a csempe lemosása, alkalmanként a teljes felület lemosása
- előterekben igény szerint felmosás vagy porszívózás
- konyha alapos takarítása, tűzhely takarítás, időnként hűtő kimosása, konyhaszekrények áttakarítása belül is, nem egyszerre, apránként
- ablak és ajtó mosás, ez nem rendszeresen
- szemetesek ürítése
- terasz igény szerinti felseprése, esetleg részben vagy egészben felmosása
Budapesten a Nyugati tér közelében lévő 35 nm2-es lakás takarítására keresek nagyon megbízható, leinformálható takarítónőt. Fényképes önéletrajzokat a lilliesprimehome@gmail.com e-mail címre várom.
Budakalászra, családi ház takarítására keresek takarítónőt heti rendszerességgel. Fényképes, rövid bemutatkozó levelekkel lehet jelentkezni órabér megjelölésével a takaritasbudakalasz@gmail.com-ra.
Kispestre 1 szobás, (fürdőszoba, zuhanyzó, konyha, előszoba) lakás takarítására keresek takarítónőt kétheti rendszerességgel. A lakás 2-3 óra alatt kitakarítható.Fényképes, rövid bemutatkozó levelekkel lehet jelentkezni bérigény megjelölésével (ha lehet fix összeg, nem órabér) a tisztasagtisztasag@gmail.com címen.
Rendetlen zuglói család kifejezetten talpraesett, okos, gyorsan dolgozó takarítónőt keres, hetente egyszer kb 4 órában. Várjuk jelentkezését a zugloicsalad@gmail.com címen.
Takarítást vállalok Budapesten az V., VI., VII., VIII., X. kerületekben. Lehet iroda vagy magánlakás. Külföldieknél is vállalok takarítást angol nyelv tudással.
A mai rohanó világban egy fárasztó nap után hazatérve egyikünk sem vágyik további fáradságos munkára, például ilyen lehet a lakás takarítás.
Ha Ön is azok közé tartozik, akik szabadidejüket szívesebben töltik családjuk körében, pihenéssel töltve, és nem szeretnének a takarítás gondjaival bajlódni, ajánljuk magunkat figyelmébe! Válasszon minket, elérhető áron!