Akit érint! Ne feledjétek, hogy most vasárnap kb 22:00-kor kezdődik a Fantasy Draft. Jó lenne, ha mindenki jelen tudna lenni, mert akkor gyorsabban pörög a játék.
(Lehet, hogy 21:00kor kezdődik. Vasárnap délután már, ha belépsz látod a visszaszámlálót!)
A junioroknál a beharangozóban is említett Tigers Juniors visszalépés illeti, a nyíregyházi fiataloknak minden mérkőzése elmarad, így automatikusan négy darab 0-35 arányban elvesztett mérkőzéssel zárták a szezon a 'kis tigrisek'.
Hii All' Mi a szitu'?Holnap GAMEDAY!!! A kerdesem hogy Kolozsvari ut de meik keruletben mert van a III.kerben,XXI.kerben meg a XXII.kerben.Köszi a választ elöre is ja meg hanyra kene kivonulni??
Sziasztok Kadétok és Katonák!!Innen jelentkezem Pöstrő a kolibúúúl!!!Kiderült h a szobatársam báttya a wolves1 centere a szomszéd szobában pedig a juniorból vannak jelen 2en!!:D Téma az van 1000rel de az edzés naon hiányzik!!Pénteken ne igyon senki mert a Szombat nagy nap!!!!Pusszancs
GOOOOO CADETS!!!!!!!!!!GO SOLDIERS!!!!!!!!!!!GOOOOO FIÚK A KLUBBÓL!!!!XDXDXD
ment volna segítség nélkül is. ma nem leszek mert dolgozok.A csütörtököt már alig várom végre elkezdjük a technikai felkészülést az őszi meccsekre mert több is lesz.Jöjjön mindenki mert fontos edzés lesz.
Szerintem másról is szól ez a szitú...egyetlen egy olyan irányító sincs aki minden NFL csapatnak dobott TD passzt...vagyis Én úgy tudom...és szerintem jól tudom:)).Favrenak már csak egy csapat hiányzik!! Na találjátok ki melyik ez a csapat:)))
Segítek kicsit:))) A Vikings csoport riválisa...és igen hosszú ideig volt ott FAVRE!!
Szerintem ha megcsinálja akkor ez egy olyan rekord lesz hogy húú!!!