Keresés

Részletes keresés

legoca01 Creative Commons License 2009.06.21 0 0 1633
sziasztok nem tudna nekem adni valaki egy fundit???
a lány fundim mellé szeretnék!
kornél88 Creative Commons License 2009.06.20 0 0 1632

Sziasztok! Sajna későn értem már ki ma a fehérvári kiállításra de azért láttam a szebbnél szebb fundikat! Igaz nem láttam az összeset, de Hádéssz, Dancyval és Logennel találkoztam és készítettem róluk pár képet:D

Sajnos eredményeiket nem tudom, de majd holnap már reggel kinn leszek! Azt tudom, hogy Logen nagyon ígéretes szépség lett! (lehet, hogy Hádész csak 2. lett...nem tuti...majd a gazdi leírja:D)

Hádész

Dancy aki aludt:D

Logan

Loganről van még több kép is mert ő részt vett a Best in Show programon ahol véleményem szerint már előre eldönött győztese volt a korosztálynak! Mert felálltak a ringben és már mutatta is a győzteseket a bíró!!!

Remélem nem haragszanak meg a gazdik, hogy megosztottam a képeimet a kutyusokról!!! Holnapról is hozok majd képeket nektek!

feketepanda Creative Commons License 2009.06.20 0 0 1631
trico:)

Hű de..hű de...hű de jófej a kocsmásod:)) Lehet, hogy írtad itt már, de nem emlékszem rá, kik a szülei? Ezen a képen baromi jól néz ki...

Fekete Panda

A lapomon a mail címem, írd meg ott, ha itt nem:))

Köszi!

pussza
Előzmény: trico (1626)
Zsófi11 Creative Commons License 2009.06.18 0 0 1630

Bemutatom "fundikiscicáinkat"! Már nagyon vártuk őket.

Nagy kutyáink csak az idegen macskákat üldözik, de a sajátjainkat soha sem bántanák. A kiskutyák nem  tudnak még velük mit kezdeni. Ők még ugatják, de nem bántják, játszanak. Sztem tetszik nekik, h a cicák kisebbek, mint ők.

legoca01 Creative Commons License 2009.06.17 0 0 1629
sziasztok!
nem tudna nekem adni ajándékba egy fundi fiút?
a lány fundi mellé akarom hogy legyen párja!:(
newf_grooming Creative Commons License 2009.06.17 0 0 1628

Üdv mindenkinek!

Itt a nyár és a jó idő! Újfoundlandik kozmetikázását (fésülés, fürdetés, nyírás) vállalok! Házhoz is megyek! Bővebb infoért írjatok E-mailt!

Szép nyarat mindenkinek!

Kemenesi Zoltán

maryspuppy@yahoo.com

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.16 0 0 1627

Szia Lolly!

Hát a mi fundink és a macska imádják egymást, sülve-főve együtt vannak!Nekünk eleinte két cicánk volt, úgy el voltak hárman, télen a fundi nagy szőrében bújtak el a macsekok.Sajnos a kandúr macskánk nagyon csavargós volt és elveszett.De a lány cica megmaradt nekünk, ő még a szomszédba is alig megy át, állandóan itthon van, egyáltalán nem csavarog.De mikor a lány macskánk tüzel, jönnek a kandúrok, és a kutyánk megállás nélkül ugatja őket és addig nem hagyja abba még el nem zavarjuk az udvarló macskákat...

A macska amikor a földön fekszik, még akkor sem riad meg ha a fundink épp mellett rohan el nagy sebesen pedig elég ijesztő lehet neki. Szóval nálunk kutya-macska barátság van, amióta összekerültek.

Előzmény: -Lolly- (1620)
trico Creative Commons License 2009.06.16 0 0 1626

lemaradt a kép az imént...kocsmában

íme Darth Vader a sötétség fejedelme:-)))

trico Creative Commons License 2009.06.16 0 0 1625

Sziasztok!

Én is lassan egy éve nem jelentkeztem, de ha van időm be-be nézegetek ide és olvasgatom az írásaitokat.

Nekem van a Darth Vader kutyusom, aki már augusztusban 2 éves lesz:-)))Szépre megnőtt azt hiszem.:-))))

Lenne egy kérdésem, mert tanácstalan vagyok....Imádja a vizet, de nem úszik. A kis fundi társávál járunk le a Dunára, aki mint a Baywatch-ban mindent kihoz a vízből, míg a Darti áll a vízben és várja. Tegnap hosszú pórázzal összekötöttük őket, így kénytelen volt úszni, mikor Gina elindult a fáért. Simán úszott (kellett neki), de utána nem indult be magától.Félhet szerintetek?

Van valakinek ilyen tapasztalata?

Azért küldök egy képet róla. a kép címe: Darth Vader a kocsmában:-)))

máxem Creative Commons License 2009.06.16 0 0 1624
Sziasztok!

Lolly nálunk Hunor kicsin haverkodni akart a macskánkkal , de gyagyásnak (ez a neve, mert tényleg gyagyás) nem teccet állandóan fújt és pofozta Hunort. Mióta Hunor felnőtt nincs barátság állandóan kergeti gyagyást.

Zsófi11 Hunor 8 hónapos egyenlőre kevés vicces képe van, ezt a képet 2 napja készítettem.
katka-40 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 1623
Sziasztok!
Nagyon régen jártam itt.Lenne egy kérésem.Van-e olyan köztetek,aki Kerekes Lacitól vett kiskutyát?Szeretném,ha írna levelet az e-mail cimemre privát.
katka40@gmail.com
-Lolly- Creative Commons License 2009.06.15 0 0 1622
Szia Kornél! :)

Van két cicánk, akik ha közel mennek a kennelhez, Léda felágaskodik, így jelzi hogy jobb ha távoznak. De nem ugatja meg őket. Az idegen cicákat viszont kegyetlenül megugatja. Remélem majd összeszoknak, mert a macsekokat is szeretjük. :)
Amúgy érdekes mód, mióta nála van a labda, azóta kezelhetőbb, és tényleg óriási a változás. Azelőtt hosszú nadrágban mehettünk csak be, már ott tartunk hogy kisgatyában és bikini felsőben is játszhatok vele, mert nem csipked. Bár tegnap este megrángatott, de szerintem érezte rajtam hogy hisztis vagyok, és "helyre akart rázni", ami kicsit erősre sikerült, de reggel úgy körbenyalt, mintha bűntudata lenne, de mondtam hogy nem az ő hibája volt. :) Már meg tudom ölelgetni rendesen, azelőtt nem tudtam, mert ugrált ha egy magassági szintre kerültünk. Bocsi hogy ennyit áradozom, de úgy örülök. :-)
Előzmény: kornél88 (1621)
kornél88 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 1621

Szia Lolly!

Hát az én kutyusom nagyon mérgesen viszonyul a cicákhoz ami bejön az udvarba az pillanatok alatt futtában távozik is!

Pont ma mikor állt le apukám a garázsba autóval szépen ült a nyitott kerítésnél a Boby és meglátott egy macskát az utcán azt kirohant és elkergette:D szóval nem szereti őket:D ő felségterülete az udvar:D

Ám szerintem ha van cicád tuti megszokja majd...össze kell őket szoktatni:D

pusz

Előzmény: -Lolly- (1620)
-Lolly- Creative Commons License 2009.06.15 0 0 1620
Sziasztok!

Hihetetlen hogy Léda mennyit változik, pozitív irányba. :-) Ha tudok, a napokban készítek képet a "kis" rosszcsontról. :-)
Kérdésem lenne: Akinek van cicája is, hogy viszonyul hozzá a fundija?
feketepanda Creative Commons License 2009.06.12 0 0 1619
Szia máxem:)

Hoztam én is nyaralós képet, Kali lányka itt éppen Rómában nyaral:)
Köszönöm kérdésed, éppen babázok, előző csapat elköltözött és boldogan kertészkedik már új otthonában, ott úgyis több a virág, itt már letaroltak mindent.

Nagyot nőtt a fiatalúr nálatok, a tavacska meg pont jó neki, látom felpróbálta:))

pussza
Előzmény: máxem (1616)
feketepanda Creative Commons License 2009.06.12 0 0 1618
Előzmény: máxem (1616)
Zsófi11 Creative Commons License 2009.06.12 0 0 1617

Szia!

Nagyon eredeti modelled van! Gratulálok! A kertitavas viszi nálam a pálmát:))

Vannak még ilyen képeid?

Előzmény: máxem (1615)
máxem Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1616
máxem Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1615
Sziasztok!

Én is régen jártam erre, de most bepótoltam és mindent elolvastam. Üdvőzölek Lolly én Kecsemétől 50 km lakom. Panda látom most nincs kicsi fundid mindet sikerült eladni? Én is felrakok egy nagy fekete horgászt és egy aranyos kislányos beállítású Hunort. Eleinte próbálkoztam a kerti tavat Hunor mentesíteni ,vásároltam is keményfalú medencét huninak kb 1 hétig bírta utána a nacsúr szétszedte. Maradt a tó és ott hűti le terebélyes fenekét.
kornél88 Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1614

Köszönöm a tanácsokat! holnap megyek haza és megvizsgálom...remélem nincs semmi...de lehet h inkább bevisszül a kórházba és ott majd megnézi a dokibácsi...nah majd meglátjuk holnap mi lesz midenképpen tájékoztatlak benneteket!

pusz

Nagyon szép a kis Léda:D

Előzmény: feketepanda (1610)
-Lolly- Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1613
Sziasztok!

Mióta bevittem Lédához a labdát, azóta teljesen kezelhetővé vált. Nem ugrál, nem csipked, ha mégis, akkor csak azért, hogy jelezze, "játszunk már!". :) Nem annyira, mint rég, nem olyan "durva". Mikor ma vittem neki a vizet, már hozta a labdát, bökdös vele hogy játszunk, és minden nap valami új pozitív változást tapasztalok. Pár napja megtanult fogócskázni, labdával a szájában fut előlem, vagy épp kerget, és nem ugrál, csipked közben. Élvezi a labdás játékot, nagyon. Meg tudom ölelni rendesen, mert nem akar egyből rám ugrani, le tudok guggolni, ülni mellette, nem ugrik rám. :)
Csak azért írom le, mert annyira örülök hogy ez a labda ennyire "megváltoztatta". nagyon élvezi, és én is rengeteget játszom vele, mikor kijövök tőle, nem ugat utánam. Úgyhogy próbálom meghálálni neki, és minél többet játszani, finom jutalom falatokat is kap. :)
Mellékelek képet, de nem túl jó, mert egyedül nehéz fotózni, ugyanis nagyon érdekli a fényképező. A másodikon már játék után, a lábamnál csücsül kis homokos nózival. :)

LédaLéda
darcyka Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1612
Sziasztok!

Egy fundi ismerősömnek lenne problémája bőrallergiával kapcsolatban, nem
tudnátok segíteni?? A tünetek bőrpír, viszketés, néhol szőrhullás, gondoltam megkérdezlek titeket....??
Johhn Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1611
A toklász ha már bement a fülbe, csak orvos tudja onnan kiszedni. Márpedig nálatok már nem ma kezdődött a dolog. Szerencsés esetben altatás nélkül is gyorsan kiszedhető, rövid utókezelés és perzse fűnyírás és összeszedés jön csak utána.

Előzmény: kornél88 (1609)
feketepanda Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1610
kornél!

Fektesd az oldalára, anyud közben simogassa és lámpával alaposan nézd át a fülét, ahogy csak tudod, óvatosan. Ne kotorássz benne, mert nem fogja hagyni, de ha látsz egy kis búzakalásszerű tüskét kiállni valahonnan, csipesszel óvatosan azonnal szedd ki. A toklász befúródik és ballag befelé...((( Toklászos időszakban sűrűn nézem a tappancsukat, hajlatokat, fület, már annyira megszokták, hogy a fül, fej átnézése után hanyatt dobják magukat és adják a tapijukat maguktól:)
Nekem mellső lábujj közé fúródott sérültem volt már 2x, mindkettőt ki tudtuk szedni, egyik orvosi eset volt. Találtam már bebökődve hónaljban, faroktőnél is, szerencsére még időben elkaptam a rohadékot.

Megnyugtatásként csak annyit tudok mondani, hogy más egyéb miatt is rázhatja a fejét, de csaknem mind orvost igényel. A belső fül kezelése nem egyszerű, szakember kell hozzá. Lehet atka is...allergiás reakció a kullancsra...stb.

Ha kullancsot találtam és kiszedtem, lepamacsoltam Betadinnal, utána bekentem Fenistillel és kapott egy ampulla Calcimuscot is, biztos, ami biztos. Hála Istennek a Stronghold jól beválik, 2 éve nem találtam bennük semmit.

pussza
Előzmény: kornél88 (1609)
kornél88 Creative Commons License 2009.06.11 0 0 1609

Sziasztok!

SEGÍTSETEK!!!!

A múltkor írtam, hogy rázza a fejét a kutyusom...akkor találtam a fülében egy kullancsot és annak tulajdonítottuk be a szüleimmel h biztos fáj még neki a sebe! De ma mondta anyum h még mindig rázza és egyik mukatársa mondta neki h lehet h toklász ment a fülébe aminek ez a tünete! Ez lehet mert van ilyen fűfajta sajnos a kenelében:(  Mit lehet vele csinálni???????

Írjatok légyszi mert nagyon megijedtünk ugyanis ezt olvastam róla "Bármely testrészbe jutva súlyos gyulladást okoz, előrehaladott állapotban felfakadó, gennyedző, váladékozó seb jelzi jelenlétét vagy az érintett szervre jellemző speciális tünetek....Fül: A kutya hevesen elkezdi rázni a fejét" Nyugtassatok meg h nincs valami baj és gyorsan kezelhető!!!!!

Pusz mindenkinek!

-Lolly- Creative Commons License 2009.06.09 0 0 1608

Sziasztok!

Tegnap egy hatalmas pozitív változás történt Lédánál. Délután gondoltam egyet, és bementem hozzá egy labdával. Ilyet még nem láttam, amit azzal a labdával művelt! Rúgta, gurította, aztán az orrával bökdöste felém, hogy rúgjam el neki. Majd fogócskáztunk, hihetetlen volt! Egyetlen egyszer sem kapta be a kezem, csak puszikat adott. A kennel közepén van egy diófa, és akörül fogócskáztunk. Mikor nála van a labda, teljesen másképp viselkedik, nem ugrál, nem csipked, a bűvös 20 perc után sem. Reggel is játszottam vele kicsit ennek örömére, mikor a labdáért nyúltam, már kezdte a fogócskázást, és bújt el előlem, majd bökdöste a labdát az orrával felém. Igaz a labda nem bírta sokáig és kilyukadt, de még így is jó játék. :-) :-) :-)

sziasztok! :-)

-Lolly- Creative Commons License 2009.06.08 0 0 1607

Kedves Feketepanda!

Köszönöm. :-) Ma szétnéztem, láttam láncos nyakörvet, nem is tűnik "brutálisnak". Szeretném a lehető legkényelmesebbet megtalálni, mert jó lenne ha hozzászokna. A régi nyakörve most a legkedvencebb játéka. :-) Főleg mikor fogom az egyik végét, ő pedig a másikat húzza. Mikor a ruhámat vagy kezemet akarta "harapni", próbáltam a nyakörvet adni neki, hogy azt rágcsálja, gondolom nem eslőre lesz eredménye, de tényleg gyorsan tanul. Jelentősen nyugodtabb, mint 2-3 hete, mostmár lehet dögönyészni is, csak 15-20 perc után bolondul meg. :-) Gondolom ez is valamennyire el fog tűnni, vagy csökken, ha mind az 5500m2-en szaladgálhat. Csak még azt nem tudom, a macskákkal mi lesz. van 2 cicánk, akikre valószínűleg féltékeny, hogy ők jöhetnek-mehetnek szabadon. Mikor kimegyek Lédához, a cicák is odajönnek a kennelhez, persze tisztes távolságot tartanak. Léda figyeli őket, aztán egyszercsak felágaskodik, de nem is ugat rájuk, csak megmutatja ki a nagyobb. :-)

Előzmény: feketepanda (1606)
feketepanda Creative Commons License 2009.06.08 0 0 1606
Lolly:)

Vastag szőr fedi a fundi nyakát többnyire. A bőrnyakörv ezt leszorítja ha rögzíteni is akarod, és nem "úgyiskihúzomafejem" játékot játszani:)
Mindenképpen egy egysoros, vékonyabb láncos az alkalmas a kicsilánynak, karikával a végein, ehhez tudod rögzíteni a húzózáras végű pórázt.
Van egybefüggő póráz is, ahol a nyakörv maga a póráz vége, egyszerű és kényelmes megoldás ez is, egy közepesen vastag, erősebb alkalmas egy kutyalánynak. És ezek több színben is kaphatók, kedves tarka mintásak is vannak, kicsi divatot, bohóságot csempésznek a sétákba.

pussza
Előzmény: -Lolly- (1604)
-Lolly- Creative Commons License 2009.06.08 0 0 1605

Sziasztok!

Van esetleg köztetek kecskeméti, vagy Kecskemét közeli fundis?

-Lolly- Creative Commons License 2009.06.07 0 0 1604
Sziasztok!

Lédát is fésülnöm kell, ő is vedlik. :-)
Délelőtt én ébresztettem ahogy bementem hozzá, már tud ügyesen puszit adni, az orromat nyalta meg de olyan óvatosan. :-) Gondolom a nagy melegtől volt nyugisabb délelőtt, mióta megérkezett az eső, azóta nem bír magával, teljesen eleven. Mindenesetre a nyakörvet már csak játékra használjuk, majd kap egy szép újat. Mit tanácsoltok? Bőr legyen, vagy olyan láncos? Mi az, ami a legkedvezőbb egy fundinak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!