World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
téves, jött mellé még reggel egy 100 megás is :) Ja és jó bénán van, felpatcheli a 3.01-et, belépsz, majd rájön, hogy ott van a 3.0.2 is, de külön, ezért felrakja utána azt is :)
Patch-nap van. Erről az oldalról -- http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors -- már leszedtem 3 részét a patchnek. Egy egygigásat, egy félgigásat meg egy 75 Mb-osat. A kérdésem az, hogy ha délután hazaérek melóból, akkor lesz még olyan rész, amit le kell szedni, vagy csak install és login?
elvileg most nem lesz akkora ugrás cuccokban, de van pár tápos cucc, amire a T4 körüli epices nagyot nézhet, gondolom neked is jól jön majd 68-on :) Amennyiben első karakter, akkor húzz bele, hogy megnézd Outlandet egészben, ha viszont ezredik alt, akkor én hagynám a levelupot az új területre
akkor toletek jottek at azok a hulyek akik mostanaban a hun csatit farasztjak.
van egy gyerek, level upol hunterrel...de igazabol meleezik mert sporol a loszerrel.
a masik gyerek felajanlotta a t6-os szintu gearben levo tankunknak, h ugyan legyen mar offtank mellette karaban. Ami nem lenne problema, de mindezt olyan bicskanyitogatio stilusban, h csak na.
mondjuk egyre jok az ilyen kis pocsok, a huncsatin szopatni oket....10+ ev irceles, 8 ev torzsasztalozas utan eleg jol megy a szajkarate:D
Igen, itt Bloodscalpon is van pár bunkó, de szerintem el lehet őket kerülni. Nekem eddig több jó, mint rossz tapasztalatom volt. Lehet egyébként, hogy a nagy elvándorlással pár vérpistike is távozott a szerverről (már simán medium csak a telítettség, régen azt hiszem volt full is). Arathoron meg van egy karakterem, akivel néha egy ismerőssel együtt játszunk, próbálgatásként. Egy ottani guild kidobott, mert nem voltam fenn egy hétig, pedig előtte még segítettem is másoknak és az elvileg egy amolyan "felhozó" volt teli kisebb karakterekkel.
És egy kérdés. Most vagyok lvl65 és gondolkodtam azon, hogy érdemes-e mindenképp felmenni lvl70-re a WotLK előtt, vagy megmaradni inkább lvl68-on, mert akkor már át lehet menni majd az új kontinensre és gondolom ott megint nagy ugrás lesz, mint Outland-en, ahol pár szint alatt 2x erősebb lett a karakter? A lvl70 még simán meglenne, de az ott elérhetővé váló cuccok már nem biztos.
Teljes mértékben egyet értek veled. A sors különös fintora, hogy mindezek ellenére mégis pvp szerveren játszok jelenleg. Mondjuk az idegeim nem szokták ezt jól bírni, de hát ez van. Itt vannak ismerősök, és hát valszeg itt is maradok.
mosman lehet pve-> pvp transzferelni. lehet h unalmas a pve szerver, de en egy oreg, megfaradt csoka vagyok, aki semmi oromet nem leli abban ha az eppen stv-ben levelezgeto altja helyett, be kellene logolni a mainjevel h rendet tegyen. egyszeruen nem elvezem, felesleges ido es energia pocsekolasnak tartom. Persze van akinek az jon be, de reszemrol a napi 8-12 ora melo utan rendkivul tudom ertekelni a nyugalmat.
Sajnos PVE :) Az elején örültem hogy PVE, tetszett hogy nyugi van, de az az igazság, hogy a mainem rögös pályafutása állomásainak emlékei nem múltak el nyomtalanul :D (Bloodscalp -> Trollbane -> The Venture Co. -> Neptulon -> Arathor)
Igen, amíg el nem érem a 70-et (vagy most már lassan 80-at), addig mindenképp frost maradok. Már csak azért is, mert ez egy pvp szerver, ahol nyomulok, és ott sztem a frost a legkirályabb. Meg ha jól értesültem, kevesebb manát is fogyaszt. Meg az elején teljesen felesleges keverni a talentot, mert túl össze-vissza lesz. Hiába is izgulok az arcane explosionra, még várni kell, amíg rátalentozhatok. :-D Monnyuk a blizzard se rossz, főleg ha be is fagy tőle az ellen...