Keresés

Részletes keresés

Doktor Toka Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1103

Figyu, egy sportoló nem csinálhat olyanokat, mint Artest meg a többiek. Ez nem ócsárlás. Artestről mindenki tudja, hogy nem normális, egyébként. Nézd meg hány balhéja volt eddig. Mást is ütött már meg, pedig akkor meg se dobták sörrel.

Én nem örültem volna, ha megdobnak egy pohár sörrel. (Műanyag pohár.) De mondjuk 6 millió dollárért elviseltem volna. Ennyit bukik Artest pl. O'Neal kb. 1 millát. Azért profi sportolók, hogy ezt elviseljék, elég egyszerű dolog. Barmok voltak.

Szánalmasnak tartom azt a védekezést, hogy provokálták őket. Ez semmi alól nem menti fel őket. Pláne, hogy Artest pl. egy olyan csávót vert meg, aki nem is dobott rá senkit. Csak úgy elkapott valakit.

Egyébként a Pistons szekurihárdok is hibáztak. De főleg a Pacers gyerekek, nincs mit tenni. Mondom én kitiltottam volna Artestet az NBA-ből. Pedig szeretem ahogy játszik. De egy nap lehet, megöl valakit. Volt már olyan NBA játékos, aki megtette, bár felmentették a vád alól. (Jayson Williams, Cavs.) Koberól is tudjuk, hogy megerőszakolta a nőt, OJ-ről is... Erre csak azt mondom, Magic, Bird, MJ nem csinált ilyeneket.

Előzmény: charlesbarkley (1089)
COVY Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1102
akkor Evans sem rossz
Előzmény: Itep (1100)
ATi Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1101
Woods se rossz :)
és tőle nem volt várható
Előzmény: Itep (1100)
Itep Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1100
Igen,de tőle várható volt.
Előzmény: COVY (1099)
COVY Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1099
Duncan sem
Előzmény: Itep (1098)
Itep Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1098
Gooden se rossz...
Előzmény: progress (1094)
COVY Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1096
itt megvan a meccs és a vele foglalkozó műsor is
Előzmény: GDávid (1095)
GDávid Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1095

most néztem be a fórumra, és amiket írtatok helyeket, azokon már nincs fenn a videó. valakinek nincs meg?

L.James 43 pont. nem gyenge.

progress Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1094

2004-05 Regular Season Rebounds Per 48 Minutes

Player G REB RP48

1. Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves)

10 154 18.7

2. Dwight Howard (Orlando Magic)

10 109 17.9

3. Tim Duncan (San Antonio Spurs)

12 155 17.1

4. Reggie Evans (Seattle SuperSonics)

13 118 16.4

5. Drew Gooden (Cleveland Cavaliers)

11 112 16.2

6. Loren Woods (Toronto Raptors)

13 89 16.1

7. Dan Gadzuric (Milwaukee Bucks)

10 68 16.0

7. Shaquille O'Neal (Miami Heat)

13 147 16.0

9. Dale Davis (Golden State Warriors)

11 59 15.9

10. David West (New Orleans Hornets)

9 38 15.5

De azért ezen a listán se rossz. Szóval lepattanóból elég jó a srác. :o)

progress Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1093
YEAR TEAM G GS MPG FG% 3P% FT% OFF DEF RPG APG SPG BPG TO PF PPG 95-96 MIN 80 43 28.7 .491 .286 .705 2.20 4.10 6.30 1.8 1.08 1.64 1.38 2.40 10.4

04-05 ORL 10 10 29.3 .483 .000 .474 3.90 7.00 10.90 1.2 .50 2.10 2.40 2.80 7.6

Ez Dwight Howrad és KEvin Garnett elsőéves statja. Illetve hát Howrdból még csak 10 meccset láttunk.

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1092
nekem úgy tűnik, mintha Artestre nem lehetne ólsztár-szavazni a dotkomon...hehe
balazs4 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1091

Hi!

Hidd el, mindenki nagyon örül neki, hogy már azonosították is a kretén nézőket és remélhetőleg nagyon megbüntetik őket (nem úgy mint nálunk...). Sőt, amelyik jogosan kapott 1-2 pofont, azt nem is tudom sajnálni. Arra meg kíváncsi lennék, mit gondolt az, aki bement a pályára. Elég optimista gyerek lehetett :)))

Azt is megértem, hogy nagyon nehéz elviselni, ha hülyegyerekek dobálnak sörrel, nem tudom mit csinálnék, nyilván nem örülnék neki.

De egy profi játékosnak akkor sem szabad így elvesztenie a fejét. Nem könnyű, de el kellett volna sétálnia a pálya közepére (egyébként szvsz Artest nem azért feküdt a zsűriasztalon, mert fáradt volt, hanem mert picit provokálni akart).

Párhuzam: mi történt volna, ha Szűcs Lajos kimászik az Újpest szurkolók közé, amikor kővel dobálták (ami tényleg életveszélyes volt)? Nem ez a megoldás.

Más.

Új power-rankings, élen a Sonics és a Suns.

Nem mondom, jól kezdtek, de nem hiszem, hogy cserejátékosok nélkül végig lehet bírni a szezont.

És megmondtam, hogy jön még följebb a Lakers! :)))

Előzmény: charlesbarkley (1089)
air Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1090

No akkor az ártatlanul megvertek perelhetnek pár millát. (rámegy a rap jogdíj)

Artest viszont perli majd a csákón az ő elmaradt fizetését. :)))

Na ez azért tetszik, hogy pár nap múlva tudják mi történt és ki tette. (milyen meglepő nekünk magyaroknak, hogy esetleg lehet használni a nyolcvan kamera felvételét.)

Na ez is érdekes, hogy a zsírutolsó bulls otthon lenyomta a jazzt.

charlesbarkley Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1089

sziasztok!

az indiana - detroit meccsel kapcsolatosan egy-két dolgot szeretnék megosztani veletek! láttom sokan elítélik a "nagy" indiánás verekedőket. pedig itt föképp a szurkolók voltak azok akik csinálták a hepajt a mecs végén. semmi sem történt volna ha nem öntik le artest-et!!! 

tizenéves kis pö..ök dobálják roniet, JO-t, s megannyi nba szárt. ez türhetetlen (nem az 1. esetről van szó). minek mennek az ilyenek mecsekre?! ezért ne mondja senki se hogy örülne annak ha nyakon öntenék sörrel, colával, meg minden sza..al.

((doktor toka te örülni neki??? sztem nem. ugyhogy megértheted hogy miért is voltak indulatosak a játékosok. ezt csak azért írom mert láttam nagyon felkavart a dolog és elítélsz egy-két embert, akiket lehet nem kellene. de felölem azt ocsárolsz akit akarsz!))

na de itt egy-két fontos infó, azoknak akik még nem olvasták!!!

Három nappal a péntekről szombatra virradó éjjel, a Detroit Pistons-Indiana Pacers NBA-mérkőzés utolsó percében lezajlott tömegverekedés után tisztul a kép. Ami a hasonló, magyarországi ügyek esetében sohasem történt, meg, ahhoz Detroitban 72 óra is elegendő volt: a rendőrség azonosította az amerikai profi csapatsportok legszörnyűségesebb balhéjában tevékenyen részt vevő nézők többségét. Megvan például az az illető, aki a Ron Artest mellére hajított teli műanyag söröspohárral voltaképpen felizzította a már csillapodó kedélyeket.

A férfit John Greennek hívják, 39 éves vállalkozó, detroiti - közelebbről West Bloomfield-i - lakos, és hatalmas pechjére a kilencvenes években szomszédja volt David Gorcycának, az illetékes kerületi ügyésznek. Greent ugyanis maga Gorcyca azonosította, amikor először látta a televízióban is számtalanszor jeleneteket a pénteki verekedésről.

Gorcyca állítja: Green rovott múltú - háromszor kapták el ittas vezetés miatt, s testi sértés vádjával is állt már bíróság előtt -, korábban bérletes volt az Auburn Hills-i Palace-ben, a Detroit Pistons csarnokában, de onnan is kitiltották, s ekként pénteken jogosulatlanul tartózkodott a nézőtéren. Állítólag most is feltételesen volt szabadlábon - s a feltétel az volot, hogy nem fogyaszt alkoholt...

"Esküszöm, hogy nem emlékeszem arra, én lettem volna az a személy, aki a söröspoharat Ron Artesthez vágta, de mivel nekem is megmutatták a videófelvételt, kénytelen vagyok elfogadni az állítást" - mondta Green az AP tudósítójának.

Igen ám, de a felvételen az is látszik, hogy Green hátulról üti Artestet, aki viszont egy másik férfit csépel a széksorok között. A rendőrség keresi azt az embert is, aki egy széket hajított a lelátóról a tömegbe. A szék eltalált egy rendőrt, egy másik nézőt pedig leütött a lábáról.
Ez utóbbi, bizonyos John Ackerman jr. már be is jelentette, hogy egyrészt bepereli a Pacers csapatát, másrészt a Palace menedzsmentjét, amiért nem tudta garantálni neki, mint nézőnek a biztonságát.

A bunyó egy másik szenvedő alanya, William Paulson már meg is tette a feljelentést Artest, Stephen Jackson és Jermaine O'Neal, a három verekedő Pacers-kosaras ellen. "Ott álltam a nézőtéren, amikor egyszer csak látom, hogy Artest elkezd felénk csörtetni. A mellettem álló barátomat, Mike Ryant egyszerűen lecsapta, s engem is megragadott az a hatalmas ember. Én pedig, bármennyire is igyekeztem, képtelen voltam kiszabadulni a kezei közül. Roppant félelmetes volt."

Egyébként Paulson és Ackerman is agyrázkódást szenvedett. Artestet a szezon hátra lévő részéről (73 meccs), Jacksont 30, O'Nealt 25 meccsről tiltották el, minek következtében 5 millió, 1,7 millió, illetve 4,1 millió dollártól esnek el letiltott fizetés formájában.

ezek az összegeket kissé túlzásnak tartom!! David J. Stern néha gondolkozhatna!!

remélhetőleg hallunk majd a detroit-i szurkolok büntetéséről :-)! sztem egész jó ötlet lenne azt a pár paraszot elküldeni indiánába, hogy sétáljanak végig valamelyik főutcán. kiváncsi lennék mit csinálnának

Itep Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1088
A playoffba szerintem nélküle is be fog jutni az Indiana,az a 72(73) meccs meg bőven elég büntetésnek.
Előzmény: Törölt nick (1087)
Nagyvad Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1086
tök jó:-)
Előzmény: Rukawa (1085)
Rukawa Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1085
na még1x

Rukawa Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1084
Huuu ma nagyon felvagyok dobva a mai eredmények miatt. 4 meghatározó játékos nélkül elvertük a Pál Piercinggel felállo Bostont. Tinsley elég jól célzott és ujoncunk Jones is jól nyomta. Ha igy tudják folytatni akkor PO.ért mindenképpen harcba leszünk. (Artest eltiltás 73 mecs ami alapszakasz végégig tart, utána a POban játszhat? ezt nem tudja vki? )

Motown meg kikapott az uj franchisetól, éljen HAJRÁ BOBCATS!!! Ez a Brevin Knight meg kiadott 19! gólpasszt ami nem semmi.

végére két kép : Tinsley kezében hordja JOt meg Jacksont és a lábán meg Artestet

[img]http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20041124/i/r3607369850.jpg[/img]
[img]http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20041124/capt.naf11011240307.celtics_pacers_brawl_naf110.jpg[/img]

no comment...
Előzmény: air (1080)
Bosco Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1083
De rohadt jó a Sonics idén! Allen és Lewis állatok!
Bosco Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1082
Sprewell is vissza tudott térni.
Előzmény: air (1079)
iloz Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1081

Na, ma olvastam ezt Malone-ról:

Former Laker Karl Malone, sitting out this season after arthroscopic knee surgery in June, was a courtside spectator in a brown felt western hat and leather western boots. He was accompanied by his son Karl Jr. Bryant said he still talks to Malone every day, but doesn't know whether Malone is leaning toward playing next season.

Előzmény: iloz (909)
air Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1080

Újabb Bobcats győzelem, és pont a DET ellen.

Az Indiana simán verte a Bostont.

A csapat el nem tiltott része nagyon fog hajtani úgy látom.

air Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1079

Jaja túlságosan eredményes volt a DET közönség, pár pofonnal sikerült kiütni a legfőbb riválist.

Azonkívül nem tudom, hogy a kurva drága VIP helyekre hogyan kerülnek ilyen fradididrukker szintű emberek. /valszeg a cégek bélik a helyet, és valami gazdagfőnök hülyegyereke csávók járnak ki. Azoktól szintén nem sajnálom azt a pár maflást./

Hát egy all star játékossal kevesebb a ligában. Ki tudja Artest jövőre is hol játszhat.

Itep Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1078
Nem azt mondtam,hogy ez a normális viselkedés,de ekkora büntetést nem érdemelt.

Csak ízelítőül:

"A számos fegyelmi vétsége miatt már sokszor büntetett Artestet lassan beszámíthatatlannak kell gondolnunk, és valószínűleg az NBA-vezér is ilyesmit gondolhatott, amikor súlyosabban büntette az edzőjét fojtogató Latrell Sprewellnél vagy a Rudy Tomjanovich edzőt megütő Kermit Washingtonnál. Az egy szurkolót megütő Vernon Maxwell harmdakkora büntetést kapott 1995-ben, mint most Jackson vagy O'Neal, de mindez abszolút semmi Artesthez képest, akihez viszonyítva Dennis Rodman kifejezetten jófiúnak látszik. A főkáoszgyáros az elmúlt két évben mutogatás és kispaddal veszekedés miatt négy, szándékos faultok miatt szintén négy, egy eldobott tv-monitor miatt három, illetve egy szétvert öltöző miatt, egy játékos szándékos lekönyöklése miatt és a kispad engedélyezetlen elhagyása miatt egy-egy meccses eltiltást kapott."

És ugye az USA-ról van szó,ahol fő a következetesség...

És amit már többen leírtak: ezek után a Detroit(főleg a közönség) nagyon olcsón megúszta,főleg az Indiana játékosainak drasztikus büntetéseinek ismeretében.

Előzmény: COVY (1067)
ATi Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1077
megdöbbentő kijelentés

"Carter declared: "I don't want to dunk any more.""
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1076
ja, és ha MArk Cubant meg lehet vágni dollárszázezrekre, mert azt mondja, a bírók bénák, akkor igenis a Pistons is fizethetne mondjuk egymillát. (mert Ámerikában elképzelhetetlennek tartom a "zártkapus mérkőzést")
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1075
kösszép kösszép.

Reggie azért, mert "elhagyta a kispadot". Ahogy én láttam, visszatartotta meg nyugtatgatta Artest-et még a "rendes" lökdösődés során.

" Four players -- Indiana's Reggie Miller, and Detroit's Chauncey Billups, Elden Campbell and Derrick Coleman -- were suspended one game apiece for leaving the bench during the initial fracas."
Előzmény: Olajuwon (1074)
Olajuwon Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1074

vagy itt:

http://thrillseeker.uw.hu/fight.wmv

http://thrillseeker.uw.hu/ind_vs_det_fight.wmv

De hogy Reggie Miller miért kapott 1 meccset?

Előzmény: Törölt nick (1072)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1072
nem tudna vki felrakni egy vidiót erről a Det-Ind-nézők hirigről?
mekköszönném
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1071
wow, az ember mikről lemarad 4 nap távolléttel...wow!!!!!

rendesen megszopatták a pészerzt...wow.... azért én mondjuk cca. 15 meccsre bezáratnám a Palace-t, mint RENDESEN A VILÁG MINDEN TÁJÁN a focipályákat... sok kis köcsög ditroiti gettóköcsög paraszt. A Det fanok kb. olyanok, mint a legrosszabb angol (magyar?:)) focihuligánok
egyébként pl. JO el sem hagyta a pályát, míg Sheed a nézőtéren próbálta visszafogni az embereket.
(az meg, sztem az egyik legnagyobb faszság, mikor vkit, (pl. millert v. campbellt) eltiltanak azért, mert "elhagyta a kispadot")

AZ IND JÁTÉKOSOKAT JÓL MEG KELL BÜNTETNI! (ezzel megvolnánk)
A DET-ot, mint FRANCHISE-t JÓL MEG KELL BÜNTETNI! (ez nem történt meg, és nem is fog...)

wow...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!