ha szeretnéd elmondom,csak az a baj a spéci fűszer nélkül - ami nem hiszem hogy itt kapható lenne - az egész játék nem ér semmit.Ugyanis az adja meg a sava -borsát :))) sajna :(( ha érdekel mailbe megírom.
Ha jól emlékszem, valahol a Jordán topikban valaki megígérte, hogy valamilyen étel receptjével megörvendeztet, amint elkészítette. Nem emlékszel véletlenül az illetőre? Hátha be tudnám hajtani rajta az ígéretét:-)))
Egyébként nem olyan régen, barangolásaim során végre sikerült szert tennem a Leffe nevű barna sörre. Nagyon finom, de erős is, ahogy mondtátok.
Ja, és a múlt héten én is utaztam. Izgatottan készültünk az utazásra, gondosan csomagoltunk, majd az idegenvezető útmutatása alapján, kb. háromnegyed óra múlva megérkeztünk a......ceglédi thermál fürdőbe:-))) Nagggyon jóóóóóóó volt!
olvasom... mingyáááá indulunk már, irány a rózsaszín repülő!!!
De,zavarni fog, hogy nem beszélnek arabul, ugyhogy meg is fogadtam, hogy ha csak lehet, arabtól fogok felvilágosítást kérni... :)) és ott is akarunk kajálni. Az anyósomat is visszük, neki ez ajándék, ő még ugysem evett ilyen kajákat. Van mecset is az Arab Intézetben állítólag, és finom sütik vannak...na? készültem, látjátok.
Rendjel: igen, becsomagoltam, mindent elintéztam, a stb-t főleg. :)) köszi a csillagfényt.... még csináljátok, már van két felhős napocska az előrejelzésben!!! alakul...
végeredmény: gyereknek-csizma is , edző cipő is :)) meleg kabát, vékony kabát, esőkabát... (ez van, nem fogunk megfagyni) Csakazértsem!!!!!