Mindenki ezt mondja :)) de én türelmetlen vagyok és azonnal akrooooooom :) na jó, hétfőig tart a türelmem :) JOhnny bébinél is ez volt, amíg el nem hoztuk. Azóta minden nap egy kis csoda :))
Hát nem tudom, hogy bírom ki!!!! Főleg, ha tényleg csak hétfő.... mondjuk a pénetk nagy csoda lenne, de tök szupi lenne már hétvégégn azzal mászkálni erre-arra...
A kormányra még rakatsz másik bőrt? Vagy az eredetit leveteted? A gyári bőrnél a kormányváz alapból vékonyabb, s a toldásoknál is bemélyedések vannak, hogy a varrási visszahajtásokat eltüntessék, az utólagoson ezek egy picit látszanak ...
... nem biztos, hogy változtatnék a kormányon ... maximum elcserélném valakivel ... :-)))
Gratula.:-) Már azt hittem, hogy akkor egyedül kel, hogy menjek bőrözni. De látom nincs okom aggódni.:-) Szólj ha mész, aztán ha lesz pénzem, megyek veled.:-)
Áhh, ne tudd meg! Egyrészről örültem, hogy elnézték, másrészről meg bosszankodtam, hogy eltolták a jó kis tervemet! De eldöntöttem: mindenképp elmegyek bőröztetni, mert sokkal szebb a 2 színű kormány, és vastagabb is a fogása. Másrészről ennek azért csúnya a varrása, meg néhol kilógnak cérnadarabok :((. Na meg a sebváltógomb-szoknya itt nem bőrös, na meg a könyöklő sem, úgyhogy lesz dolga a mesternek :)) inkább tettek volna bele ESP-t véletlen (mint ahogy egyszer már előfordult - a kereskedő mesélte)